Μερικές αρχάριες ερωτήσεις για iphone 4s...
Ad
Δημοσίευση 04/06/2013 - 13:24
Τί μπορώ να κάνω γι'αυτό?
Επίσης στο μήνυμα που έρχεται, η ώρα είναι λάθος... δηλαδή αν μου στείλει κάποιος ένα μήνυμα στις 14:00, το iphone γράφει οτι ήρθε στις 11:30... Δεν ξέρω τί γίνεται..., μήπως παίζει ρόλο οτι έχω τις υπηρεσίες τοποθεσίας απενεργοποιημένες?
Δημοσίευση 04/06/2013 - 14:09
Δημοσίευση 04/06/2013 - 16:13
Απο ζώνη ώρας έχω την GMT και όταν βάζω στο ON την αυτόματη ρύθμιση, με πάει 3 ώρες πίσω...
Υπενθυμίζω ότι έχω τις υπηρεσίες τοποθεσίας απενεργοποιημένες..
Δημοσίευση 16/06/2013 - 16:22
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:46
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 16/06/2013 - 22:31
για να σας πω την εμπειρια μου με αυτες τις θηκες, ειχα αγορασει μια τετοια απτο Λονδινο πριν κυκλοφορησουν στην Ελλαδα. η συγκεκριμενη που ειχα ειχε στο πισω μερος ενα κουμπι το οποιο οταν το παταγες 'ενεργοποιουσε' τη θηκη. οταν εσβηνε το φωτακι που ειχε το κουμπι, μπορουσες να χρησιμοποιησεις τη θηκη χωρις να σου το φορτιζει το κινητο οποτε οταν φορτιζε τελειως το κινητο δεν ηταν απαραιτητο να το βαλεις σε κανονικη θηκη. ομως, τη θηκη επρεπε να τη βαζεις να φορτισει. οταν ξεφορτιζε δεν σου φορτιζε το κινητο. αυτη που αγορασα εγω, τελειωνε η μπαταρια της πολυ γρηγορα δηλαδη δεν φορτιζε το κινητο τελειως γιατι ξεφορτιζε η θηκη. τωρα πια δεν την χρησιμοποιω γιατι εχω βαρεθει να πρεπει να φορτιζω τη θηκη πρωτα. βολευει μονο σε ταξιδια η οταν δεν εχεις φορτιστη, αλλα για προχειρη φορτιση. ειναι κ πανακριβη. εγω την ειχα παρει 45 λιρεςΑυτές οι θήκες με μπαταρία, πώς ακριβώς λειτουργούν? θέλω να πω, πρώτα αδειάζει η μπαταρία του iphone και μετά επεμβαίνει η μπαταρία της θήκης για να φορτίσει την υπάρχουσα? ή δουλεύουν και οι 2 μαζί? μήπως ενδέχεται να μειώσει τον χρόνο ζωής της κανονικής μπαταρίας?
Δημοσίευση 17/06/2013 - 22:22
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 07/08/2013 - 23:42
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να μπαίνω στο facebook χωρίς να επεμβαίνει η default εφαρμογή facebook του iphone..? δηλαδή θέλω να μου δείχνει τη σελίδα όπως στον υπολογιστή και όχι μέσω της εφαρμογής για κινητά... το ίδιο θέλω και σε άλλες σελίδες, π.χ. youtube... Θέλω να μου τα εμφανίζει όπως στον υπολογιστή.
Δημοσίευση 07/08/2013 - 23:59
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να μπαίνω στο facebook χωρίς να επεμβαίνει η default εφαρμογή facebook του iphone..? δηλαδή θέλω να μου δείχνει τη σελίδα όπως στον υπολογιστή και όχι μέσω της εφαρμογής για κινητά... το ίδιο θέλω και σε άλλες σελίδες, π.χ. youtube... Θέλω να μου τα εμφανίζει όπως στον υπολογιστή.
Απο τον safari μπορεις να μπαινεις
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:09
Απο τον safari μπαίνω και τώρα... Δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή του f/b, είναι έτσι ο safari απο μόνος του...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες