Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ipad with Retina vs Samsung Galaxy note 10.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/05/2013 - 23:16

Καλησπέρα !

Πριν αρχίσω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι appleακιας ! Μέχρι τώρα φαντάστειτε ΠΑΟ vs GAYros , Subaru vs EVO ... μια τετοια φαση !

Είχα την ανάγκη ( κ@@@λα ) να αγοράσω ενα ταμπλετ ! Μπήκα στον κόπο ( εφοσων έχω δουλέψει ipad2 ) να κοιτάξω τι γίνεται και στην απέναντι μεριά !
Νομίζω είδα μία χαόδης διαφορά ! Από επεξεργαση ? Απο μνήμη ? Απο συνδεσιμότητα ? Τι να πρωτογράψω !
Τελος παντων για να μην το κουραζω ( βαρεθηκα και με τους τονους ) , Αγόρασα το νοτε 10.1 ( το περιμενω ) !
Ποια η γνωμη σας ? Υπαρχει καποιο section αντιστοιχο του jailbreak για adroid ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/05/2013 - 23:22

Δες Myphone .gr
http://www.myphone.g...ad.php?t=341236
ή xda developers
http://forum.xda-dev...play.php?f=1735

Τελευταία επεξεργασία από: pificos, 20/05/2013 - 23:28

#3   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 21/05/2013 - 07:50

Ομορφο ταμπλετ, αλλα οπως ολα τα ανδροιδ ταμπλετ, μεχρι σημερα που μιλαμε, πασχουν στον τομεα των εφαρμογων σε αντιθεση με τα iPads (δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια απο εφαρμογες που ειναι optimized καθαρα για την συσκευη σου, αυτο ειναι το προβλημα βασικα)

Απο και και περα, καλοριζικο και οταν το παραλαβεις πες μας κι εμας εντυπωσεις!

#4   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 21/05/2013 - 14:18

Λογικα θα ερθει μεσα της αλλης εβδομαδας !
Λογικο νομιζω αυτο το προβλημα με τα αππζ , οταν εχεις συσκευη της αππλε δεχεται μονο πραγματα της , εξου και το οπτιμιζεντ !
Το αντροιντ χρησιμοποιειται σχεδον σε ολα τα νον-αππλε προιοντα !

Τεσπα θα το δω και θα σας πω εντυπωσεις ! Απλα εχω την ευκαιρια ( μεχρι να μου ερθει ) ακυρωσης πηγαινοντας σε ενα αλλο ταμπλετ ! αυτη τη στιγμη βαση macrumours kai buyer guide δεν ειναι σωστη η χρονικη στιγμη αγορας ταμπλετ ! μηπως να περιμενω λιγο ακομα ?

#5   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 22/05/2013 - 15:52

Να περιμενεις τι;Στην θεση σου θα το ακυρωνα κ θα επαιρνα στα ιδια λεφτα ενα iPad mini..

#6   xristos34

xristos34

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/05/2013 - 22:38

Ipad mini , χωρίς retina δεν λέει ειδικά οταν έχεις κρατήσει στο χέρι κάποιο iPhone απο το 4 και πανω

#7   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/05/2013 - 23:55

Καλοριζικο το Νote φιλε!Μια χαρα μηχάνημα αγορασες κατα τη γνωμη μου.

Εφοσον ομως κανεις τη συγκριση με iPad Retina, το iPad υπερτερεί σαφέστατα σε ποιότητα οθόνης.

Δεν ξερω αν σε θεμα επεξεργαστη, ram κτλ υπαρχουν διαφορες αλλα tablet χωρις οθονη υψηλης ευκρίνειας χανει πολύ για μένα.

#8   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2013 - 23:56

θελω κατι με μεγαλη οθονη οποτε δεν θα πηγαινα στο 7αρι !

ελεγα μηπως να περιμενω την νεα σειρα που θα βγαλουν !
Παρεπιμπτωντος ηρθε και τωρα το δουλευω !!! αρκετα πολυπλοκο ( σε σχεση με ιΟΣ )

#9   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:19

λοιπον η γνωμη μου !
Η συσκευη ( σαν πιασιμο - υλικο ) φαινεται ψευτικη μπροστα στο ιπαντ ! Χωρις να λεω οτι ειναι , πειτε το λογω βαρους ( ελαφρυ ) λογω του πλαστικου ( σε σχεση με τα μηλα ) φαινεται ψευτικη !
Τα αντροιντ , ενταξει δεν ειμαι ο καταληλοτερος να πω για αυτο αλλα μονο που περασα εφαρμογες σπασμενες σε φουλ βερσιον χωρις να εχω κανει τζειλμπρεικ ι ρουτ ειναι όλα τα λεφτα ! Δεν εχει φαει καποιο σκαλωμα και φαινεται οτι η μνημη του ειναι αρκετη ! Τωρα θα δοκιμασω το γκειμινγκ !
Το μειων ειναι η οθονη του σε σχεση με το μηλο ( αναλυση ) ! Αν και δεν μου εχει φανει ακομα η διαφορα εντονα εως καθολου !

Νομιζω οτι η σαμσουνγκ με κερδισε ... εβγαλε εναν αξιο αντιπαλο που αυτη τη στιγμη ισως να παιρνει και πρωταθλημα ! Τουλαχιστον τα αποτελεσματα τα παιρνει ... !!

#10   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:34

λοιπον η γνωμη μου !
Η συσκευη ( σαν πιασιμο - υλικο ) φαινεται ψευτικη μπροστα στο ιπαντ ! Χωρις να λεω οτι ειναι , πειτε το λογω βαρους ( ελαφρυ ) λογω του πλαστικου ( σε σχεση με τα μηλα ) φαινεται ψευτικη !
Τα αντροιντ , ενταξει δεν ειμαι ο καταληλοτερος να πω για αυτο αλλα μονο που περασα εφαρμογες σπασμενες σε φουλ βερσιον χωρις να εχω κανει τζειλμπρεικ ι ρουτ ειναι όλα τα λεφτα ! Δεν εχει φαει καποιο σκαλωμα και φαινεται οτι η μνημη του ειναι αρκετη ! Τωρα θα δοκιμασω το γκειμινγκ !
Το μειων ειναι η οθονη του σε σχεση με το μηλο ( αναλυση ) ! Αν και δεν μου εχει φανει ακομα η διαφορα εντονα εως καθολου !

Νομιζω οτι η σαμσουνγκ με κερδισε ... εβγαλε εναν αξιο αντιπαλο που αυτη τη στιγμη ισως να παιρνει και πρωταθλημα ! Τουλαχιστον τα αποτελεσματα τα παιρνει ... !!

Δηλαδή λες ότι πρόκειται για μία συσκευή με:

- Χειρότερο feel/ποιότητα κατασκευής από το iPad.
- Χειρότερη οθόνη από το iPad.

Και ότι δεν τρώει "κολλήματα", κάτι το οποίο δεν κάνει ούτε το iPad.

Άρα προφανώς αυτό που το κάνει κατά τη γνώμη σου να "παίρνει" πρωτάθλημα είναι το ότι μπορεί να πάρει σπασμένες εφαρμογές χωρίς root.... Nice.

#11   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:01

προφανως δεν διαβασες τι εγραψα !
Η τιμη του + αυτα που προσφερει με καποια " - " που δεν ειναι " - " αλλα νομιζεις οτι ειναι .
Το μονο σιγουρο αρνητικο ειναι η οθονη του ( ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΙΠΑΝΤ ΠΑΝΤΑ ! ) .
Και ναι το να κανεις πραγματα χωρις πολυ κοπο , μετραει ! Και μην μου πεις οτι οταν εκανες τζειλμπρεικ τα μηλα ετρεχαν οπως πριν ! ετρωγαν σκαλωματα ! Απο τα 3αρια ιφον που ειχα μεχρι κ τα 4αρια και το ιπαντ 2

#12   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:22

Η τιμη του + αυτα που προσφερει με καποια " - " που δεν ειναι " - " αλλα νομιζεις οτι ειναι .
Και ναι το να κανεις πραγματα χωρις πολυ κοπο , μετραει ! Και μην μου πεις οτι οταν εκανες τζειλμπρεικ τα μηλα ετρεχαν οπως πριν ! ετρωγαν σκαλωματα ! Απο τα 3αρια ιφον που ειχα μεχρι κ τα 4αρια και το ιπαντ 2

Κρατα το λιγο καιρο και περνα μεσα καμια τριανταρια εφαρμογες (οχι παραπανω, και ολεσ απο το Android market) και θα δεις ποιος κολλαει και σερνεται (και προσεξε,χωρις καν root, τοσο απλα)

#13   isno

isno

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:39

με το καιρο αυτο ! μια μερα το εχω στα χερια μου δεν εχω προλαβει να κανω πολλα ! παντως του εχω αφησει 1.5γιγα ελευθερο απ τα 16 και παλι παει αψογα !

#14   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:01

Εγω πιστεύω δεν θα πάω σε άλλη εταιρία εκτός απο apple , Είμαι ευχαριστημένος , 4 χρόνια τώρα , iPhone 3GS iPhone 4
Και φέτος πήρα το 5 ... Έιχα και iPad 2 (το έδωσα στη κοπέλα μου)
... Και το 3 με retina οθόνη το κρατάω εγω .!

Πιστεύω το δύσκολο θα ειναι , ότι έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές , και αν πάω σε ένα android θα μ ειναι δύσκολο , και δεν θα κάτσω να τα ξανά αγοράσω .

#15   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:48

Στο ποστ που σχολίασα δεν μίλησες πουθενά για τιμή.

Και το να περνάς πειρατικές/κλεμμένες εφαρμογές εύκολα, συγγνώμη, αλλά δεν είναι κριτήριο αγοράς μίας συσκευής.

Τουλάχιστον όχι για εμένα.

Όταν κάνεις jailbreak κανένα "μήλο" δεν τρώει σκαλώμματα. Όταν του περνάς ένα σκασμό tweaks (και αν κρίνω από τη φιλοσοφία σου για το android, μιλάμε για σπασμένα tweak πάντα...) τότε λογικό είναι να σκαλώνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες