Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Harlem Shake στο iPhone: 3 δωρεάν εφαρμογές για να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 26/02/2013 - 16:33

Harlem Shake. Το αλλοπρόσαλλο meme που ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να περιγράψει με λόγια δεν θα μπορούσε να μην έρθει και στο οικοσύστημα του App store.

Για όσους κατοικούν σε κάποια σπηλιά και δεν είχαν ακόμα την τύχη να ενημερωθούν για την οπτικοακουστική αυτή πανδαισία, παραθέτουμε το original video που ήταν η αφορμή για την επιδημία που ακολούθησε:

http://youtu.be/8vJiSSAMNWw

YouTube link


Τα βίντεο που ακολούθησαν από χρήστες αλλά και από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τεχνολογικού χώρου (βλ. Facebook, Google, AOL κτλ) διαφοροποιήθηκαν από το original ως προς τον τρόπο παρουσίασης καθώς στο πρώτο μισό ο πρωταγωνιστής είναι ένας ενώ στη συνέχεια εισέρχονται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες (όσο περισσότεροι και με όσο πιο ευφάνταστες στολές, τόσο καλύτερα).

Αφού λοιπόν οι ανυποψίαστοι αναγνώστες ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι πήραμε την καθημερινή μας δόση από Harlem Shake (οι φίλοι με φωνάζουν κωλοτερορίτα) ας δούμε 3 δωρεάν εφαρμογές για να δημιουργήσετε το δικό σας Harlem Shake βίντεο, εύκολα και γρήγορα μέσα από το iPhone σας:

The Harlem Shake - https://itunes.apple.com/gr/app/the-harlem-shake/id603351246?mt=8 - Τιμή: Δωρεάν (με in-app)

Καταγράφει 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων (το "πριν" και το "μετά" που αναφέραμε παραπάνω) προσθέτοντας αυτόματα την μουσική υπόκρουση, την οποία και αναπαράγει ενώ καταγράφετε το βίντεο. Πριν την εγγραφή του κάθε βίντεο υπάρχει αντίστροφη μέτρηση (μπορείτε να ορίσετε εσείς τον ακριβή χρόνο) για να προετοιμαστείτε. Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των βίντεο, μπορείτε να δείτε το δημιούργημα σας και να το αποθηκεύσετε στο Camera roll του iPhone ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Οι δύο αυτές επιλογές θα απαιτήσουν να τις ξεκλειδώσετε (in-app) με κόστος 0,89€

Ετυμηγορία: Κατεβάστε την για να την δοκιμάσετε. Μην αγοράσετε το in-app. Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις...

The Harlem Shake It! - https://itunes.apple.com/gr/app/harlem-shake-it!/id604125817?mt=8 - Τιμή: Δωρεάν (με in-app)

Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, καταγράφει 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων (το "πριν" και το "μετά" που αναφέραμε παραπάνω) προσθέτοντας αυτόματα την μουσική υπόκρουση, την οποία και αναπαράγει κατά την ώρα της βιντεοσκόπησης. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει χρήση και παλαιότερων βίντεο που έχετε ήδη αποθηκευμένα στο Camera roll. Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των βίντεο, μπορείτε να δείτε το δημιούργημα σας και να το αποθηκεύσετε στο Camera roll του iPhone ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Οι δύο αυτές επιλογές θα απαιτήσουν να τις ξεκλειδώσετε (in-app) με κόστος 0,89€

Ετυμηγορία: Κατεβάστε την για να την δοκιμάσετε. Μην αγοράσετε το in-app. Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις...

Harlem Shake Video Creator Pro - https://itunes.apple.com/gr/app/harlem-shake-video-creator/id604782668?mt=8 - Τιμή: Δωρεάν

Ακολουθεί την τακτική των 2 προηγούμενων εφαρμογών, 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων με αντίστροφη μέτρηση 7 δευτ., ωστόσο διαθέτει 2 χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στην 1η θέση των δωρεάν εφαρμογών:
  • Μπορείτε να σώσετε τη δημιουργία σας δωρεάν (χωρίς in-app)
  • Μπορείτε να διαμοιραστείτε τη δημιουργίας σας μέσω YouTube, Facebook, Twitter, MMS και eMail. Επίσης χωρίς χρέωση.
Ετυμηγορία: Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργήσετε και να διαμοιραστείτε ένα Harlem Shake βίντεο.

[Thanks to iPhoneclub.nl for the tips]


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες