Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τέλος το TweetDeck για iPhone και Android, παραμένει η desktop και web έκδοση


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 05/03/2013 - 10:49

Αναρτημένη εικόνα


H Twitter ανακοίνωσε ότι η mobile έκδοση του Tweetdeck για iPhone, Android και AIR θα καταργηθεί στις αρχές Μαΐου ενώ θα σταματήσει και η λειτουργία τους λίγο αργότερα. «Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα σπουδαίο προϊόν και να ικανοποιήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στις μοντέρνες, web-based εκδόσεις του Tweetdeck», υπογραμμίζει η εταιρεία, η οποία σημειώνει παράλληλα ότι θα αφαιρεθεί η λειτουργία της ενσωμάτωσης του Facebook στην εφαρμογή.

Αναμείνατε αναβάθμιση της web έκδοσης του Tweetdeck καθώς και της εφαρμογής για Chrome με συχνότερες αναβαθμίσεις και προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι ομώνυμες εφαρμογές για Mac [iTunes link] και PC θα παραμείνουν ανέπαφες και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της web έκδοσης.

H Twitter είχε προχωρήσει στην εξαγορά της Tweetdeck το τον Μάιο του 2011 για το ποσό των $40 εκατομμυρίων ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση της εταιρείας για αυτές τις αλλαγές πραγματοποιήθηκε με δημοσίευμα στο Posterous, μια blogging υπηρεσία που εξαγόρασε η Twitter πέρσι τον Μάρτιο και την οποία τερμάτισε πριν λίγες βδομάδες!


[via Twitter]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες