Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Πως να μεταφέρεις όλα σου τα δεδομένα από το iPhone στο Galaxy S IV. Στο κάνει δώρο η Samsung

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 03/06/2013 - 18:54

Η Samsung υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με τον developer Media Mushroom, για να προσφέρει σε όλους τους χρήστες της, δωρεάν το πρόγραμμα Easy Phone Sync. Και εννοείται πως μεταξύ άλλων συσκευών, το εν λόγω app υποστηρίζει το S IV.
Με άλλα λόγια, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα σου από το iOS λειτουργικό στο Android, χωρίς το άγχος μην στραβώσει κάτι στη διαδικασία. Μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, επαφές και γραπτά μηνύματα μετακινούνται χωρίς κόπο, με ένα κλικ.
Το καλό είναι επίσης ότι μπορείς να συγχρονίσεις το νέο σου Galaxy απευθείας με το iTunes, χωρίς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή. Για να το δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να το κατεβάσεις από το Google Play ενώ για τον client για PC και Mac πρέπει να πας εδώ.

http://www.samsung.c...phone-sync.html

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 03/06/2013 - 18:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/06/2013 - 19:34

Πολλή καλή και έξυπνη κίνηση αυτή από μέρους της Sammy!
Once You Go Mac You Never Go Back

#3   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2013 - 21:30

Πολλή καλή και έξυπνη κίνηση αυτή από μέρους της Sammy!

Ναι Δημήτρη πολύ καλη κίνηση και να φανταστείς ότι πριν 2 χρόνια την ειχα αγοράσει την εφαρμογή απο τον developer μεσω play store 2.99€ εαν θυμαμαι καλα αλλα np :)

#4   Semelos

Semelos

iPH Enthousiast

• 539 μηνύματα
  • Twitter:@Semelos_T_
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/06/2013 - 23:34

Θα βοηθήσει πολύ κόσμο και εγώ είμαι ένας από αυτούς.

#5   timkos

timkos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2013 - 14:30

πολυ καλη εφαρμογη φαινεται αλλα πρεπει να εχεις και τις 2 συσκευες πχ iphone και samsung ή γινεται και αμα τα περασεις πρωτα στην desktop εφαρμογη και μετα στο τηλεφωνο που θελεις?

#6   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 06/06/2013 - 16:58

η κινηση ματ που επρεπε να κανει η google η καποια αλλη εταιρια με android os ...θα ηταν να υποβαλει ο πρωην χρηστης ή ο wanna be χρηστης android μια λιστα με τα αγορασμενα απο το appstore και να του γινοταν μια εκπτωση ή καποια δωρεα σε καποιες απο αυτες ας πουμε 10-20 εφαρμογες που θα διαλεξει ο iphone χρηστης και θα ηθελε να εχει στο android κινητο του ....

εχω την αισθηση οτι η αγορα πολλων εφαρμογων απο appstore κραταει πολλους απο το να κανουν την μεταβαση ....

#7   Semelos

Semelos

iPH Enthousiast

• 539 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 21:19

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή;

#8   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 21:44

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή;

Δουλεύει μια χαρα απροβληματιστα

#9   Semelos

Semelos

iPH Enthousiast

• 539 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 23:01

Μηνύματα και επαφές πηγαίνουν στη θέση τους ή δημιουργούνται φάκελοι και μπαίνουν εκεί;

#10   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 06:19

Τα μηνύματα θα πανε στα μηνύματα και οι επαφές στις επαφές.Μην ξεχνάς ότι και το Kies το προγραμμα τις samsung για backup και συγχρονισμό εχει και αυτό υποστηρίξει για μεταφορα απο iPhone iTunes back up σε samsung κινητο.

#11   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:10

Αρκετά καλό, αλλά εγώ έχω βολευτεί καιρό με το doubletwist που είναι επίσης πολύ καλό.
Ερώτηση τώρα για κάτι που δεν έχω βρει κάτι ακόμα... Θέλω κάποιο πρόγραμμα (για τον υπολογιστή προτιμότερο και όχι για την συσκευή) που να επιλέγεις ποιους φακέλους με φωτογραφίες θες να συγχρονίσει και επίσης με συγχρονισμό οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει την συσκευή με όποιες αλλαγές έχουν γίνει στους φακέλους αυτούς. Ακριβώς την δουλειά που κάνει το itunes στα iphone/ipad δηλαδή.
Να επιλέγεις όμως εσύ που είναι αυτοί οι φάκελοι (πχ εικόνες μου) και όχι να εισάγεις τις φωτογραφίες μέσα στο πρόγραμμα.. Στο kies λίγο γενικά που το έχω ψάξει δεν γίνεται κάτι τέτοιο αφού πρέπει να εισάγεις τις φωτογραφίες, dropsync & sugarsync που δοκίμασα δεν με ικανοποίησαν και μάλιστα το πρώτο μου μπέρδεψε και τις φωτογραφίες μέσα στους φακέλους... Κάτι άλλο;;

#12   bill69

bill69

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2013 - 20:42

καλησπερα στην παρεα αν καποιος μπορει να με βοηθησει γιατι δρν μπορω να εγκαταστησω το easy phone sync sto laptop win 7

μου βγαζει μηνυμα λαθους κ δεν ολοκληρωνεται η εγκατασταση,ευχαριστω εκ των προτερων.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες