itunes απορια
Από
panosss23
, 21/05/2013 10:35
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 21/05/2013 - 10:35
καλημερα κ χρονια πολλα στους εορταζομενους.
εχω μια απορια.οταν περναω μια ταινια απο το pc στο ipad μεσω itunes,
εχω καταλαβει οτι μου γεμιζει ο σκληρος δισκος του pc γιατι γινετε αυτο? κ που βρησκοντε ολες αυτες η ταινιες στο pc ?
εχω μια απορια.οταν περναω μια ταινια απο το pc στο ipad μεσω itunes,
εχω καταλαβει οτι μου γεμιζει ο σκληρος δισκος του pc γιατι γινετε αυτο? κ που βρησκοντε ολες αυτες η ταινιες στο pc ?
Ad
Δημοσίευση 21/05/2013 - 10:49
Εμένα προσωπικά είναι όπως και στον άλλο μου υπολογιστή στο, C:/Χρήστες/ και μετά τον χρήστη που χρησιμοποιείς. Εκεί τους έχεις τους φακέλους. για τσέκαρετο.
iOs 7!
Δημοσίευση 21/05/2013 - 10:54
δεν ειναι εκει φιλε μου καπου αλλου ειναι κ μου εχουν γεμισει το σκληρο
Δημοσίευση 21/05/2013 - 21:02
το ξανατσεκαρα νικο 3 φορες περασα ταινιες ξεχοριστα να δω και μου τρωει σκληρο.εβγαλα και φωτο ποσα gb ειχα πρην περασω της ταινιες και μετα.σιγουρα καπου κραταει καπιο αντιγραφο. να σου πω οτι της ταινιες της εχω περασμενες σε εξοτερικο σκληρο μηπως οταν της βαζω στο ipad καπου δημιουργουντε και στο c ?
Δημοσίευση 22/05/2013 - 00:43
Το μοναδικό που κάνει, να δημιουργεί συντομεύσεις του αρχείου που περνάς.
Θα το βρείς εδώ C:\Χρήστες\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Πρόσφατα στοιχεία.
Για τη παραπάνω διαδρομή να εμφανίσεις πρώτα τους κρυφούς φακέλους.
Θα το βρείς εδώ C:\Χρήστες\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Πρόσφατα στοιχεία.
Για τη παραπάνω διαδρομή να εμφανίσεις πρώτα τους κρυφούς φακέλους.
Δημοσίευση 12/06/2015 - 13:05
Καλησπερα. Μια ερωτηση.
Εκανα backup στο itunes απο ενα κινητο(1) και το επανεφερα σε ενα αλλο κινητο(2).
Μετα την επιτυχης επαναφορα στο κινητο(2) διεγραψα το αντιγραφο απ τις ρυθμισεις του itunes και μετα απο λιγες μερες χαλασε κ ειναι ανεπισκευαστο το κινητο(2).
Πως μπορω να κανω επαναφορα του σβησμενου backup?
Εκανα backup στο itunes απο ενα κινητο(1) και το επανεφερα σε ενα αλλο κινητο(2).
Μετα την επιτυχης επαναφορα στο κινητο(2) διεγραψα το αντιγραφο απ τις ρυθμισεις του itunes και μετα απο λιγες μερες χαλασε κ ειναι ανεπισκευαστο το κινητο(2).
Πως μπορω να κανω επαναφορα του σβησμενου backup?
Δημοσίευση 12/06/2015 - 14:28
Εχει γινει επαναφορα
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες