Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

About otenet mail

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 13/02/2013 - 20:57

Έχω otenet mail το οποίο το δουλεύω και απο το pc με outlook.
Πριν κάνω restore έπερνα κανονικά τα mail στο iphone και άσχετα αν τα διέγραφα, μου ερχόταν μετά και στο outlook ξανα.
Μετά το restore κάνει συγχρονισμό πλέον με τον mail server της otenet. Δηλαδη: Άμα σβήσω τα mail απο το iphone μετά δε μου τα φέρνει στο outlook.
Επίσης και κάτι ακόμα.... μου έχει φέρει στο Iphone φακέλους που έχω δημιουργήσει στο tools.otenet.gr τους οποίους δεν μου τους βγάζει στο outlook. (γιαυτό είπα οτι κάνει συγχρονισμό).

Τώρα... απο άποψη ρυθμίσεων
Στο outlook έχει σαν incoming και outgoing to mailgate.otenet.gr

Στο iphone προ restore είχα incoming: mail.otenet.gr και outgoing: smtp.otenet.gr

Μετά το restore σαν incoming δέχεται μόνο το imap.otenet.gr και δε μου δέχεται το mail.otenet.gr που είχα. (δε ξέρω αν παίζει ρόλο απλα τα λέω όλα)
Στο outgoing έχω το mailgate.otenet.gr αλλά δέχεται επίσης και το smtp.otenet.gr αν το βάλω.
Επίσης δεν έχω ιδέα τι διαφορά εχουν όλες αυτές οι διευθύνσεις μεταξύ του αν δε βαριέται κάποιος να μου εξηγήσει.

Κατα τα άλλα αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει παιδιά....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 15:27

Καμία βοήθεια;;;;;

#3   costis1985

costis1985

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 16:08

Χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω σε όλα τα παραπάνω, εγώ πρόσφατα σε iphone 4S έκανα setup το email με τα settings που βρήκα στην παρακάτω σελίδα.

http://www.otenet.gr...et_mailmenu.htm

Επίσης κάπου στα settings --> mail -->ote (ή όπως έχεις ονομάσει το προφιλ του ΟΤΕ) έχει επιλογή να αφήσεις ένα αντίγραφο στο server. Αν το ενεργοποιήσεις αυτό στο iphone θα κατεβάζεις αντίγραφο του email και το αρχικό θα είναι διαθέσιμο να το κατεβάσεις και στο outlook. Δυστυχώς δεν έχω το iphone με το account το οτε μπροστά μου για να σε βοηθήσω περισσότερο.

#4   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 16:32

Χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω σε όλα τα παραπάνω, εγώ πρόσφατα σε iphone 4S έκανα setup το email με τα settings που βρήκα στην παρακάτω σελίδα.

http://www.otenet.gr...et_mailmenu.htm

Επίσης κάπου στα settings --> mail -->ote (ή όπως έχεις ονομάσει το προφιλ του ΟΤΕ) έχει επιλογή να αφήσεις ένα αντίγραφο στο server. Αν το ενεργοποιήσεις αυτό στο iphone θα κατεβάζεις αντίγραφο του email και το αρχικό θα είναι διαθέσιμο να το κατεβάσεις και στο outlook. Δυστυχώς δεν έχω το iphone με το account το οτε μπροστά μου για να σε βοηθήσω περισσότερο.

Δεν την βρίσκω την ρύθμιση που λες. Όταν μπορέσεις δες το και πες μου.

#5   costis1985

costis1985

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2013 - 18:46

Τελικά την ρύθμιση την είχα κάνει σε ipad. Αλλά φαντάζομαι ότι η ίδια υπάρχει και σε iphone. Πας settings --> mail --> από το accounts επιλέγεις το δικό σου --> advanced --> και στην επιλογή delete from server επιλέγεις never. Σου έχω κάνει attach και μία εικόνα.

Συνημμένα αρχεία

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες