Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Φορτιστής iPhone και νερό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   HarrisCasual

HarrisCasual

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 19:14

Ο φορτισης μπήκε για πλυσιμο στο πλυντηριο μαζι με το καλωδιο...
Τον κραταω μεχρι να στεγνωσει να τον δοκιμασω ή πεταμα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/02/2013 - 19:16

Πέταμα.... Μπορεί να σου κάνει ζημιά ....Καλύτερα μην το ρισκάρεις....
Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#3   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2.743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 07/02/2013 - 19:50

κοίταξε.... το ότι έφαγε νερό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι χάλασε... ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ σίγουρα αν έχει έστω και μία σταγόνα μέσα και το βάλεις στην πρίζα.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να το διασφαλίσεις αυτό έχει καλός... αλλιώς άλλαξε τον για να μην σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αν θες περίμενε το καλοκαίρι να το βγάλεις έξω στους 40οC

το καλώδιο είναι ένας αγωγός απλός στέγνωσε το καλά, καθάρισε επαφές με οινόπνευμα να φύγουν τυχόν άλατα και στέγνωσε πάλι

Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 07/02/2013 - 19:54

#4   DareDevil

DareDevil

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/02/2013 - 20:09

Βαλτον μεσα σε ενα σακουλακι ρυζι η διπλα σε μια ηλεκτρικη συσκευη αφυγρανσης η πανω στο καλοριφερ για 1-2 μερες.
Το πρωτο και το τελευταιο τα εχω δοκιμασει στο παρελθον με ενα nokia κινητο και ενα φορτιστη ipod.

#5   HarrisCasual

HarrisCasual

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 20:44

κοίταξε.... το ότι έφαγε νερό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι χάλασε... ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ σίγουρα αν έχει έστω και μία σταγόνα μέσα και το βάλεις στην πρίζα.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να το διασφαλίσεις αυτό έχει καλός... αλλιώς άλλαξε τον για να μην σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αν θες περίμενε το καλοκαίρι να το βγάλεις έξω στους 40οC

το καλώδιο είναι ένας αγωγός απλός στέγνωσε το καλά, καθάρισε επαφές με οινόπνευμα να φύγουν τυχόν άλατα και στέγνωσε πάλι

Βαλτον μεσα σε ενα σακουλακι ρυζι η διπλα σε μια ηλεκτρικη συσκευη αφυγρανσης η πανω στο καλοριφερ για 1-2 μερες.
Το πρωτο και το τελευταιο τα εχω δοκιμασει στο παρελθον με ενα nokia κινητο και ενα φορτιστη ipod.

Ευχαριστω και τους δυο σας!!! πηγα και πειρα εναν belkin με 20 ευρω... Μην ειμαστε ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στο αλευρι... 860 εχει το τηλεφωνο δεν το ρισκαρω...
Με το ρυζι εχω "σωσει" κινητο αλλα ο φορτιστης νομιζω οτι δεν εχει πολλες "τρυπες" για βγει η υγρασια οσο ευκολα βγαινει απο το κινητο... εγω θα τον βαλω καμια εβδομαδα σε ρυζι και καμια εβδομαδα στο καλοριφερ και θα τον δοκιμασω αν χαλασω ή βαλω και τον δευτερο στο πλυντηριο...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες