Καλά περιμένετε LTE από τώρα
Μετά από 5-6 χρόνια κάτι θα γίνει....Τώρα αυτά που λένε,είναι @@@@@@@@! απλά!
Εντάξει, εσύ είσαι εντελώς εκτός. Τον Σεπτέμβρη γινόταν μια κουβέντα για την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 5, και έλεγα τότε για τη νείλα που θα φάνε αυτοί που θα το πάρουν απο Αμέρικα, επειδή ούτε LTE θα πιάνουν, και επειδή θα έχει μικρότερη αξία μεταπώλησης άμα το δώσουν για να πάρουν καινούργιο. Έλεγα μάλιστα οτι μέσα στο 2013 θα παίζει κανονικά 4G στο Ελλάντα. Και τότε είχαν βγεί κάποιοι και λέγαν πως σε 5-6 χρόνια θα δούμε LTE στη χώρα μας.... Και τώρα έρχεσαι εσύ, την ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ διάθεσης προγραμμάτων 4G απο έλληνα πάροχο (πριν κάν μπει το 2013), και μας λες... τι; οτι θα δούμε LTE σε 5-6 χρόνια. Δηλαδή αμα πάω και σκάσω ένα πενηντάρικο και βάλω On the Go 20GB επιτόπου και τραβήξω screenshot απο το 5ρι μου με το σηματάκι του 4G, τι θα πεις, οτι ανεβάζω φωτό απο το μέλλον;
Τι να σας πω ρε παιδιά εμένα ότι μου είπαν παραθέτω .....Το COSMOTE 4G είναι πλέον διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για αποστολή και λήψη δεδομένων μέσω συσκευών COSMOTE Internet On the Go, με τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE Internet On The Go και COSMOTE Internet On The Go με κάρτα. ......αυτό το λέει στην πρώτη σελίδα με το που μπαίνεις στο 4G κάτω κάτω ....τώρα τι ισχύει πραγματικά δεν ξέρω .....
Προς θεού δεν τα λέω όλα με απόλυτη σιγουριά ...!..απλά λέω αυτά που μου είπαν ....που προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται !
Ισχύει αυτό που γράφει. Εσύ έχεις Internet Any Way, όχι Internet on the Go.