ευχαριστω πολυ μια τελευταια ερωτηση ποιο θεμα ειναι αυτο?Στο sbsettings έχεις την επιλογή να βάλεις διάφορα θέματα.
Δεν χρειάζεσαι winterboard (τα αλλάζεις από τις ρυθμίσεις του sbsettings) και μπορείς να τα κατεβάσεις από το cydia είτε από το ίντερνετ και τα βάζεις χειροκίνητα στην διαδρομή var/mobile/library/sbsettings/themes.

ερώτηση sbsettings
Δημοσίευση 05/02/2013 - 21:03
Ad
Δημοσίευση 05/02/2013 - 21:17
Στο Ipad μου δουλεύει κανονικά αλλά στο iPhone δεν κάνει τίποτα....
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:03
Ισιωσε με update στην 6.0.4 ολα οκ.Ναι και εγω δεν φευγω απο την 5.1.1, τα δοκιμασα και εγω ολα οσα λεει αλλα τιποτα θα κανουμε υπομονη για κανα upgrade
Δημοσίευση 25/03/2013 - 22:04
Οκ με το SBSettings, απλά δεν μπορώ να κάνω δυο πραγματάκια:
1) Δεν μπορώ να βάλω ένα KillApp στο dropdown menu, για να "σφάζω" όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
2) Πως μπορώ να μετακινήσω (πάνω-κάτω) τα διάφορα που έχω; Πχ. ο καιρός μου εμφανίζεται κάτω-κάτω (παρακάτω απ' τα BT, Brightness, WiFi κτλ. κουμπιά)...
Δημοσίευση 25/03/2013 - 22:24
Αφ' ενός δεν μοιάζει το δικό μου SBSettings 5.2.2 με τις οθονιές που βλέπω: πάνω-πάνω μου έχει το ημερολόγιο, μετά τα Notifications (όταν έρχονται) από SMS κτλ., από κάτω έχει ΜΙΑ (μόνο) σειρά με όλα τα εικονίδια των ρυθμίσεων (WiFi, BT κτλ) - κι όχι σε στήλες και σειρές όπως τα βλέπω σε άλλους, ενώ τον καιρό μου τον βγάζει ΑΠΟ ΚΑΤΩ απ' όλα αυτά (κι όχι πάνω-πάνω όπως το θέλω).
Επίσης, Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ κι αν βάλω στο SBSettings, απλά μου έχει ένα σκούρο μαύρο με κάτι λευκά εικονίδια με κόκκινη γραμμούλα από κάτω τους (όταν είναι ενεργά). Δεν αλλάζει το θέμα (όταν το αλλάζω)...
Δημοσίευση 25/03/2013 - 22:37

Και δες εδώ πχ. πως το 'χει ο άλλος:
Κάτι σαν αυτό στο βίντεο θέλω, με άλλο βέβαια theme... Πως διάολο το κάνω έτσι; Έχω "πήξει" με τις ρυθμίσεις του SBSettings και θα κάνω καμιά βλακεία.
Δημοσίευση 25/03/2013 - 22:44
Eσύ μιλάς για το NC.
Για να εμφανίσεις το παράθυρο, Slide θα κάνεις στη Status Bar.
Το θέμα στο NC το αλλάζεις απο More στο iOS 5+ Notification.
Το ξέρω καλέ, αυτό. Το δουλεύω το SBSettings. Απλά ΔΕΝ μου αλλάζουν οι ρυθμίσεις να δείχνει ό,τι θέλω εγώ και εμφανισιακά όπως θέλω.
Δημοσίευση 25/03/2013 - 22:57
Απο More στο iOS 5+ Notification στο Using Window Toggles ενεργοποίησε το More Button Row.
Είσαι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ρε Νίκο! Ευχαριστώ! (Πάλι βέβαια σε ΜΙΑ σειρά είναι τα εικονίδια των "WiFi"/"BT" κτλ. κι όχι σε σειρές και στήλες - και κάτω τους τα "More"/"Respring" κτλ, αλλά δεν πειράζει.)
Κι αυτόν τον κωλο-καιρό πως θα τον εμφανίσω πάνω-πάνω; Κάτι έκανα και τον εξαφάνισα τελείως (ακόμα και από κάτω-κάτω απ' όλα που ήταν).
Ευχαριστώ για τις βοήθειές σου, ρε συ.
Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 25/03/2013 - 22:57.
Δημοσίευση 25/03/2013 - 23:03
Και κάτι άλλο, άσχετο με το SBSettings. Κάτι κουλ Weather widgets (και μάλιστα κάποια animated) για την LC, να υποθέσω ότι "ρουφούν" μπαταρία σαν... βαμπίρ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες