Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS & Navigation

• Please log in to reply
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/03/2013 - 20:28

Αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία παιδιά
Είχα αγοράσει το navigon αλλά αφού με κρέμασε σε κάτι περιοχές που δεν τις ξέρει ο θεός είπα να δοκιμάσω το mireo don't panic.
Στις περιοχές που το navigon με έστελνε να κάνω κύκλους το mireo είναι αστέρι αλλά δεν μπορώ να βρω πως γίνεται να μου δείχνει τα poi στην διαδρομή επάνω στον χάρτη (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ).
Να προσθέσω πως έχω αγοράσει και τα premium pois (inapp).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 13/03/2013 - 20:32

Είχα αγοράσει το navigon αλλά αφού με κρέμασε σε κάτι περιοχές που δεν τις ξέρει ο θεός είπα να δοκιμάσω το mireo don't panic.
Στις περιοχές που το navigon με έστελνε να κάνω κύκλους το mireo είναι αστέρι αλλά δεν μπορώ να βρω πως γίνεται να μου δείχνει τα poi στην διαδρομή επάνω στον χάρτη (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Πήγαινε ρυθμίσεις και τίκαρε την επιλογή "χρήσιμα στη διαδρομή" από την πρώτη σελίδα των ρυθμίσεων

#18   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2013 - 20:45

Τικαρισμένο είναι αυτό φίλε μου αλλά και πάλι δεν μου τα δειχνει

#19   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2013 - 21:38

Πατάς συνεχόμενα το κουμπί στο άνω αριστερό τμήμα της οθόνης, όπως κοιτάς το τηλέφωνο: Οι επιλογές είναι οδός, χρήσιμα, φ/λ (συντεταγμένες), όλα.

Να 'σαι καλά!!!
Να πάρει, πρέπει να βάζουν ένα "info-how to" στις apps...

Άρα λες, αυτό που ΤΩΡΑ κι εγώ έχω (Don't Panic) σε βόλεψε καλύτερα απ' το Navigon, ε;

#20   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2013 - 22:23

Άρα λες, αυτό που ΤΩΡΑ κι εγώ έχω (Don't Panic) σε βόλεψε καλύτερα απ' το Navigon, ε;

Τέλειο δεν είναι κανένα και δεν θα έψαχνα για δεύτερο navigation app αν δεν χρειαζόταν να κάνω κάποιες διαδρομές σε περιοχές αρκετά μακριά από τον πολιτισμό.
Σε αυτό βρίσκω ότι το navigon υστερεί (εκεί που το χρειαστηκα εγώ τουλάχιστον) απέναντι στο don't panic και πραγματικά κλαίω τα χρήματα που πλήρωσα για το όνομα και μόνο οπότε ναι με βόλεψε καλύτερα το don't panic.

Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στην ερώτηση που έκανα νωρίτερα σχετικά με την εμφάνιση των poi στον χάρτη (don't panic) θα το εκτιμούσα...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες