ναι ε ? παιζει να ειναι κ αυτο γτ προσφατα μου επεσε το κινητο κατω απο την μερια των ηχειων,δν ξερω απλα το αναφερω...
προσπάθησε να το καθαρίσεις καλά γιατί του φίλου μου με τα απανωτά restore που έκανε πριν το καθαρίσει δεν κατάφερε τίποτα
Δημοσίευση 14/03/2013 - 12:05
ναι ε ? παιζει να ειναι κ αυτο γτ προσφατα μου επεσε το κινητο κατω απο την μερια των ηχειων,δν ξερω απλα το αναφερω...
Δημοσίευση 15/03/2013 - 16:22
προσπάθησε να το καθαρίσεις καλά γιατί του φίλου μου με τα απανωτά restore που έκανε πριν το καθαρίσει δεν κατάφερε τίποτα
Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:24
Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:36
Τελικά σήμερα ο φίλος μου άλλαξε το dock connector γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και μόλις το άλλαξε είναι όλα οκ .
Δημοσίευση 15/03/2013 - 18:20
σε κατάστημα του ζήτησαν 60 ευρώ αλλά μπορείς να πάρεις το ανταλλακτικό από το ebay και να το κάνεις μόνος σου αν ξέρεις με τα μισά λεφτά περίπου.αρα να μην το ψαχνω περαιτερω με το καθαρισμα...κ ποσο του στοίχισε ξερεις ?
Δημοσίευση 16/03/2013 - 04:21
try follow this method..at least
DIRECTIONS FOR THIS FIX:
1) Jailbreak your iDevice. yes must JB. google is ur best friends. im know its illegal here..but at least im try to fix prob at same time ios enginner not do it.
2) Download and install 'ifunbox' (link below). It's available for both Mac and PC
hhttp://www.i-funbox.com/
3) Connect iPhone to your PC/Mac and run ifunbox
NOTE: if ifunbox won't work for you, download 'iFile' through Cydia and you can perform the following steps to this fix directly on the iPhone!
4) Within ifunbox(or iFile), on the left column navigate to System / Library / LaunchDaemons
5) Within the right column find 'com.apple.iapd.plist', right click then select delete. jsut used search windows to find this plist.
6) Close ifunbox and reboot the iPhone....YOU MUST REBOOT!
7) Enjoy sounds again on your iPhone!
NOTE: Deleting the 'com.apple.iapd.plist' may effect the functioning of hardware accessories that go with various apps, such as FM transmitters and Nike accessories, etc
Τελευταία επεξεργασία από: sotos_2002, 16/03/2013 - 04:27.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 00:54
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες