XBMC σε iPad και iPhone
Δημοσίευση 24/02/2013 - 22:57
Ad
Δημοσίευση 25/02/2013 - 08:07
Γενικά είναι χάλια και δε προσφέρει πολλά, με την προϋπόθεση οτι γνωρίζεις που να βρεις ταινίες γρήγορα.
Οσο για τους αγώνες η καλύτερη λύση είναι με puffin browser και ψάξιμο για live stream σελίδες 5λεπτα πριν τον αγώνα που σε ενδιαφέρει.
Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:45
Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:47
Για ποδόσφαιρο βρήσκεις όλους τους αγώνες μέσα στο navix. Μια φορά είχα πετύχει και παιχνίδια που έδειχνε η Nova. Το έκανε κάποιος stream από την Nova. Ελληνικό ήταν. Αλλά γενικά βρήσκεις όλα τα παιχνίδια αλλά με αγγλικούς ήχο τα περισσότερα.
το navix είναι από που ?
Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:48
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Προσφέρει τα πάντα και έχει τα ΠΆΝΤΑ. Απλά περνάς τα κατάλληλα ρεπος που πέντε είναι πάνε εύκολο και δεν χρειάζεσαι κάνεις υπολογιστή για να το κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει θα ανεβάσω και το λινκ με οδηγίες πως να το κάνεις.Το δοκίμασα,
Γενικά είναι χάλια και δε προσφέρει πολλά, με την προϋπόθεση οτι γνωρίζεις που να βρεις ταινίες γρήγορα.
Οσο για τους αγώνες η καλύτερη λύση είναι με puffin browser και ψάξιμο για live stream σελίδες 5λεπτα πριν τον αγώνα που σε ενδιαφέρει.
Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:51
Για ποδόσφαιρο βρήσκεις όλους τους αγώνες μέσα στο navix. Μια φορά είχα πετύχει και παιχνίδια που έδειχνε η Nova. Το έκανε κάποιος stream από την Nova. Ελληνικό ήταν. Αλλά γενικά βρήσκεις όλα τα παιχνίδια αλλά με αγγλικούς ήχο τα περισσότερα.
Ναι αλλα σε ποιο section του navi-x?
Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:57
Έχει πάρα Πολλά. Μπορείς να κάνεις και search τον συγκεκριμένο αγώνα και να στον βρει. Εγώ οπότε ήθελα να βρω για τον άντρα μου έβρισκα αμέσως σε 100 μεριές τον ίδιο αγώνα. Λίγο εξάσκηση θέλει. Τίποτα άλλο.Ναι αλλα σε ποιο section του navi-x?
Όπως στο navix κάνεις επίσης search οποία ταινία θες και σου βρήσκει όλες όσες έχουν ανέβει και απλά διαλέγεις από που θα την δεις. Εγώ προσωπικά channel 1 ice films ktl έχω πολύ καιρό να ανοίξω. Μόνο το navix χρησιμοποιώ. Έχει πολύ καλύτερες ποιότητες ταινίες. Και για τους υπότιτλους επειδή δεν στους βρήσκει αυτόματα απλά ενεργοποιείς μια επιλογή για να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση και είσαι κομπλέ.
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:14
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:16
Έχει πάρα Πολλά. Μπορείς να κάνεις και search τον συγκεκριμένο αγώνα και να στον βρει. Εγώ οπότε ήθελα να βρω για τον άντρα μου έβρισκα αμέσως σε 100 μεριές τον ίδιο αγώνα. Λίγο εξάσκηση θέλει. Τίποτα άλλο.
Όπως στο navix κάνεις επίσης search οποία ταινία θες και σου βρήσκει όλες όσες έχουν ανέβει και απλά διαλέγεις από που θα την δεις. Εγώ προσωπικά channel 1 ice films ktl έχω πολύ καιρό να ανοίξω. Μόνο το navix χρησιμοποιώ. Έχει πολύ καλύτερες ποιότητες ταινίες. Και για τους υπότιτλους επειδή δεν στους βρήσκει αυτόματα απλά ενεργοποιείς μια επιλογή για να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση και είσαι κομπλέ.
Η αλήθεια ειναι πως δεν εχω ασχοληθεί πολύ με navi-x,3-4 μερες μεχρι τωρα, αλλα τα video addons τα ξερω καλα,anyway thanx 4 u'r support, αν θελησω να δω καποιον ενδιαφέρον αγώνα θα το κοιτάξω!!
Ας ανεβάσει κάποιος το λινκ για το xbmc να δούμε κ εμείς οι τυφλοί!!!
Cydia repo: http://mirrors.xbmc.org/apt/ios/
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:21
και το παραπάνω λινκ τι μπορούμε να κάνουμε ?
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:46
υπάρχει κανένας οδηγός για να δούμε και κανένα αγώνα?
και το παραπάνω λινκ τι μπορούμε να κάνουμε ?
Κανε το add στα cydia repos σου
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:50
Και μετα τι;Κανε το add στα cydia repos σου
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:51
Ένας πολύ εύκολα οδηγός για να περάσετε τα ρεπος είναι αυτός εδώ. Ούτε υπολογιστή ούτε cydia.
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:54
Έβαλα αυτο το repo ... Μετα? κατεβαζω κατι απο εκει?Η αλήθεια ειναι πως δεν εχω ασχοληθεί πολύ με navi-x,3-4 μερες μεχρι τωρα, αλλα τα video addons τα ξερω καλα,anyway thanx 4 u'r support, αν θελησω να δω καποιον ενδιαφέρον αγώνα θα το κοιτάξω!!
Cydia repo: http://mirrors.xbmc.org/apt/ios/
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:55
Και μετα τι;
Μετα θα πας και θα κανεις εγκατασταση το xbmc-ios. Μολις το κανεις θα ψαξεις ενα αλλο πακετο απο cydia, το xbmchub, θα κανεις εγκατασταση κ αυτο και μετα θα το τρεξεις και θα σου βαλει ολα τα απαραιτητα addons του xbmc μονο του. Οταν τελειωσει και αυτο, θα ανοιξεις το xbmc στην idevice σου και θα αρχισεις να ψαχνεις ενα-ενα τα addons. Κανε αυτα κ εδω ειμαστε παλι..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες