Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

glass tr και σκονη

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/05/2013 - 23:02

παιδια μια ειναι η μεμβρανη που δεν παθαινει τπτ
http://www.powersupp...m/shop/iphone-5
2 χρονια στο 4αρι 2 χρονια στο 3gs και απο τοτε που βγηκε το 5 μεχρι σημερα καμια τους,μα καμια τους δεν εχει βγαλει ουτε μια φουσκαλα!χωρια που την εχω βγαλει καμποσες φορες να τη βαλω σε αλλα αιφονια για επιδηξη και μετα πισω στο δικο μου!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/05/2013 - 03:34

Πολλές γυάλινες έχει αναφερθεί ότι εμφανίζουν φουσκάλες.

Εμένα προσωπικά μου το έκανε η Pure της Bodyguardz μετά από 2 μήνες.

Έτσι ξαφνικά έβγαλε μία φουσκάλα.

Μιλώντας με την εξυπηρέτηση της Bodyguardz, η κοπέλα με την οποία συνομίλησα μου είπε ότι το είχε πάθει και το δικό της τηλέφωνο με 2 συνεχόμενες μεμβράνες και όταν έβγαλε τη δεύτερη σκέφτηκε μήπως έφταιγε το τηλέφωνο και το έψαξε.

Μου είπε λοιπόν ότι στη μέτρηση με παχύμετρο το δικό της τηλέφωνο σε εκείνο το σημείο ήταν λίγο λεπτότερο. Προφανώς η οθόνη εκεί ήταν ελαφρώς πιο μέσα ή το γυαλί δεν ήταν 100% ίσιο. Λόγω της ακαμψίας του γυαλιού, ακόμα και αυτή η ανεπαίσθητη διαφορά πιθανώς να προκάλεσε το φούσκωμα αυτό της μεμβράνης από ότι μου είπε.

Βέβαια ποτέ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα του ελαττωματικού προϊόντος.

Προς το παρόν έχω βάλει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες την Glas.tr slim και έχει κάτσει άψογα χωρίς παρατράγουδα μέχρι στιγμής...

ΑΝ εμφανίσει φουσκάλα και ειδικά στο ίδιο σημείο με την πρηγούμενη τότε μάλλον θα ισχύει το σενάριο περί ανωμαλίας στο γυαλί του τηλεφώνου.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες