Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 5 περιεργος θορυβος

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
127 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:24

Ερώτηση: Αν πχ η συσκευή σου έχει πρόβλημα και την πας για service, πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνεις χωρίς συσκευή μέχρι να πάρεις ανακατασκευασμένο?

απο 1 βδομαδα εως 20μερες!οι 20 ημερες ειναι πολυ συνηθες ειδικα στο γερμανο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:26

ΣΟΚ... Εμ λανσάρουν προβληματικές συσκευές σε πολύ μεγάλο ποσοστό, εμ σου δίνουν ανακατασκευασμένο, σε αφήνουν και χωρίς τηλέφωνο για 2-3 βδομάδες.

Πόσο απελπισμένοι παίζει να είμαστε τελικά...?

#48   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:27

ΣΟΚ... Εμ λανσάρουν προβληματικές συσκευές σε πολύ μεγάλο ποσοστό, εμ σου δίνουν ανακατασκευασμένο, σε αφήνουν και χωρίς τηλέφωνο για 2-3 βδομάδες.

Πόσο απελπισμένοι παίζει να είμαστε

τελικά...?

εχει προβλημα η συσκευη σου;

#49   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:35

εχει προβλημα η συσκευη σου;

Ναι αλλά ασήμαντο... Ένα ανεπαίσθητο τρίξιμο στην μέση-αριστερά της οθόνης αν την πιέσεις δυνατά.

Απλά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, μπορεί να τύχει κάτι, το είχα απορία τι γίνεται με τους χρόνους παράδοσης.

#50   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:05

Ναι αλλά ασήμαντο... Ένα ανεπαίσθητο τρίξιμο στην μέση-αριστερά της οθόνης αν την πιέσεις δυνατά.

Απλά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, μπορεί να τύχει κάτι, το είχα απορία τι γίνεται με τους χρόνους παράδοσης.

αλριβως το ιδιο προβληματακι εχουμε!

#51   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:29

αλριβως το ιδιο προβληματακι εχουμε!

φιλε lalako τα εχουμε πει και σε αλλο forum! Αφου σε απασχολει τοσο το προβλημα σου, γιατι δεν το αλλαζεις? Για την ιστορια, να αναφερω πως κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα, και εγω επισης δεν ηθελα να το αλλαξω (με το φοβο του ανακασκευασμενου) μεχρι που μου ραγισε η οθονη ΜΟΝΗ της, οσο το χειριζομουν!!

#52   efthimisl

efthimisl

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:34

φιλε lalako τα εχουμε πει και σε αλλο forum! Αφου σε απασχολει τοσο το προβλημα σου, γιατι δεν το αλλαζεις? Για την ιστορια, να αναφερω πως κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα, και εγω επισης δεν ηθελα να το αλλαξω (με το φοβο του ανακασκευασμενου) μεχρι που μου ραγισε η οθονη ΜΟΝΗ της, οσο το χειριζομουν!!

φίλε μου εννοείς σου ράγισε η οθόνη από το πουθενά? πόσο καιρό έγινε αφότου το αγόρασες? τελικά τι έγινε? δεχτήκανε να στο αλλάξουνε?

#53   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:49

Ναι ακριβως! Το κλικ το ακουγα κατω αριστερα οταν το πατουσα. Μεταβαλοταν με τη θερμοκρασια (λογικο). ΔΗλαδη οταν ηταν κρυο το εκανε παντα, αλλα οταν ζεσταινοταν το εκανε λιγοτερο. Ειχα σκεφτει να το αλλαξω αλλα σκεφτομενος οτι κατα τα αλλα η συσκευη μου ηταν πληρως λειτουργικη, θεωρησα οτι δεν αξιζε το ρισκο της αντικαταστασης (ειδικα με οσα προβληματα ακουγονται)

Μετα απο 1,5 μηνα συμβιωσης με το "προβλημα" εγινε το κακο!
Οσο επαιζα Temple Run ακουω ενα κλικ στην πανω μερια του τηλεφωνου αλλα δεν του δινω σημασια μεχρι να χασω στο παιχνιδι! Το κινητο το κρατουσα στα χερια μου και δεν του ειχα ασκησει καμια δυναμη! Μονο swypes δεξια αριστερα εκανα. Το μπροστινο τζαμι ειχε ραγισει απο την οπη του ακουστικου και προς τα πανω. Το ραγισμα ειχε μηκος κατι λιγοτερο απο εκατοστο.
Το γυρισα πισω στη Vodafone - Arvato. Πολυ εξυπηρετικα τα παιδια στο καταστημα (στο Mall)
Μετα απο αποστολη στην Arvato για ελεγχο, μου περαστηκε εντος εγγυησης και μετα απο 4 μερες ειχα αντικατασταση!
Μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα!

Τελευταία επεξεργασία από: nikos22, 06/06/2013 - 19:50

#54   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:54

καταρχην αν εμενα το προβλημα ηταν κατω αριστερα θα το αλλαζα κατευθειαν γιατι ειναι ενα μερος που θα με ενοχλουσε και θα το καταλαβαινα καθε μερα εξαιτιας του οτι ειναι διπλα στο home button!επισης ειναι αδιανοητο να ειχε προβλημα κατω αριστερα και να ραγισε στο πανω μερος του κινητου!κατι αλλο συμβαινει..ενα ενδεχομενο ειναι να αυξηθηκε η θερμοκρασια του τηλεφωνου σου υπερβολικα και να ραγισε η οθονη!εχει αναφερθει ως μεμμονομενο προβλημα σε κενα φορουμς!

#55   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:56

επισης σχετικα με αυτο που ειπες πριν..το προβλημα μου πλεον δεν με απασχολει καθολου..ουτε με ανησυχει..απλως το ανοιξα το θεμα για να δω ποσοι αλλοι το εχουν!και απο οτι καταλαβα ειναι πολλοι!

#56   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:04

καταρχην αν εμενα το προβλημα ηταν κατω αριστερα θα το αλλαζα κατευθειαν γιατι ειναι ενα μερος που θα με ενοχλουσε και θα το καταλαβαινα καθε μερα εξαιτιας του οτι ειναι διπλα στο home button!επισης ειναι αδιανοητο να ειχε προβλημα κατω αριστερα και να ραγισε στο πανω μερος του κινητου!κατι αλλο συμβαινει..ενα ενδεχομενο ειναι να αυξηθηκε η θερμοκρασια του τηλεφωνου σου υπερβολικα και να ραγισε η οθονη!εχει αναφερθει ως μεμμονομενο προβλημα σε κενα φορουμς!

Ισως να εφταιγε η υπερθερμανση αλλα την στιγμη που ραγισε ειχε κανονικη θερμοκρασια!
Εχω ομως την εντυπωση πως τις τελευταιες μερες ειχε σταματησει να μου κανει το κλικ. Υποθετω λοιπον πως θα αυξηθηκε η μηχανικη ταση και θα προκαλεσε το ραγισμα!
Και προφανως δεν ειχα καμια διαθεση ειρωνιας! (σε περιπτωση που παρεξηγησες το γραπτο λογο!)

#57   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:05

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι από αυτούς που έχουν διαβάσει το θέμα άρχισαν να ζουλάνε το iphone τους σαν μανιακοί :lol:

#58   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:08

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι από αυτούς που έχουν διαβάσει το θέμα άρχισαν να ζουλάνε το iphone τους σαν μανιακοί :lol:

χαχαχαχαχα ωραιος!

#59   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:10

Ισως να εφταιγε η υπερθερμανση αλλα την στιγμη που ραγισε ειχε κανονικη θερμοκρασια!

Εχω ομως την εντυπωση πως τις τελευταιες μερες ειχε σταματησει να μου κανει το κλικ.
Υποθετω λοιπον πως θα αυξηθηκε η μηχανικη
ταση και θα προκαλεσε το ραγισμα!
Και προφανως δεν ειχα καμια διαθεση ειρωνιας! (σε περιπτωση που
παρεξηγησες το γραπτο λογο!)

οχι φιλε μου..δεν σε παρεξηγησα..κουβεντα κανουμε!απλα στο λεω γιατι εκατομυρια ανθρωποι στον κοσμο εχουν αυτο το προβλημα και κρατανε τα τηλεφωνα τους επειδη το θεωρουν ασημαντο και κανεις δεν εχει αναφερθει σε κατι τετοιο..δηλαδη σε ραγισμα!κατι αλλο θα εφταιγε αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι!

#60   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:12

και κατι αλλο ..εγω εχω πιασει στα χερια μου αλλα 2 5αρια φιλων ενα λευκο και ενα μαυρο και το καναν και τα 2 και τα παιδια δεν το ηξεραν!ειδικα με το λευκο επαιΖες κλακετες!!:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες