Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 3 ψήφοι

To evasi0n ερχεται ... Το donation ?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

Δημοσκόπηση: To evasi0n ερχεται ? Το donation ???

Θα κανετε τo επερχομενο evasi0n JB ; Θα ανταμοιψετε τους evad3rs ?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#1   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 31/01/2013 - 10:23

Εδω και μηνες οι περιφημοι all-mighty evad3rs εργαζονται σκληρα στο δυσκολοτερο ισως jailbreak της συγχρονης εποχης. Ολους αυτους τους μηνες ζησαμε την παθος, τις δυσκολιες ακομα και τις ιντριγκες μεσα στην ομαδα των διαβοητων crackers καθως και τα ονειρα, την προσμονη και την αγωνια των χρηστων (στην πραγματικοτητα το μονο που ελειπε για μια επιτυχημενη modern-age-twitter-σαπουνοπερα ηταν οι γυναικες).

Στην πορεια η αξιοτιμη JB community ειδε με ανακουφιση το μιασμα της πειρατειας να δεχεται ενα ισχυρο πληγμα με το κλεισιμο του Installous και οι φρουδες ελπιδες οτι θα ξεκολλησει απο πανω τις αναπτερωθηκαν ...

Ηγικεν η ωρα !! Με το evasi0n προ των πυλων λοιπον τι σκεφτεσται να κανετε ? Θα κανετε jailbreak ? Δεν θα κάνετε ? Αν κανετε σκεφτεστε να ανταμοιψετε τους evad3rs για τις μακριες χειμωνιατικες νυχτες με μονη συντροφια τον GDB και εναν disassember ? Κανατε ( η θα κανετε donation) η μονο να γκρινιαζετε σα κακομαθημενα ξερετε ?

Πολλοι θα βρουν ευκολη διεξοδο στο υφος μου, θα μιλησουν για τρολλαρισμα αλλα στην πραγματικοτητα υπαρχει κατι εδω για ολους. Λοιπον ??

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 31/01/2013 - 10:28


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες