mSecure ή 1password ;
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:26
Σίγουρα η τιμή του mSecure ειναι αρκετά δελεαστική ,αλλά δεν ξέρω κατα πόσο η ασφάλεια του blowfish 256bit ειναι καλύτερη ή χειρότερη του AES 256bit που εχει το 1password
Θα ήθελα την γνώμη παιδιών που έχουν δοκιμάσει και τα δυο .
Ευχαριστω
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Ad
Δημοσίευση 18/05/2013 - 09:17
παει με ολα
Δημοσίευση 18/05/2013 - 09:19
Τι εννοεις παει με ολα??Παντως ειναι παραααπολυ ακριβο σε σχεση μετο πρωτο!1password
παει με ολα
Δημοσίευση 18/05/2013 - 09:51
Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το κάνω?
Και υπάρχει κάποιος που να ΞΕΡΕΙ για να μας απαντήσει?
Δημοσίευση 18/05/2013 - 11:05
Νομίζω στα 4,49 ειναι άψογη τιμή γί αυτό που προσφέρει .....
Η προσφορά ειναι για λίγες μέρες .......μετα θα παει στα 9 ευρώ περίπου .......
Στα 9 ευρώ το mSecure ίσως να σκεφτόμουν το 1password , αλλά στα 4 δεν το συζηταω κάν
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 18/05/2013 - 11:06
iOs 7!
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:02
Τι εννοεις παει με ολα??Παντως ειναι παραααπολυ ακριβο σε σχεση μετο πρωτο!
Αν έχεις MacBook Pro το safari τα παίρνει αυτόματα...
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:08
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:25
Καλό και το msecure ,αλλά δυστυχώς δεν ειναι 1password .
Αυτό μπορεί μόνο να το καταλάβει κάποιος ο οποίος εχει και τα δυο προγράμματα αγορασμενα.
Οι διάφορες αρχίζουν και φαίνονται όσο δουλεύεις τις εφαρμογές και σιγά σιγά βγαίνει άποψη μου , ότι το 1password ειναι ένα βήμα μπροστά σε όλα του
Θεωρώ πως ειναι ότι καλύτερο χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση στο iPhone μου .
Η εφαρμογή ειναι φοβερά οργανωμένη και άκρως επαγγελματική .
Η εταιρία ειναι απο τις σοβαρότερες του χώρου και η εξυπηρέτηση ειναι άψογη .
Την αγορασα σε προσφορά όταν ήταν στα 8 ευρώ και δεν το μετάνιωσα ποτέ .
Να πω επίσης πως και 15,99 ευρώ που εχει τώρα ,πάλι θα τα έδινα εάν γνώριζα για το τι πρόκειται .
Για κάποιον που δεν ξέρει τι κάνει και δεν θα μπορέσει να την χρησιμοποίηση ,θεωρώ πως δεν πρέπει να προβεί στην αγορά του .
Για αυτούς που ξέρουν και γνωρίζουν τι κάνει ,τα 15 ευρώ ειναι τίποτα μπροστα σε αυτου που προσφέρει .
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:04
Για μένα είναι ο μοναδικός λόγος να μην πάρω το 1Password.
Το safewallet που χρησιμοποιούσα και το έκανε αυτό, τώρα έχει αλλάξει και όλες οι νεότερες εκδόσεις υποστηρίζουν μόνο "cloud sync".
Και η καινούργια εφαρμογή είναι δωρεάν. Αυτό το τελευταίο είναι ΠΟΛΥ υποπτο.
Δημοσίευση 23/05/2013 - 13:20
Επειδή ήθελα όποιο από τα δύο αγόραζα να το έχω και το iPhone ΚΑΙ στα Windows, είδα οτι:
1Password for iOS: 16€
1Passowrd for Windows: 70€ (!)
και
mSecure for iOS: 5€
mSecure for Windows: 10€
Άρα, έχουμε στη μια περίπτωση συνολικό κόστος 86 ευρώ και στην άλλη 15.
SOLVED...
Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:17
Μην βιάζεσαι......Προσωπικά το δίλημμα το έλυσα.
Επειδή ήθελα όποιο από τα δύο αγόραζα να το έχω και το iPhone ΚΑΙ στα Windows, είδα οτι:
1Password for iOS: 16€
1Passowrd for Windows: 70€ (!)
και
mSecure for iOS: 5€
mSecure for Windows: 10€
Άρα, έχουμε στη μια περίπτωση συνολικό κόστος 86 ευρώ και στην άλλη 15.
SOLVED...
Για το πρώτο να σε ενημερώσω πως αυτήν την στιγμή το msecure ειναι σε προσφορά ......
Οταν το 1password θα μπει σε προσφορά πάλι (που σίγουρα θα μπει ) όπως γίνεται με το msecure άνα τακτά χρονικά διαστήματα ......η τιμή του θα πέσει στα 7.99 όπως το πήρα και εγώ
3 ευρώ διάφορα για το 1password που ειναι μακραν καλύτερο άποψη μου ειναι value for money .....
Για τα windows δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν ξέρω σε προσφορα τις τιμές των δυο εταιριών .
Αποψη μου κανε λίγη υπομονή για το 1password και δεν θα το μετάνιωσεις ποτέ .
Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:24
Τα έχεις δουλέψει και τα δύο εσύ?Μην βιάζεσαι......
Για το πρώτο να σε ενημερώσω πως αυτήν την στιγμή το msecure ειναι σε προσφορά ......
Οταν το 1password θα μπει σε προσφορά πάλι (που σίγουρα θα μπει ) όπως γίνεται με το msecure άνα τακτά χρονικά διαστήματα ......η τιμή του θα πέσει στα 7.99 όπως το πήρα και εγώ
3 ευρώ διάφορα για το 1password που ειναι μακραν καλύτερο άποψη μου ειναι value for money .....
Για τα windows δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν ξέρω σε προσφορα τις τιμές των δυο εταιριών .
Αποψη μου κανε λίγη υπομονή για το 1password και δεν θα το μετάνιωσεις ποτέ .
Εγώ μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mSecure και μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ το 1Password για να συγκρίνω.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες