Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νέα μπαταρία σε 3gs με.....453 κύκλους φόρτισης?

• Please log in to reply
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2,743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:02

λόγο του ότι είναι συνάδερφοι καλύτερα να μην εκφέρω την γνώμη / άποψή μου...

μπορείς να παραγγείλεις μία εσύ. και με έναν οδηγό από youtube, και λίγη καλή θέληση να την αλλάξεις

Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 26/02/2013 - 00:04.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:10

Πω ρε που έπεσα. Αύριο κιόλας θα την πάω πίσω. Και που αλλού να πάω ρε παιδιά για καινούργια μπαταρία?

iFixit, Mendmyi και ξεμπερδεύεις.

Πόσα έδωσες αν επιτρέπεται στους παραπάνω "τεχνικούς"?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#18   SaFiS

SaFiS

iPH Enthousiast

• 452 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:22

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic, μιας και μιλάμε για μπαταρίες.Στο 4άρι μου το Battery Detective αναφέρει Max Capacity 1250mAh και CycleCount: 210.Το θέμα είναι πως η μπαταρία αδειάζει σχετικά γρήγορα και το κινητό είναι σχεδόν 2,5 χρόνων.Να την αλλάξω ή όχι? Επίσης βλέπω πως με το Wifi Booster (αγορασμένο) σε Standby έχει drain της τάξης του 20% ανα ώρα.Είναι φυσιολογικό ή οφείλεται στην μπαταρία και αυτό?

Τελευταία επεξεργασία από: SaFiS, 26/02/2013 - 00:23.

#19   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1,618 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:25

Μου φαινετε πρεπει να κάνετε οι mod ένα pinged πως τα λέτε τλπ θέμα με τίτλο [ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ IPHONEREPAIR]
Εγω απορώ απορώ αυτοί οι τύποι τόσο γ.τ.π ειναι;;;το iphonehellas ειναι απο τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτερο forum πάνω στα iPhone και μια μεγααααλη μερίδα του τους κραζει...και ακόμα πουστικα φέρονται...
Είπαμε ρε iphoneraiperistes καλο και τα λεφτα αλλα πάνω απ όλα αξιοπρέπεια και ανθρωπιά...

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic, μιας και μιλάμε για μπαταρίες.Στο 4άρι μου το Battery Detective αναφέρει Max Capacity 1250mAh και CycleCount: 210.Το θέμα είναι πως η μπαταρία αδειάζει σχετικά γρήγορα και το κινητό είναι σχεδόν 2,5 χρόνων.Να την αλλάξω ή όχι? Επίσης βλέπω πως με το Wifi Booster (αγορασμένο) σε Standby έχει drain της τάξης του 20% ανα ώρα.Είναι φυσιολογικό ή οφείλεται στην μπαταρία και αυτό?

Πολλα μπορει να οφείλονται στο άδειασμα της μπαταρίας!!τα στατιστικά καλα ειναι!!!ισως φταίνε κάποια θέματα,cracked tweaks η οτιδήποτε....εσυ να προτομές φορτισμα απο USB και κανε μερικές φορτίσεις στο 70-80% να ανέβουν τα στατιστικά σου

#20   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2,743 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:28

@SaFiS αν και έχεις αρκετά cycle counts, το max capacity σου δεν είναι κακό. Σίγουρα θα δεις μια διαφορά με νέα μπαταρία. για το wifi booster δεν ξέρω να σου πω αλλά το 20% είναι αρκετό. Το πιο πιθανό να είναι από την μπαταρία σου

#21   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1,618 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:30

@SaFiS αν και έχεις αρκετά cycle counts, το max capacity σου δεν είναι κακό. Σίγουρα θα δεις μια διαφορά με νέα μπαταρία. για το wifi booster δεν ξέρω να σου πω αλλά το 20% είναι αρκετό. Το πιο πιθανό να είναι από την μπαταρία σου

πολυ ειναι 210 κύκλοι;;;

#22   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2,743 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:34

δεν είπα πολλοί. είπα αρκετοί. Για 2.5 χρόνια κινητό όχι είναι λίγοι.

#23   hrta

hrta

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2013 - 00:56

θεωρω οτι πια κατι πρεπει να γινει με αυτους τους απατεωνες για να μην υπαρχουν αλλα θυματα ,προταση μου ειναι να ανοιχτη ενα topic με θεμα την εξαπατηση αυτου του μαγαζιου με επωνυμες καταγγελιες και αφου μαζευτουμε καποια ατομα να κανουμε μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη και καταναλωτη για να τελειωνουμε με αυτους τους τυπους !!!!

#24   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/02/2013 - 01:00

θεωρω οτι πια κατι πρεπει να γινει με αυτους τους απατεωνες για να μην υπαρχουν αλλα θυματα ,προταση μου ειναι να ανοιχτη ενα topic με θεμα την εξαπατηση αυτου του μαγαζιου με επωνυμες καταγγελιες και αφου μαζευτουμε καποια ατομα να κανουμε μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη και καταναλωτη για να τελειωνουμε με αυτους τους τυπους !!!!

Αν διαβασεις σχετικα θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δε ζητησε αποδειξη...οποτε τι να λεμε τωρα
Υπαρχουν και ατομικες ευθυνες του καθενος...

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 26/02/2013 - 01:02.

#25   hrta

hrta

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2013 - 01:02

Αν διαβασεις σχετικα θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δε ζητησε αποδειξη...οποτε τι να λεμε τωρα

δεν εχεις αδικο αν θελουμε ομως κατι πραγματικα να γινει θα πρεπει καπως και εμεις να προασπησουμε οτι καποιος αλλος δεν θα το ξαναπαθει τροποι υπαρχουν αρκει να οργανωθουμε ,εγω μπορω και ειμαι προθημως ζητω την βοηθεια εδω του foroum για μια οργανωμενη προσπαθεια !!!!!

#26   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/02/2013 - 01:07

δεν εχεις αδικο αν θελουμε ομως κατι πραγματικα να γινει θα πρεπει καπως και εμεις να προασπησουμε οτι καποιος αλλος δεν θα το ξαναπαθει τροποι υπαρχουν αρκει να οργανωθουμε ,εγω μπορω και ειμαι προθημως ζητω την βοηθεια εδω του foroum για μια οργανωμενη προσπαθεια !!!!!

Ανοιξε ενα θεμα και θα δεις εαν θα υπαρξει συμμετοχη.
Μπορεις επισης να ψαξεις παλαιοτερα θεματα στο φορουμ ωστε να επικοινωνησεις και με αλλους παθοντες.

Παντως δε νομιζω οτι μπορει το φορουμ -και εννοω η διαχειριση- να συντονισει κατι τετοιο γιατι εαν δεν υπαρχουν ακλονητες αποδειξεις μπορει να γυρισει μπουμερανγκ.
Ο,τι κανετε εσεις μονοι σας...

#27   SaFiS

SaFiS

iPH Enthousiast

• 452 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/02/2013 - 01:12

@christos: Όλα τα themes / tweaks αγορασμένα τα έχω...
Θα βγάλω το Wifi Booster σαν πρώτη φάση (μόνο με αυτό είδα ότι έχω μεγάλο drain) και θα παραγγείλω και μια μπαταρία για δοκιμή.Ούτως ή άλλως φθηνή είναι.

Thnx for the tips...

#28   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/02/2013 - 04:05

Glyfada strikes back!

2 τόπικ σε δύο μέρες...

Και ούτε θέλω να σκέφτομαι πόσοι την πατάνε καθημερινά και δεν το γράφουν εδώ ή δεν το πάιρνουν χαμπάρι...

#29   aoritis

aoritis

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Twitter:@aoritis
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 26/02/2013 - 08:56

iFixit, Mendmyi και ξεμπερδεύεις.

Πόσα έδωσες αν επιτρέπεται στους παραπάνω "τεχνικούς"?

45€ ανευ απόδειξης. Δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο να το πάω για να αλλάξω μια γ....η μπαταρία!!!!!
Έλεος πια με την ελληνική λαμογιά

Glyfada strikes back!

2 τόπικ σε δύο μέρες...

Και ούτε θέλω να σκέφτομαι πόσοι την πατάνε καθημερινά και δεν το γράφουν εδώ ή δεν το πάιρνουν χαμπάρι...

Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να είναι καινούργια η μπαταρία? Έίναι τόσο πολύ αξιόπιστα αυτά τα προγράμματα?

#30   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/02/2013 - 09:03

Με τα γεγονότα που μας παραθετεις και μιλώντας για το συγκεκριμένο κατάστημα, καμία δυστυχώς.

Το πιο πιθανό είναι να είναι κάποιου αλλού η μπαταρία και να την έβαλαν σε εσένα.

Τα αυξημένα cycle counts ίσως να δικαιολογούνται σε κάποιες after market λόγω του μεταχειρισμένο ή chip όπως σου ανέφεραν παραπάνω. Αλλά το capacity δεν δικαιολογείται με τίποτα είναι προφανέστατα μεταχειρισμένη και πολύ μάλιστα.

ΥΓ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Αν θέλει τώρα στο παίζει και ότι δε σε ξέρει για να αποφύγει την επισκευή!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες