Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ραγισε τα 4ς μου

• Please log in to reply
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   agelospe

agelospe

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/05/2013 - 22:29

Για οσους λενε οτι δεν ξεκολλαει το γυαλι απο την οθονη, κι εγω αυτην την εντυπωση ειχα μεχρι που ειδα αυτο το βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=PbZwypAINYE
Ο τυπος το κανει σε iPhone 5 και ανεφερει οτι γινεται και σε 4s (οχι ομως 4)
Προφανως και σε συμφερει ομως να παρεις ετοιμο ενα σετακι! Για εγκυκλοπαιδικους λογους το αναφερω! (στο iphone 5 που η οθονη κανει γυρω στα 300 ευρω ισως σκεφτομουν αυτη την εναλλακτικη!)

ρε φιλε ο τυπος ειναι i-ψυχακι !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 21/05/2013 - 22:35

Το βιντεο το ειχα δει κι εγω και ειναι να πιανεται η ψυχη σου. Για 5αρι ισως αξιζει η διαδικασια, για 4-4s πλεον ειναι φθηνες και δεν αξιζει. Παντως σε ενα 5αρι αλλαξα οθονη σημερα που το πηρα σπασμενο, και η μη αυθεντικη οθονη εχει πιο ψυχρα χρωματα απο την original στο αλλο 5αρι μου. Και αυτα που λενε οτι εχει διαφορα αν το δεις υπο γωνια κτλ μουφες. 157$ χωρις το shipping

Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 21/05/2013 - 22:41.

#18   agelospe

agelospe

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/05/2013 - 22:36

κ ολα αυτα σε μια χωρα που χαλαει το iphone και το πετας στα σκουπιδια τροπος του λεγειν ..

#19   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 22/05/2013 - 10:26

:( γεια χαρα παιδια . χθες μου επεσε κατω το μηλο μου και μου εκανε ραγισμα το τζαμακι πανω δεξια.τι κοστος εχει για να φτιαχτει ? αυτο παει μαζι με την οθονη ? Επισης βρηκα αυτο http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649 στο ebay ... θα κανω δουλεια , ειναι δυσκολο να το βαλω μονος μου ? Οποιος ξερει ας βοηθησει .... ευχαριστω.

καλημερα εχεις ΠΜ φιλε μου

#20   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2013 - 13:55

Το βιντεο το ειχα δει κι εγω και ειναι να πιανεται η ψυχη σου. Για 5αρι ισως αξιζει η διαδικασια, για 4-4s πλεον ειναι φθηνες και δεν αξιζει. Παντως σε ενα 5αρι αλλαξα οθονη σημερα που το πηρα σπασμενο, και η μη αυθεντικη οθονη εχει πιο ψυχρα χρωματα απο την original στο αλλο 5αρι μου. Και αυτα που λενε οτι εχει διαφορα αν το δεις υπο γωνια κτλ μουφες. 157$ χωρις το shipping

Φαντασου οτι μερικους μηνες πριν, το σετ εκανε 300 δολαρια... Λογικα οσο αυξανεται η παραγωγη, θα πεφτει και η τιμη ετσι δεν ειναι?

#21   bobo13

bobo13

iPH Member

• 288 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/05/2013 - 16:52

Φίλε αν μπορείς να στείλεις ένα πμ από που αγορασες την οθόνη μια μας κ έχεις θετικές εντυπωσεις..
Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες