Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 7 Lock screen drawer concept

• Please log in to reply
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:24

Στο χέρι τους είναι. Έχουν μια ευκαιρία..

Από μένα για ένα χρόνο την έχασαν.Πήρα το Note2 και ζω την ελευθερία μου .Πούλησα και το iPad mini γιατί πλέον δεν μου χρειαζόταν και με μια συσκευή κάνω ότι έκανα με το iphone 5 και με το mini μαζί.Το Note 2 είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές μαζί και αυτό μου αρέσει και φυσικά κάνω και βάζω ότι θέλω εύκολα χωρίς πολλά πολλά χωρίς να ψάχνω προγράμματα χωρίς χρήση υπολογιστή χωρίς iTunes .

Τον Οκτώβριο αν βγάλουν κάτι καλό θα με ξανά δουν.Είμαι φανατικός Apple αλλά δεν μπορώ να δεχτώ από μια εταιρεία κολοσσό αυτήν την στασιμότητα που υπάρχει.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:40

Τώρα με το Note III που θα βγει κιόλας, θα γίνει πλήρης σύγκλιση με το iPad mini και στο μέγεθος και στη χρηστικότητα..;)

Το μέγιστο επιτρεπτό όριο για μένα πάντα(για ένα τηλέφωνο) είναι οι 4,5" άντε 4,7 του SG3.Παραπάνω είναι ΠΑΡΑ πολλές.

Αναρτημένη εικόνα

#18   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:48

Είτε στην Lockscreen είτε στην Homescreen ας βάλουν επιτέλους toggles! Δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο που δεν το έχουν κάνει τόσα χρόνια!

Θα σου πω ενα λόγο. Ας πούμε οτι ανοιγοκλεινεις το wifi 20 φορες την μέρα. Και ας πουμε οτι με τον υπάρχον τρόπο καθυστερεις 5 δευτερολεπτα παραπάνω απο οτι με τα toggles. Αυτο σημαινει οτι χανεις χοντρικα 100 δευτερολεπτα ( εναμιση λεπτο) την ημερα λογω της ελλειψης toggles. Λοιπον, αξίζει ??

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 19/01/2013 - 17:49.

#19   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:54

Είσαι στο αυτοκίνητο και θέλεις να ανοίξεις το 3G γιατί δεν έχεις μεγάλο data plan και καταναλώνει και μπαταρία αρκετή και πρέπει να πας settings-general-network-enable 3G
4 βήματα συνολικά. Αξίζει;

Τόσο δύσκολο είναι να τα ενσωματώσει ώστε να ψάχνουμε pros/cons?Ας το κάνει και όποιος θέλει τα αφαιρεί.

Αναρτημένη εικόνα

#20   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:56

Είσαι στο αυτοκίνητο και θέλεις να ανοίξεις το 3G γιατί δεν έχεις μεγάλο data plan και καταναλώνει και μπαταρία αρκετή και πρέπει να πας settings-general-network-enable 3G
4 βήματα συνολικά. Αξίζει;

Τόσο δύσκολο είναι να τα ενσωματώσει ώστε να ψάχνουμε pros/cons?Ας το κάνει και όποιος θέλει τα αφαιρεί.

Βασικα οχι... Δεν αξιζει να σκοτωθεις για να κλεισεις το 3G. Αστο ανοιχτο !!

#21   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1,078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:59

Θα σου πω ενα λόγο. Ας πούμε οτι ανοιγοκλεινεις το wifi 20 φορες την μέρα. Και ας πουμε οτι με τον υπάρχον τρόπο καθυστερεις 5 δευτερολεπτα παραπάνω απο οτι με τα toggles. Αυτο σημαινει οτι χανεις χοντρικα 100 δευτερολεπτα ( εναμιση λεπτο) την ημερα λογω της ελλειψης toggles. Λοιπον, αξίζει ??

όσο και αν σου φαίνεται περίεργο κάποια από αυτά προτιμώ να τα αφήνω συνεχώς ανοικτά παρά να κάνω όλην αυτή τη διαδικασία μέσα από τις ρυθμίσεις.
Ειδικά η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3G είναι το κάτι άλλο

#22   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 19/01/2013 - 18:26

Πιθανώς στο iOS 7 να δούμε κάτι τέτοιο. Δε μου φαίνεται απίθανο— ιδίως τώρα που το Android πάει να αποκτήσει συγκρίσιμο UX. Εντάξει, προσωπικά δε κόβω φλέβα για ρυθμίσεις με toggles μέσα από κάποιο "αναδυόμενο συρτάρι" or whatever, αφού στην τελική τα ίδια βήματα θα μου πάρει και στην περίπτωση που ενσωματωθεί σωστά στο Settings.app — σωστά όμως, όχι να είναι χωμένο το 3G 3-4 επίπεδα κάτω!

Για να το πάω στο ακόμα πιο προσωπικό, χέσ**κα ότι και να γίνει, μιας και τα έχω όλα ανοιχτά, μόνιμα (3G/ WiFi/ etc.) :P

#23   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 18:42

Τι να αποκτήσει τα έχει όλα έτοιμα .

Ορίστε εύκολα και ωραία κάνεις ότι θες παραμετροποιείς ότι θες βάζεις ότι θες στην αρχική όποιον slider θες χωρίς 800 tweaks και μετά να μην θυμάσαι ποιο κατέβασες και ποιο κάνει τι δηλαδή.Ούτε repo ούτε τίποτα .
Ένα app κάνει όλα τα παρακάτω τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.Για να επιστρέψω θέλω να δω αλλαγές σκέψεων .Να μου δείξει ότι είχαμε δει με τα πρώτα iPhone που όλοι τρέχαμε να τα πάρουμε σαν παλαβοί .Αυτό θέλω πάλι από την Apple να ξανά κερδίσει τους fan της γιατί ολο ένα καθημερινά τους χάνει.

Ακόμα και για το screen shot απλά ακουμπάς το πενάκι πάνω και βγάζει και μετά σου έχει και ολόκληρο menu να σβήσεις να γράψεις και να κάνεις ότι θες .

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 19/01/2013 - 18:44.

#24   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/01/2013 - 18:44

Δεν είναι λόγος όμως και να μην τα βάλει αυτό που μου λες :)

Τι να αποκτήσει τα έχει όλα έτοιμα .

Ορίστε εύκολα και ωραία κάνεις ότι θες παραμετροποιείς ότι θες βάζεις ότι θες στην αρχική όποιον slider θες χωρίς 800 tweaks και μετά να μην θυμάσαι ποιο κατέβασες και ποιο κάνει τι δηλαδή.Ούτε repo ούτε τίποτα .
Ένα app κάνει όλα τα παρακάτω τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.Για να επιστρέψω θέλω να δω αλλαγές σκέψεων .Να μου δείξει ότι είχαμε δει με τα πρώτα iPhone που όλοι τρέχαμε να τα πάρουμε σαν παλαβοί .Αυτό θέλω πάλι από την Apple να ξανά κερδίσει τους fan της γιατί ολο ένα καθημερινά τους χάνει.

Αναρτημένη εικόνα

Παρακαλώ μην ποστάρεις τέτοιες φωτογραφίες. Όχι ότι απαγορεύεται, αλλά επειδή ζηλεύουμε he he :)
Once You Go Mac You Never Go Back

#25   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 18:45

Την έκανα edit γιατί όντως ήταν πολύ κραυγαλέα...;-)

#26   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 19/01/2013 - 18:46

και κανενα redesign στο ui να γινει δεν πειραζει καλο θα ηταν xD

#27   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 19/01/2013 - 21:09

Την έκανα edit γιατί όντως ήταν πολύ κραυγαλέα...;-)

Τι έχεις βάλει; είναι φοβερό.Μπορείς να μου πελις για να το βάλω και εγώ;

#28   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 21:11

Η ερώτηση σου είναι εκτός θέματος αν θες έλα πμ να τα πούμε .;-)

#29   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 19/01/2013 - 21:58

Τώρα με το Note III που θα βγει κιόλας, θα γίνει πλήρης σύγκλιση με το iPad mini και στο μέγεθος και στη χρηστικότητα..;)

Το μέγιστο επιτρεπτό όριο για μένα πάντα(για ένα τηλέφωνο) είναι οι 4,5" άντε 4,7 του SG3.Παραπάνω είναι ΠΑΡΑ πολλές.

Μην ξεχνας οτι πριν απο μερικα χρονια το ιδιο λεγαμε και για τις 3,5.
Κι εγω αυτο ελεγα και μετα αρχισα να λεω οχι πανω απο 4 και μετα οχι πανω απο
4,3 και παει λεγοντας..

#30   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2013 - 10:22

Μπα! Υπαρχει οριο στις ιντσες.
Και χωρις καθολου bezel, νομιζω πανω απο 4,5 αρχιζεις και παιζεις με τα νευρα σου αν το εχεις σε τσεπες παντελονιου...
Ειδικα το καλοκαιρι!
Βεβαια αν γινει ποτε απο την apple, θα σου πει, "You are carrying it wrong!" :P
Καλο χρυσο και ανταξιο το SG3 αλλα το μεγεθος του μου τη σπαει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες