Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Galaxy note 2 kai android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   omg

omg

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:03

Νομιζω το πλαισιο το εχει παρε ενα τηλ ομως

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/10/2012 - 19:49

Κανένας δεν το έχει ακόμα από τους επίσημους αλλά μόνο μαγαζιά skroutz κτλ... Επίσης είχε στο The Mall ένα περίπτερο της Samsung για να το έβλεπες.. Αλλιώς από κάνα γνωστό :P

#18   omg

omg

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/10/2012 - 00:33

Μαλλον εκανα λαθος γιατι ειδα οτι το πουλαει το πλαισιο κανονικα.Σημερα πηγα στον γερμανο και μου ειπαν μεσα στην αλλη εβδομαδα απο Τριτη-Σαββατο θα το πουλανε.Το ιδιο και στα public

Τελευταία επεξεργασία από: omg, 24/10/2012 - 00:33

#19   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2012 - 16:25

Παιδιά απο την Γερμανία το πήρα εδώ βγήκε αρχές Οκτώβρη νομίζω...629€ τα 16GB

Εγώ το έχω αν θες και είμαι αρκετά εξοικειωμένος με την συσκευή και το android. Αν θες κάτι μπορώ να βοηθήσω :)

να σαι καλά φίλε αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω pm!

#20   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 09:28

Γενικά δείτε και extrememobile.gr για τιμές αλλά και αξεσουάρ. Επίσης παίζουν και κάποιες αγγελίες που είναι ευκαιρία (κάποιοι το πήραν και το δίνουν αμέσως γιατί απλά δεν τους βολεύει το μέγεθος...)

Τελευταία επεξεργασία από: timi, 28/10/2012 - 09:29

#21   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:41

Γενικά δείτε και extrememobile.gr για τιμές αλλά και αξεσουάρ. Επίσης παίζουν και κάποιες αγγελίες που είναι ευκαιρία (κάποιοι το πήραν και το δίνουν αμέσως γιατί απλά δεν τους βολεύει το μέγεθος...)

Συμφωνώ για το extrememobile
Ακούω τα καλύτερα για τον Νίκο

#22   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:43

Συμφωνώ για το extrememobile
Ακούω τα καλύτερα για τον Νίκο

Τον έχω εμπιστευτεί αρκετές φορές και έχει και εκπληκτικα screen protectors. Απόγευμα Δευτέρας θα είμαι εκεί για αυτό το λόγο ^_^

#23   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 14:22

Αν κατάλαβα καλά το note 2 δεν περνει screen protector έτσι διάβασα στην επίσημη σελίδα της Samsung συγκεκριμένα για το note 2..

Όσο για την οθόνη δεν έχω λόγια να πω το συγκρίναμε με το galaxy s3 της αδερφής μου και πάλι μικρό μου φαίνεται το s3

#24   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 16:06

Αν κατάλαβα καλά το note 2 δεν περνει screen protector έτσι διάβασα στην επίσημη σελίδα της Samsung συγκεκριμένα για το note 2..Όσο για την οθόνη δεν έχω λόγια να πω το συγκρίναμε με το galaxy s3 της αδερφής μου και πάλι μικρό μου φαίνεται το s3

Μα φυσικά και παίρνει screen protector, αύριο θα βάλω κι επίσης έχω δει και σε άλλα παιδιά φορεμένη... Η οθόνη του είναι όντως το κάτι άλλο όπως και γενικά η όλη εμπειρία :D

#25   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 16:34

Είναι ευεστιτο όσο το iphone στις γρατζουνιες? Και κάτι άσχετο φίλε μου, οταν ανεβάζω π.χ. Μια φωτογραφία απο το κινητό στο Facebook χαλάει η ανάλυση της ενώ στην συλλογή η ίδια φωτογραφία είναι κανονική πεντακάθαρη...και απο υπολογιστή αν μπω πάλι κανονικά την δείχνει μόνο στο κινητό εχω αυτό το πρόβλημα. Η μήπως έτσι πρέπει?

#26   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 18:39

Είναι ευεστιτο όσο το iphone στις γρατζουνιες? Και κάτι άσχετο φίλε μου, οταν ανεβάζω π.χ. Μια φωτογραφία απο το κινητό στο Facebook χαλάει η ανάλυση της ενώ στην συλλογή η ίδια φωτογραφία είναι κανονική πεντακάθαρη...και απο υπολογιστή αν μπω πάλι κανονικά την δείχνει μόνο στο κινητό εχω αυτό το πρόβλημα. Η μήπως έτσι πρέπει?

Όσο είναι το νέο iphone δεν είναι ευαίσθητο (απο αυτά που λένε, αν και κοντά που είδα το πεντόμηλο μου φάνηκε λίγο "μπιμπελό").. Για το Facebook δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό γιατί σπάνια χρησιμοποιώ. Α, κάτι φωτογραφίες που τις είχα ανεβάσει δεν τις" πηρε" η εφαρμογή σε full ανάλυση και είναι λογικό αφού δεν μπορεί ο καθένας χρήστης να ανεβάζει φωτογραφίες πχ ανάλυσης υψηλής και να φορτώνονται οι servers του FB... Φαντάσου έβγαλα από το s3 που είχα τότε αλλά το μέγεθος στο FB ήταν κάποια kbytes

Επίσης να πω ότι γενικά δεν θέλω ζελατίνες γιατί προσέχω απλά θα δοκιμάσω μια ματ μπας και μου αρέσει γιατί δεν θέλω να χάνω την αίσθηση του γυαλιού της οθόνης

#27   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 19:21

Ναι φίλε και εγώ μια από τα ίδια δεν θέλω να χάνω την αίσθηση του φυσικού όπως είναι...iphone 5 έλεγα να πάρω αλλά δεν το είχανε διαθέσιμο μου έλεγε ότι αν το πάρω θα μου το στείλουν σπίτι σε 4 εβδομάδες...Μετά όταν είδα και το note 2 από κοντά γιατί το έβλεπα μόνο sto YouTube ta reviews, κατέληξα να πάρω note 2 και δεν το μετάνιωσα

#28   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 20:04

Ναι φίλε και εγώ μια από τα ίδια δεν θέλω να χάνω την αίσθηση του φυσικού όπως είναι...iphone 5 έλεγα να πάρω αλλά δεν το είχανε διαθέσιμο μου έλεγε ότι αν το πάρω θα μου το στείλουν σπίτι σε 4 εβδομάδες...Μετά όταν είδα και το note 2 από κοντά γιατί το έβλεπα μόνο sto YouTube ta reviews, κατέληξα να πάρω note 2 και δεν το μετάνιωσα

Αν είσαι προσεκτικός όσο είθισται (εννοώ στην τσέπη μόνο του χωρίς κλειδιά κτλ) δεν θα έχεις θέμα απλά λόγω μεγάλης επιφάνειας μια κακία στιγμή ίσως αποβεί μοιραία! Θα βάλω ζελατίνη και θα σου πω αύριο. Πάντως για να είσαι ήσυχος δες το παρακάτω video και απόλαυσε την συσκευή σου!! :P

#29   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2012 - 22:29

Χαχα οκ θα κοιμηθώ ήρεμος τώρα...λογικό η τσέπη άδεια είναι φοβάμαι :P

#30   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 09:36

Χαχα οκ θα κοιμηθώ ήρεμος τώρα...λογικό η τσέπη άδεια είναι φοβάμαι :P

Καλημέρα! Έβαλα την ματ ζελατίνα η οποία είναι άψογη σε αφή αλλά αφήνει κόκκο κι εμένα δεν μου αρέσει στο μάτι. Η άλλη λύση είναι και η διάφανη φυσικά ή και καθόλου εν τέλει :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες