Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

navigon η mls destinator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   fanisferr74

fanisferr74

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/02/2013 - 11:47

Ευχαριστω πολυ παιδια μαλλον στο navigon europe θα καταληξω.Μονο τις υπηρεσιες τοποθεσιας χρειαζεται;η μηπως και κατι αλλο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   dennisdiokonst

dennisdiokonst

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 12/02/2013 - 12:16

Navigon...μακραν η καλυτερη εφαρμογη πλοηγησης που εχει φτιαχτει για το iphone...τελεια εφαρμογη σε Ελλαδα και Ευρωπη που το εχω χρησιμοποιησει...

Ευχαριστω πολυ παιδια μαλλον στο navigon europe θα καταληξω.Μονο τις υπηρεσιες τοποθεσιας χρειαζεται;η μηπως και κατι αλλο;

Μονο υπηρεσιες τοποθεσιας και να ανοιξεις το διακοπτακι για το Navigon...

#18   thomask1

thomask1

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:thomaskarkas

Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:35

Navigon Europe και απο εμένα, το χρησιμοποιώ κανένα χρόνο τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Θα πρέπει να ξέρεις ότι στα GPS όταν βγάζει νέους χάρτες θα πρέπει να τους αγοράσεις. Ετσι άλλωστε γίνεται και στις συσκευές.

#19   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:40

Mls δεν υπαρχει χειροτερο. Εννοειται navigon.. Τα σχολια στο appstore τα ειδες για το mls?

Να κοιταξεις ομως να το αγορασεις σε περιοδο προσφορας το navigon. Το βαζουν αρκετες μερες τον χρονο στα 70 ευρώ (λογικα τωρα το Πασχα θα το ξαναβαλουν) από 90 που εχει κανονικά. Επισης να εχεις υποψιν σου ουι θα πρεπει να δωσεις άλλα 20 ευρώ για να εχεις δωρεαν updates στους χαρτες για παντα σαν in-app purchase

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 12/02/2013 - 13:40

#20   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/02/2013 - 14:24

Χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο το navigon (το έχω χρησιμοποιήσει και στην Ιταλία) και το tom tom, θα έλεγα οτί το Navigon είναι κορυφή με μοναδικό ελλάτωμα οτι όταν αναζητάς μια διεύθυνση και υπάρχουν πολλές οδοί με αυτό το όνομα αν δεν ξέρεις τ.κ. μπορεί να βρεθείς αλλού γι αλλού... Βέβαια αυτό που κάνω εγώ όταν αναζητώ μια διεύθυνση π.χ. στην Αθήνα δεν βάζω ως πόλη την Αθήνα αλλά την περιοχή που θέλω (π.χ. Περιστέρι). Όταν το χρησιμοποίησα στην Ιταλία αν δεν έπαιρνα τηλ να μου πουν τον τ.κ. δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω άκρη (αναζητούσα μια διέυθυνση στην Πάρμα και μου έβγαζε καμια δεκαριά, άντε τώρα να ξέρω εγώ σε ποιά περιοχή είναι...)

#21   kmarros

kmarros

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/05/2017 - 11:11

Μια βοήθεια παιδια το Eastern Europe με το σκέτο Europe έχουν διαφορά μόνο στους χάρτες ρωτάω γιατι εγω το θέλω μόνο για Ελλάδα έχουν και τα δυο ελληνική φωνή και γραφή ελληνική ;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες