δουλευει κ σε firefox αυτος?
Επισης θυμαμαι παλια που ειχα κανει ενα κολπακι πανω στη status bar οταν επελεγα γλωσσα ελληνικα να μην βγαζει το λ αλλα την ελληνικη σημαια οπως κανει κ με την αμερικανικη κτλ
αυτο παιζει κ σε ελ καπιτανο ?
Δημοσίευση 05/11/2015 - 21:28
δουλευει κ σε firefox αυτος?
Επισης θυμαμαι παλια που ειχα κανει ενα κολπακι πανω στη status bar οταν επελεγα γλωσσα ελληνικα να μην βγαζει το λ αλλα την ελληνικη σημαια οπως κανει κ με την αμερικανικη κτλ
αυτο παιζει κ σε ελ καπιτανο ?
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:17
Καλημέρα!
Με προγράμματα για NTFS υποστήριξη (Tuxera-Paragon) θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Mac; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο;
Σας ευχαριστώ
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:32
Καλημέρα!
Με προγράμματα για NTFS υποστήριξη (Tuxera-Paragon) θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Mac; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο;
Σας ευχαριστώ
Καλημέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά έχω το Tuxera.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:33
Καλημέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά έχω το Tuxera.
Είχα διαβάσει πως μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα με τα προγράμματα αυτά.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:34
Είχα διαβάσει πως μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα με τα προγράμματα αυτά.
Τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια τώρα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όπως και χιλιάδες άλλοι χρήστες ![]()
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:38
Τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια τώρα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όπως και χιλιάδες άλλοι χρήστες
Επεμβαίνει στο σύστημα ή λειτουργεί όπως όλα τα προγράμματα που εγκαθιστούμε στο Mac (με δικά του παράθυρα);
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:39
Επεμβαίνει στο σύστημα ή λειτουργεί όπως όλα τα προγράμματα που εγκαθιστούμε στο Mac (με δικά του παράθυρα);
Γίνεται μέρος του συστήματος, κανένα ξεχωριστό παράθυρο.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:51
Γίνεται μέρος του συστήματος, κανένα ξεχωριστό παράθυρο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω όλα θα επανέλθουν στην προηγούμενη τους κατάσταση, σωστά;
Αν δεν κάνω λάθος το λογισμικό αυτό συμπεριλαμβάνεται σε εξωτερικούς δίσκους της Toshiba.
Τελευταία επεξεργασία από: babis172, 06/11/2015 - 08:54.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:52
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω όλα θα επανέλθουν στην προηγούμενη τους κατάσταση, σωστά;
Αν δεν κάνω λάθος το λογισμικό αυτό περιλαμβάνεται σε εξωτερικούς δίσκους της Toshiba.
Ναι το βγάζεις και όλα είναι όπως πριν, για το δεύτερο που ρωτάς θα σε γελάσω...
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:55
Ναι το βγάζεις και όλα είναι όπως πριν, για το δεύτερο που ρωτάς θα σε γελάσω...
Πολύτιμη η βοήθεια σου!
Σε ευχαριστώ!
Δημοσίευση 08/11/2015 - 22:05
Χρησιμοποιεί κανείς το iAmazing;
Φτιάχνω μια playlist απο αυτό το πρόγραμμα, περναώ κομμάτια και όταν συγχρονίζω με iTunes εξαφανίζονται , ενώ έχω κάνει τικ την επιλογή "Manually manage videos and music" στο iTunes ..
Δημοσίευση 10/11/2015 - 18:55
Δημοσίευση 10/11/2015 - 18:59
Υπαρχει καποια εφαρμογη για καλο translate ;;(εκτος google translate)
Sent from my iPhone using Tapatalk
εφαρμογή ή σε browser?
Δημοσίευση 10/11/2015 - 19:00
οτι υπαρχει καλυτερο...εφαρμογή ή σε browser?
Δημοσίευση 10/11/2015 - 19:03
οτι υπαρχει καλυτερο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Browser: http://translation.babylon.com/
App: http://itranslateapp.com/
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες