Η Samsung Καλπάζει... !
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:19
Πιο συγκεκριμένα και με βάση πληροφορίες των Times της Κορέας που προέρχονται από πηγή πολύ «κοντά» στην Samsung, η εταιρεία αναμένει πως το 2013 θα παραδώσει 510 εκατομμύρια συσκευές (σε αντίθεση με τις 420 εκ. που αναμένονται για το 2012), με τις 390 εκατομμύρια από αυτές να είναι smartphones και τα υπόλοιπα 120 εκατομμύρια να ανήκουν στην κατηγορία των feature phone. Σε ποσοστιαίες μονάδες, η εταιρεία αναμένεται να προωθήσει στην αγορά 20% περισσότερες συσκευές για το 2013 σε σύγκριση με το τρέχον έτος.
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με εκτιμήσεις της εταιρίας ερευνών Gartner, που προέβλεψε 250 εκατομμύρια έως 300 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone για την Samsung για το επόμενο έτος.
Σημειωτέον, πως το 2009 η Samsung κατέγραψε πωλήσεις που δεν ξεπερνούσαν τα 600.000 smartphone. Η Samsung Καλπάζει λοιπον δείχνοντας τι μπορεί να πετύχει μια εταιρία, οταν σέβεται τους πελάτες της, και καταναλωτές γενικότερα και δεν τους "κοροιδεύει" !!
Ad
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:42
Φαίνεται πως η Samsung έχει θέση τον πήχη πολύ ψηλά και έχει ακόμη πιο υψηλές προσδοκίες για το επόμενο έτος όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, μιας και φαίνεται πως η κορεάτικη εταιρία θεωρεί πως μπορεί να επεκτείνει περισσότερο την θέση της στην αγορά αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι της Apple, της εταιρείας που αποτελεί τον κύριο αντίπαλό της στην αγορά των smartphone.
Πιο συγκεκριμένα και με βάση πληροφορίες των Times της Κορέας που προέρχονται από πηγή πολύ «κοντά» στην Samsung, η εταιρεία αναμένει πως το 2013 θα παραδώσει 510 εκατομμύρια συσκευές (σε αντίθεση με τις 420 εκ. που αναμένονται για το 2012), με τις 390 εκατομμύρια από αυτές να είναι smartphones και τα υπόλοιπα 120 εκατομμύρια να ανήκουν στην κατηγορία των feature phone. Σε ποσοστιαίες μονάδες, η εταιρεία αναμένεται να προωθήσει στην αγορά 20% περισσότερες συσκευές για το 2013 σε σύγκριση με το τρέχον έτος.
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με εκτιμήσεις της εταιρίας ερευνών Gartner, που προέβλεψε 250 εκατομμύρια έως 300 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone για την Samsung για το επόμενο έτος.
Σημειωτέον, πως το 2009 η Samsung κατέγραψε πωλήσεις που δεν ξεπερνούσαν τα 600.000 smartphone. Η Samsung Καλπάζει λοιπον δείχνοντας τι μπορεί να πετύχει μια εταιρία, οταν σέβεται τους πελάτες της, και καταναλωτές γενικότερα και δεν τους "κοροιδεύει" !!
Για αρχη, οταν λες προβαδισμα να το προσδιοριζεις και λιγο. Προβάδισμα που ? Στις πωλησεις TV ? Ναι εχει .. Στα tablets ? Οχι, δεν εχει. Στο μεριδια αγορας stya smartphone ? Εχει, στην Ευρωπη. Οχι στις ΗΠΑ. Στα κέρδη ? Οχι δεν εχει, ισα-ισα υπολειπεται κατα πολύ.
Για ποιο προβάδισμα μιλάς λοιπόν ;;
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:54
καταρχην δεν λεω εγω τιποτα απο αυτα. εχει δημοσιευθει... και μιλαει για smartphones οπως βλεπεις. ουτε για tv ουτε για ενισχυτες.!Για αρχη, οταν λες προβαδισμα να το προσδιοριζεις και λιγο. Προβάδισμα που ? Στις πωλησεις TV ? Ναι εχει .. Στα tablets ? Οχι, δεν εχει. Στο μεριδια αγορας stya smartphone ? Εχει, στην Ευρωπη. Οχι στις ΗΠΑ. Στα κέρδη ? Οχι δεν εχει, ισα-ισα υπολειπεται κατα πολύ.
Για ποιο προβάδισμα μιλάς λοιπόν ;;

Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 27/12/2012 - 18:55
Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:55
Μην τον παρεξηγεις, έτσι είναι με όλουςκαταρχην δεν λεω εγω τιποτα απο αυτα. εχει δημοσιευθει...

Δημοσίευση 27/12/2012 - 18:59
Για την συνεχεια, αν εβαζες ενα link με την ηγη θα βλέπαμε κατι που ειναι σημαντικο. H Garrtner εκτιμα 'πωλησεις' (sales) ενω η Samsung αναμενει να 'παραδωσει' (ship) .καταρχην δεν λεω εγω τιποτα απο αυτα. εχει δημοσιευθει... και μιλαει για smartphones οπως βλεπεις. ουτε για tv ουτε για ενισχυτες.!
Ship vs sale.
Εχει διαφορα ...
Αλλα οπως και να χει εγω ευχομαι τα καλυτερα για την Sammy. Μακαρι να κανει και ενα fork δικο της το Android για να ξεμπερδευουμε απο αυτη την λερα την Google ..
Δημοσίευση 27/12/2012 - 22:17
τυχαια μια πηγη που βρηκα ειναι απο εδω --------> http://www.myphone.g...ad.php?t=352998 τωρα γιατι ειναι λερα η google με τοσες καινοτομιες και με αυτα που εχει καταφερει, δεν εχω καταλαβει ακριβως. αν θες εξηγεις. αληθεια οταν ανοιγεις τον υπολογιστη σου μπορεις να μου πεις πια σελιδα εχεις πρωτη ως μηχανη ψαξιματος?Για την συνεχεια, αν εβαζες ενα link με την ηγη θα βλέπαμε κατι που ειναι σημαντικο. H Garrtner εκτιμα 'πωλησεις' (sales) ενω η Samsung αναμενει να 'παραδωσει' (ship) .
Ship vs sale.
Εχει διαφορα ...
Αλλα οπως και να χει εγω ευχομαι τα καλυτερα για την Sammy. Μακαρι να κανει και ενα fork δικο της το Android για να ξεμπερδευουμε απο αυτη την λερα την Google ..

Δημοσίευση 27/12/2012 - 23:03
Δημοσίευση 27/12/2012 - 23:06
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες