Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Nova vs Connex TV.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/02/2013 - 19:10

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι συνδρομητής της Forthnet και παράλληλα έχω το Full Pack της Nova.

Η Nova το μήνα μου κοστίζει 53 ευρώ + 33 ευρώ το τηλέφωνο, σύνολο 86 ευρώ.

Τόσα χρόνια δεν είχα παράπονο, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να μην συμφέρει το πακέτο και θα ήθελα και τις γνώμες σας όσοι έχετε το ενα η το άλλο πακέτο και τι πρόκειται να κάνετε.

Πιο πολύ την Nova την είχα για τα αθλητικά (Ολυμπιακό συγκεκριμένα) αλλά και για όλα τα άλλα πρωταθλήματα.

Εχθές ανέβηκε άρθρο ότι έχασε και την Premiere League η Nova και μετακομίζει στον ΟΤΕ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους (μετά από μισή ώρα αναμονής) δεν δέχθηκαν να μου κάνουν ουδεμία έκπτωση, παρά μόνο μου έκανα προτάσεις για να κόψω το ένα πακέτο π.χ ταινίες για να μου έρχεται πιο οικονομικά.

Από την άλλη τώρα ο OTE βγαίνει η σταθερή τηλεφωνία με internet στα 36 ευρώ και 19 ευρώ το OTEtv, σύνολο 55.

Οπότε μιλάμε για μία διαφορά στα 31 ευρώ τον μήνα που αυτές τις εποχές δεν το βρίσκω καθόλου αμελητέο ποσό.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Η τι έχετε ήδη κάνει. Ευχαριστώ.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 01/02/2013 - 19:13

Κονεξ εδω και ενα χρονο.....

#3   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 01/02/2013 - 19:17

Εγω έχω βάλει κ το connx security κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!

#4   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/02/2013 - 20:38

Ναι αλλά το 1 είναι με Ίντερνετ (con-x) ενώ το άλλο με πιάτο forth net

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#5   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 01/02/2013 - 20:44

Για μενα κοψε την nova βαλε ote και οτε tv μεσω internet! και θα εισαι μια χαρα!! Αγγλικο-ισπανικο-ιταλικο-γερμανικο πρωταθλημα, κύπελλο ελλαδος! NBA, WRC, F1, Moto GP

#6   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/02/2013 - 20:45

Ναι αλλά το 1 είναι με Ίντερνετ (con-x) ενώ το άλλο με πιάτο forth net

Πλέον και το Οτε TV μπορείς να το κάνεις μέσω δορυφορικού πιάτου :)

Για μενα κοψε την nova βαλε ote και οτε tv μεσω internet! και θα εισαι μια χαρα!! Αγγλικο-ισπανικο-ιταλικο-γερμανικο πρωταθλημα, κύπελλο ελλαδος! NBA, WRC, F1, Moto GP

Φίλε μου μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Οτέ και το έκανα.

Τηλεόραση μέσω του πιάτου που είχα από την Nova απλά θα κουμπωθεί ο αποκωδικοποιητής του ΟΤΕ και ξεχωριστό internet.
Once You Go Mac You Never Go Back

#7   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/02/2013 - 20:55

Και εγώ OTE TV έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Full ποδόσφαιρο, σειρές και έβαλε και History HD πρόσφατα.

#8   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/02/2013 - 22:53

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι συνδρομητής της Forthnet και παράλληλα έχω το Full Pack της Nova.

Η Nova το μήνα μου κοστίζει 53 ευρώ + 33 ευρώ το τηλέφωνο, σύνολο 86 ευρώ.

Τόσα χρόνια δεν είχα παράπονο, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να μην συμφέρει το πακέτο και θα ήθελα και τις γνώμες σας όσοι έχετε το ενα η το άλλο πακέτο και τι πρόκειται να κάνετε.

Πιο πολύ την Nova την είχα για τα αθλητικά (Ολυμπιακό συγκεκριμένα) αλλά και για όλα τα άλλα πρωταθλήματα.

Εχθές ανέβηκε άρθρο ότι έχασε και την Premiere League η Nova και μετακομίζει στον ΟΤΕ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους (μετά από μισή ώρα αναμονής) δεν δέχθηκαν να μου κάνουν ουδεμία έκπτωση, παρά μόνο μου έκανα προτάσεις για να κόψω το ένα πακέτο π.χ ταινίες για να μου έρχεται πιο οικονομικά.

Από την άλλη τώρα ο OTE βγαίνει η σταθερή τηλεφωνία με internet στα 36 ευρώ και 19 ευρώ το OTEtv, σύνολο 55.

Οπότε μιλάμε για μία διαφορά στα 31 ευρώ τον μήνα που αυτές τις εποχές δεν το βρίσκω καθόλου αμελητέο ποσό.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Η τι έχετε ήδη κάνει. Ευχαριστώ.

Jimmy έχω ΟΤΕ Tv εδώ και 1 χρόνο και 4 μηνες , 2 εβδομαδες πριν ξεκινήσει την εμπορικη διαθεση προς το κοινό (οκτώβριο 2011) δεν το μετάνιωσει καθόλου από θέμα μπάλας και ντοκιμαντέρ.Εχει πλέον τα καλύτερα πρωταθλήματα ιταλικό -ισπανικό- γερμανικό για 3 χρόνια έχει τα αντίστοιχα κύπελλα στο ποδόσφαιρο καθώς πήρε και την premier league για τα επόμενα 3 χρόνια Αύγουστος 2013-2016.
Εχει NBA + κολεγιακό , γουσταρεις να βλέπεις gp moto και F1 χωρίς να σε σκιζουν στις διαφημίσεις όπως γινόταν με τον Alpha, πήρε και το WRC καθώς και football league κύπελλο Ελλάδας.
Για μένα το μόνο που υστερεί ακόμη είναι στο θέμα των ταινιών δηλαδή εάν θες να δεις ταινία πιο γρήγορα από τη νοβα την ενοικιάζεις μέσω των καναλιών ΟΤΕ Video on Demand 1,2,3,4 η απλά περιμένεις 6 μήνες και μετά αφού την καινούργια ταινία την δείξει η νοβα για να την παίξει ο ΟΤΕ TV και αυτό λόγο συμβολαίου που έχει κάνει η νοβα με όλα τα κινηματογραφικά στούντιο.
Στα ΟΤΕ cinema 1-2 θα βρεις ταινίες του 2010 και καμία φορά και του 2011 στο ΟΤΕ cinema 3 παλιός κλασικός κινηματογράφος αλλά και σύγχρονο και στα κανάλια village cinema ,village cinema HD Ταινίες από το 2011 εώς και το 2006.
Ενα ακόμη μεγάλο ατού του ΟΤΕ είναι ότι έχει φτάσει τα 17 HD κανάλια τα οποία στα δίνει χωρίς χρέωση, αντίστοιχα τα 7 τις nova τα πλήρωνα 5€ έξτρα το μήνα.
Γενικά είναι ένα πακέτο value for money με 19.90€.
Τέλος το καλοκαίρι ξεκινάει και το PVR καθώς θα ενσωματωθούν περίπου αλλά 8 κανάλια HD-SD στο οποίο αύξηση τις συνδρομής μην περιμένεις τουλάχιστον για φέτος.ειδη τρέχει ο καινούργιος χρόνος ο δεύτερος χωρίς αύξηση.Οτι θες στο τηλέφωνο τα υπόλοιπα :)

#9   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.598 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 01/02/2013 - 23:35

Jimmy έχω ΟΤΕ Tv εδώ και 1 χρόνο και 4 μηνες , 2 εβδομαδες πριν ξεκινήσει την εμπορικη διαθεση προς το κοινό (οκτώβριο 2011) δεν το μετάνιωσει καθόλου από θέμα μπάλας και ντοκιμαντέρ.Εχει πλέον τα καλύτερα πρωταθλήματα ιταλικό -ισπανικό- γερμανικό για 3 χρόνια έχει τα αντίστοιχα κύπελλα στο ποδόσφαιρο καθώς πήρε και την premier league για τα επόμενα 3 χρόνια Αύγουστος 2013-2016.
Εχει NBA + κολεγιακό , γουσταρεις να βλέπεις gp moto και F1 χωρίς να σε σκιζουν στις διαφημίσεις όπως γινόταν με τον Alpha, πήρε και το WRC καθώς και football league κύπελλο Ελλάδας.
Για μένα το μόνο που υστερεί ακόμη είναι στο θέμα των ταινιών δηλαδή εάν θες να δεις ταινία πιο γρήγορα από τη νοβα την ενοικιάζεις μέσω των καναλιών ΟΤΕ Video on Demand 1,2,3,4 η απλά περιμένεις 6 μήνες και μετά αφού την καινούργια ταινία την δείξει η νοβα για να την παίξει ο ΟΤΕ TV και αυτό λόγο συμβολαίου που έχει κάνει η νοβα με όλα τα κινηματογραφικά στούντιο.
Στα ΟΤΕ cinema 1-2 θα βρεις ταινίες του 2010 και καμία φορά και του 2011 στο ΟΤΕ cinema 3 παλιός κλασικός κινηματογράφος αλλά και σύγχρονο και στα κανάλια village cinema ,village cinema HD Ταινίες από το 2011 εώς και το 2006.
Ενα ακόμη μεγάλο ατού του ΟΤΕ είναι ότι έχει φτάσει τα 17 HD κανάλια τα οποία στα δίνει χωρίς χρέωση, αντίστοιχα τα 7 τις nova τα πλήρωνα 5€ έξτρα το μήνα.
Γενικά είναι ένα πακέτο value for money με 19.90€.
Τέλος το καλοκαίρι ξεκινάει και το PVR καθώς θα ενσωματωθούν περίπου αλλά 8 κανάλια HD-SD στο οποίο αύξηση τις συνδρομής μην περιμένεις τουλάχιστον για φέτος.ειδη τρέχει ο καινούργιος χρόνος ο δεύτερος χωρίς αύξηση.Οτι θες στο τηλέφωνο τα υπόλοιπα :)

μήπως μπορείς ν πεις ποια κανάλια θα βάλει το καλοκαίρι; Ευχαριστω.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες