Ναι, τα εχει πατενταρει η apple αλλα θα σας δωσει 4 στην ios7.... σκοπος ειναι αυτες οι λειτουργιες να υπαρχουν στην συσκευη σου κ να τις γουσταρεις, αναλογα με το τι ζηταει ο καθενας βεβαια... το αν τα πατενταρε η apple ή η καθε apple δεν θα επρεπε να νοιαζει κανεναν... δηλαδη οταν σας δωσουν widgets στην αρχικη οθονη, θα βγεις κ θα μου πεις το ιδιο, ενω εγω τα χρησιμοποιω εδω κ τοσο καιρο? Οτι πατενταρε την διαταξη τους η apple? Νομιζω πως αστειευεσαι τωρα....δηλαδη το τελικο αποτελεσμα θα ειναι σαν το motorola? αν δεν κανω λαθος και τα toggle η αππλε τα εχει πατενταρει αλλα το android τα εβαλε.. το λετε καινοτομια του android ομως ... αλλα πληρωνετε την αππλε 20-30 δολαρια σε καθε συσκευη που φοραει android
iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:02
Ad
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:03
Αντωνη, με προσεβαλε ασχημα ο τυπος...Οχιιι ... Γιατιιι ?? προσπαθω να ξεχάσω ...
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:03
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:04
Μα φυσικα και ολα ειναι υπερ του καταναλωτη... δεν ειπα ποτε το αντιθετο... αυτος ο ανταγωνισμος κανει καλο σε εμας πρωτα απ'ολα.... εσεις χειροκροτατε την καθε κινηση της apple χωρις να εξεταζετε τι παιζει απο πισω... εχω αδικο σε κατι απο αυτα που ειπα?
Ασε το θεμα gordito, ακομα με ποναει η απουσια του![]()
Καποιοι μπορει να χειροκροτανε, εγω με κατι siri, δακτυλικα αποτυπωματα κτλ γελαω.
Και απο την αλλη οχθη ομως οτι και να κανει η apple ή θα το βγαλετε αχρηστο, ή "φτου και το πατω, πρώτο το android" ή δε ξερω γω ποια αλλη παιδικη αντιδραση.
Φαυλος κυκλος, ναχουμε νασχολουμαστε.
Οντως μας λειπει ο gordito, τωρα περιμενουμε απο σενα και κανα 2-3 να γραψεις τιποτα androidολογίες να γελασουμε!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:05
βασικα πιστευω οτι το control center θα το φτιαχνεις εσυ οπως θες και δεν θα ειναι στανταρ, στο settings εχει ολοκληρη θεση απο μονο του (μεσα εχει μονο να το ανοιγεις και να κλεινεις) δεν πιστευω πως ολοκληρη θεση θα εχει για ενα toggle μονο, πιστευβ σε επομενη βετα θα εχει επιλογη πια εικονιδια να βαλεις τι θα θες να φενετε μεχρι και να τα συρεις οως θες εσυΝαι, τα εχει πατενταρει η apple αλλα θα σας δωσει 4 στην ios7.... σκοπος ειναι αυτες οι λειτουργιες να υπαρχουν στην συσκευη σου κ να τις γουσταρεις, αναλογα με το τι ζηταει ο καθενας βεβαια... το αν τα πατενταρε η apple ή η καθε apple δεν θα επρεπε να νοιαζει κανεναν... δηλαδη οταν σας δωσουν widgets στην αρχικη οθονη, θα βγεις κ θα μου πεις το ιδιο, ενω εγω τα χρησιμοποιω εδω κ τοσο καιρο? Οτι πατενταρε την διαταξη τους η apple? Νομιζω πως αστειευεσαι τωρα....
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:22
Μα γιατι να το βγαλουμε αχρηστο? Αλλο να με καλυπτει πιο πολυ ενα αλλο λειτουργικο κ οχι το ios, και αλλο να λεμε οτι ειναι αχρηστο το λειτουργικο της apple... δεν ειπα ποτε κατι τετοιο... αλλα αυτο με τις πατεντες κλπ δεν ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση ρε φιλαρακι?Καποιοι μπορει να χειροκροτανε, εγω με κατι siri, δακτυλικα αποτυπωματα κτλ γελαω.
Και απο την αλλη οχθη ομως οτι και να κανει η apple ή θα το βγαλετε αχρηστο, ή "φτου και το πατω, πρώτο το android" ή δε ξερω γω ποια αλλη παιδικη αντιδραση.
Φαυλος κυκλος, ναχουμε νασχολουμαστε.
Οντως μας λειπει ο gordito, τωρα περιμενουμε απο σενα και κανα 2-3 να γραψεις τιποτα androidολογίες να γελασουμε!![]()
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:24
Αυτο θα ειναι μια φοβερη κινηση... κ ετσι θα επρεπε να ειναι...βασικα πιστευω οτι το control center θα το φτιαχνεις εσυ οπως θες και δεν θα ειναι στανταρ, στο settings εχει ολοκληρη θεση απο μονο του (μεσα εχει μονο να το ανοιγεις και να κλεινεις) δεν πιστευω πως ολοκληρη θεση θα εχει για ενα toggle μονο, πιστευβ σε επομενη βετα θα εχει επιλογη πια εικονιδια να βαλεις τι θα θες να φενετε μεχρι και να τα συρεις οως θες εσυ
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:25
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:29
Μα γιατι να το βγαλουμε αχρηστο? Αλλο να με καλυπτει πιο πολυ ενα αλλο λειτουργικο κ οχι το ios, και αλλο να λεμε οτι ειναι αχρηστο το λειτουργικο της apple... δεν ειπα ποτε κατι τετοιο... αλλα αυτο με τις πατεντες κλπ δεν ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση ρε φιλαρακι?
siri, δακτυλικα αποτυπωματα, πατεντες και π@παριες.
Ελα σπιτι μου να δεις το καζανακι, να δεις τι εστι πραγματικη πατεντα!
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 24/07/2013 - 15:29
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:31
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:31
μετα απο 95 σελιδες, καταληξαμε στο ποια ειναι καλυτερη συσκευη ?
Η δικια μου ..
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:32
μετα απο 95 σελιδες, καταληξαμε στο ποια ειναι καλυτερη συσκευη ?
Ψυγειο Bosch.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:35
Λαθος !! Στα ψυγεια μονο Samsung !. Δες εδω innovation http://www.samsung.c.../RF31FMESBSR/AAΨυγειο Bosch.
Ψυγειο που βγαζει σοδα απο την πορτα !!!
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:38
Χααααχαααχαχαχααχα... δεν παιζεσαι ρε ατιμε... να μην δεις μια εταιρια να εξειδικευεται σε πολλους τομεις,να χλευασεις κατευθειαν....Λαθος !! Στα ψυγεια μονο Samsung !. Δες εδω innovation http://www.samsung.c.../RF31FMESBSR/AA
Ψυγειο που βγαζει σοδα απο την πορτα !!!
Παιδια απο ηλεκτρικες συσκευες μονο miele και bosch.... κλιματιστικα daikin , τηλεορασεις samsung και panasonic...ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες