Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα με ηχο

• Please log in to reply
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 14/03/2013 - 12:05

ναι ε ? παιζει να ειναι κ αυτο γτ προσφατα μου επεσε το κινητο κατω απο την μερια των ηχειων,δν ξερω απλα το αναφερω...

προσπάθησε να το καθαρίσεις καλά γιατί του φίλου μου με τα απανωτά restore που έκανε πριν το καθαρίσει δεν κατάφερε τίποτα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Mam

Mam

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 16:22

προσπάθησε να το καθαρίσεις καλά γιατί του φίλου μου με τα απανωτά restore που έκανε πριν το καθαρίσει δεν κατάφερε τίποτα

λοιπον το καθαρισα με οινοπνευμα αλλα συνεχιζει αυτο τα ιδια... που κ που εχει αναλαμπες κ παιζει αλλα για δευτερολεπτα. δν ξερω τι αλλο να κανω, ενας φιλος μ λεει οτι μπορει να θελει αλλαγμα αυτο το κομματι , ισχυει ?

#18   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:24

Τελικά σήμερα ο φίλος μου άλλαξε το dock connector γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και μόλις το άλλαξε είναι όλα οκ .

#19   Mam

Mam

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:36

Τελικά σήμερα ο φίλος μου άλλαξε το dock connector γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και μόλις το άλλαξε είναι όλα οκ .

αρα να μην το ψαχνω περαιτερω με το καθαρισμα...κ ποσο του στοίχισε ξερεις ?

#20   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 18:20

αρα να μην το ψαχνω περαιτερω με το καθαρισμα...κ ποσο του στοίχισε ξερεις ?

σε κατάστημα του ζήτησαν 60 ευρώ αλλά μπορείς να πάρεις το ανταλλακτικό από το ebay και να το κάνεις μόνος σου αν ξέρεις με τα μισά λεφτά περίπου.

#21   sotos_2002

sotos_2002

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/03/2013 - 04:21

Βρήκα αυτή την λύση που οι περισσότεροι είπαν ότι δούλεψε.

try follow this method..at least
DIRECTIONS FOR THIS FIX:

1) Jailbreak your iDevice. yes must JB. google is ur best friends. im know its illegal here..but at least im try to fix prob at same time ios enginner not do it.

2) Download and install 'ifunbox' (link below). It's available for both Mac and PC

hhttp://www.i-funbox.com/

3) Connect iPhone to your PC/Mac and run ifunbox

NOTE: if ifunbox won't work for you, download 'iFile' through Cydia and you can perform the following steps to this fix directly on the iPhone!

4) Within ifunbox(or iFile), on the left column navigate to System / Library / LaunchDaemons

5) Within the right column find 'com.apple.iapd.plist', right click then select delete. jsut used search windows to find this plist.

6) Close ifunbox and reboot the iPhone....YOU MUST REBOOT!

7) Enjoy sounds again on your iPhone!

NOTE: Deleting the 'com.apple.iapd.plist' may effect the functioning of hardware accessories that go with various apps, such as FM transmitters and Nike accessories, etc

Πριν το κάνεις αυτό κράτα ένα backup το αρχείο που πρόκειται να διαγράψεις, ούτως ώστε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα να το ξαναπεράσεις.
Επίσης για να δουλέψει κάνε ένα restart το iphone, Με respring δεν θα δεις αλλαγή.

Τελευταία επεξεργασία από: sotos_2002, 16/03/2013 - 04:27.

#22   dimitrisi

dimitrisi

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 00:54

έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, έκανα όλα τα παραπάνω και δεν διορθώθηκε με τίποτα.
Μάλλον κάηκε το μεγάφωνο της συσκευής και θέλει άλλαγμα! :(

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες