Απο τον safari μπαίνω και τώρα... Δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή του f/b, είναι έτσι ο safari απο μόνος του...
Σε εχασα, πριν ειπες δεν θελεις να μπαινεις απο την default εφαρμογη, απο τον safari που μπαινεις τωρα ποιο ειναι το προβλημα ?
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:13
Απο τον safari μπαίνω και τώρα... Δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή του f/b, είναι έτσι ο safari απο μόνος του...
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:23
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να μπαίνω στο facebook χωρίς να επεμβαίνει η default εφαρμογή facebook του iphone..? δηλαδή θέλω να μου δείχνει τη σελίδα όπως στον υπολογιστή και όχι μέσω της εφαρμογής για κινητά... το ίδιο θέλω και σε άλλες σελίδες, π.χ. youtube... Θέλω να μου τα εμφανίζει όπως στον υπολογιστή.
Είτε με τον Dolphin που έχεις στις ρυθμίσεις του επιλογή Desktop Mode, ή με το User Agent Faker απο Cydia για Safari.
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:37
sorry μάλλον δεν το έθεσα σωστά..., Δεν έχω κατεβάσει-εγκαταστήσει καμία εφαρμογή για facebook-youtube, το κινητό είναι εργοστασιακό...
Όταν ανοίγω τον safari και μπαίνω στο facebook ή στο youtube, μου εμφανίζει τη σελίδα διαμορφωμένη ειδικά για σερφάρισμα απο το κινητό, λες και έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή... εγώ όμως θέλω να μου εμφανίζει τις σελίδες όπως στα laptop και στους υπολογιστές.
Θα δοκιμάσω αυτά που είπε ο Νίκος και θα επανέλθω... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καληνύχτα.
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:39
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:44
Δημοσίευση 08/08/2013 - 00:48
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες