Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 5 περιεργος θορυβος

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
127 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/06/2013 - 13:07

γεια σου φιλε μου!οχι δεν εννοω αυτο..αυτο που λες ειναι το λεγομενο rattle και ειναι απο το ζουμ τηα καμερας!!εγω λεω μπροστα στο τζαμι του κινητου αν το πιεσω κανει καποιο θορυβο ενα κλικ απλα δεν το παω πισω γιατι απο οσα 5αρια εχω δει τα περισσοτερα το εχουν!

εμενα παντος δεν κανει κατι τετοιο!

ε ναι δεν σημαινει οτι θα το κανει σε ολα!απλα το εχω δει σε παρα πολλα!και δισταζω να το στειλω πισω γιατι φοβαμαι μην παρω αλλο με χειροτερα προβληματα!αυτο που εχω τωρα αν εξαιρεσεις αυτο ειναι αψογο!

Αυτο φιλε ειναι φυσιολογικο, ΟΛΑ το κανουν απλα δεν το κανουν παντα κ εξηγω...στις μεγαλες θερμοκρασιακες μεταβολες το κανει, πχ εμενα το χειμωνα πανω στη μηχανη με τα κρυα κ στην τσεπη του τζην το εκανε μετα...η παλι οταν δουλευει πολυ 4G κ καιει το κινητο καμμια φορα το κανει...σε κατασταση ρεμιας δεν κανει τιποτα, σκληρο σαν ατσαλι...οποτε οποιοι λενε δεν το κανει το δικο τους απλα δεν ετυχε...κ γω ετσι νομιζα οταν διαβαζα τα προβληματα των αλλων αλλα τελικα το κανει κ εμενα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 14/06/2013 - 14:16

Αυτο φιλε ειναι φυσιολογικο, ΟΛΑ το κανουν απλα δεν το κανουν παντα κ εξηγω...στις μεγαλες θερμοκρασιακες μεταβολες το κανει, πχ εμενα το χειμωνα πανω στη μηχανη με τα κρυα κ στην τσεπη του τζην το εκανε μετα...η παλι οταν δουλευει πολυ 4G κ καιει το κινητο καμμια φορα το κανει...σε κατασταση ρεμιας δεν κανει τιποτα, σκληρο σαν ατσαλι...οποτε οποιοι λενε δεν το κανει το δικο τους απλα δεν ετυχε...κ γω ετσι νομιζα οταν διαβαζα τα προβληματα των αλλων αλλα τελικα το κανει κ εμενα...

Συμφωνώ. Όσα κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου, υπάρχουν φάσεις που το κάνουν.

Κι επειδή διάβασα σε άλλο τόπικ οτι του άλλου του ράγισε από αυτό, είναι φανερό οτι δεν έχει υπόσταση.

Δεν μπορεί να ραγίσει έτσι οθόνη. Κάτι άλλο θα παίχτηκε.

Κι εμένα το κάνει και ΔΕΝ το πάω πίσω. Γιατί να το πάω? Για να πάρω πίσω κινητό με κίτρινη οθόνη? Με κουδουνίσματα? Που να ξεβάφει? 'Η που να μην έχει σήμα.

Από τη στιγμή που το ελάττωμα είναι ασήμαντο, δεν γίνεσαι υστερικός. Οκ, λεφτά πλήρωσα κι αυτό που θέλω το κάνει. Δεν θα μένω 20ήμερα χωρίς κινητό και να παίρνω συνέχεια ανακατασκευασμένα.

#108   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:37

δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο..εχω πιασει πολλα 5αρια που δεν το κανουν ακομη και σε συνθηκες κρυου ζεστης..της κοπελας μου ειναι απολυτα συμπαγες..το δικο μου δεν ητανε..γιαυτο και το γυρισα πισω για 6η φορα παρακαλω!

#109   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:40

Συμφωνώ. Όσα κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου, υπάρχουν φάσεις που το κάνουν.

Κι επειδή διάβασα σε άλλο τόπικ οτι του άλλου του ράγισε από αυτό, είναι φανερό οτι δεν έχει υπόσταση.

Δεν μπορεί να ραγίσει έτσι οθόνη. Κάτι άλλο θα παίχτηκε.

Κι εμένα το κάνει και ΔΕΝ το πάω πίσω. Γιατί να το πάω? Για να πάρω πίσω κινητό με κίτρινη οθόνη? Με κουδουνίσματα? Που να ξεβάφει? 'Η που να μην έχει σήμα.

Από τη στιγμή που το ελάττωμα είναι ασήμαντο, δεν γίνεσαι υστερικός. Οκ, λεφτά πλήρωσα κι αυτό που θέλω το κάνει. Δεν θα μένω 20ήμερα χωρίς κινητό και να παίρνω συνέχεια ανακατασκευασμένα.

να το πας..εγω προσωπικα δεν ηθελα να το παω και ελεγα δεν θελω να μπλεξω..δεν ακουγα κανεναν..αλλα ηξερα οτι δεν μπορω να ζησω με αυτο το πραγμα..δεν πληρωσα 740 ευρω για να κανει σαν κλακετα..ελεος..οκ για καποιους μπορει να ειναι πολυ μικρο προβλημα..αλλα αν πληρωσουν και καταλαβουν τι θα πει ενασ μισθος για ενα κινητο που ανα πασα στιγμη μπορει ν πεσει και να σπασει τοτε ασ πουν...σου προτεινω να το πασ!

#110   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 22:55

παιδια οσοι αντιμετωπιζεται το θεμα με την οθονη που κλικαρει σε ορισμενα σημεια,μην το πατε πισω!εγω το εστειλα την παρασκευη και σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως η συσκευη μου περασε ολους τους ελεγχουσ με επιτυχια ,οτι δεν εχει κανενα προβλημα και θα την επιστρεψουν πισω..οποτε ισως να ειχαν και δικιο ορισμενοι φιλοι παραπανω που ανεφεραν πως σχεδον ολα το κανουν

#111   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:01

Οι τύποι έχουν πλάκα.. Αυτό έπρεπε να τους πεις.

Eίναι το νέο χαρακτηριστικό του i5.

Σε Apple Stores λοιπόν, με το συγκεκριμένο πρόβλημα, η αντικατάσταση γίνεται χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά..

Όποιος υποστηρίζει λοιπόν πως είναι φυσιολογικό καλύτερα να αναθεωρήσει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#112   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:08

Σε Apple Stores λοιπόν, με το συγκεκριμένο πρόβλημα, η αντικατάσταση γίνεται χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά..

φιλε νικο εγω απλα τουσ πιστευω και ξερεις γιατι?γιατι οπως εχουμε πει εχω κανει συνολο 10 αλλαγες για 2 5αρια..ποτε δεν μου αρνηθηκαν αντικατασταση..και ορισμενα προβληματα ηταν αμελητεα..πρωτη φορα αρνιουνται!γιατι να μην το πιστεψω?εχω λογο?

#113   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:12

σε apple stores γινεται αντικατασταση γιατι δεν θελουν να εχουν πελατεσ δυσαρεστημενους..να το ξερεις!οπως και εμενα εδω οταν τουσ το ειχα δειξει για αλλη συσκευη μου ειχαν κανει doa !αλλα τωρα που το στελνεις στο service ειναι αλλιως τα πραγματα..και κατι αλλο..εν αφιλαρακι δουλευει στο γερμανο και μου ειπε οτι επειδη βλεπαν συχνα αυτο το προβλημα στειλαν μαιλ στην apple να δουν τι παιζει..και τους ειπαν οτι δεν αναγνωριζεται σαν προβλημα!

#114   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:22

Δηλαδή το οτι κάνει βύθιση η οθόνη είναι φυσιολογικό..

Δεν αναγνωρίζεται, αλλά κάνουν την αντικατάσταση για να μη τους δυσαρεστήσουν.. Μάλιστα..

Μεγάλη καρδιά αυτή η Apple.. :)

Για να το κλείσουμε εδώ.. Δε πιστεύω καν το Mail.. Και αν τελικά το έστειλε, αποκλείεται να υπήρχε αυτή η απάντηση. Απλά βολεύει..

Η συσκευή σου έχει πρόβλημα.. Δυστυχώς.. Αποφασίζεις να τη κρατήσεις.. Μη το παρουσιάζεις ως φυσιολογικό όμως, γιατί πολύ απλά δεν είναι..

LG8ISzO.gif

#115   lalakos

lalakos

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:29

Δηλαδή το οτι κάνει βύθιση η οθόνη είναι φυσιολογικό..

Δεν αναγνωρίζεται, αλλά κάνουν την αντικατάσταση για να μη τους δυσαρεστήσουν.. Μάλιστα..

Μεγάλη καρδιά αυτή η Apple.. :)

Για να το κλείσουμε εδώ.. Δε πιστεύω καν το Mail.. Και αν τελικά το έστειλε, αποκλείεται να υπήρχε αυτή η απάντηση. Απλά βολεύει..

Η συσκευή σου έχει πρόβλημα.. Δυστυχώς.. Αποφασίζεις να τη κρατήσεις.. Μη το παρουσιάζεις ως φυσιολογικό όμως, γιατί πολύ απλά δεν είναι..

μα δεν κανει βυθιση η οθονη..δεν εχεις καταλαβει τι σου λεω..δεν ξερω αλλοι τι προβλημα εχουν..εμενα παντως η οθονη ειναι απολυτα συμπαγης ΔΕΝ κανει καμια βυθιση.απλα οταν την πιεσεις δυνατα πανω αριστερα κανει ενα κλικ ανεπαισθητο!αυτο ειναι ολο..δεν εχω καμια προθεση να παρουσιασω το προβλημα ωσ φυσιολογικο..στο κατω κατω και γω 740 ευρω εδωσα οπως ολοι!απλα πωσ να το κανουμε ρ φιλε..δεν ειναι προβλημα..καπακια ειναι που κουμπωνουν..σε οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη θα το δεισ αυτο..ακομη και στο 4σ μου που μεχρι θεωρουσα πως ειναι απολυτα συμπαγες(αυτο πιστευα 6 μηνεσ)χθεσ το πιεσα και εκανε το ιδιο.. ε λεσ να ειναι ολα προβληματικα??

#116   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:40

Eχουν περάσει απο τα χέρια μου σχεδόν όλα. Πουθενά λοιπόν δε το είχα αυτό.

Ούτε στο 4S ούτε στο 5 τώρα. Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να δω ως φυσιολογικό να μου κάνει κλικ η οθόνη. Και ειδικά όταν έχεις πληρώσει 700+ ευρώ.

Το παραπάνω είναι πρόβλημα καλώς ή κακώς (μόνος σου το πες) οπότε ναι. Μιλάμε και για προβληματικές συσκευές.

Εύχομαι μόνο να μην αντιμετώπίσεις μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον..

LG8ISzO.gif

#117   nikos74

nikos74

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:08

Εχω κ γω ενα 5αρι με προβλημα στα χερια μου.Ξαφνικα το τηλεφωνο μου εβγαλε κιτρινιλες σε 2 σημεια.τι μου προτεινεται να κανω;Παντως εχουν περασει απο τα χερια μου ολα τα iphone και πρωτη φορα χαλαστηκα τοσο με το τηλεφωνο μιας και το προσεχω σαν τα ματια μου.Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω χαλαστει μ αυτη την κατασταση.

#118   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:09

Όπως είναι το πας πίσω..

Θέλει και ερώτημα?

LG8ISzO.gif

#119   nikos74

nikos74

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:14

πειραζει που ειναι jb; η συσκευη ; και μηπως γνωριζεις ποσο διαστημα θα μεινω χωρις συσκευη;

#120   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:17

Πάρε πρώτα Backup και στη συνέχεια Restore & Set Up As New.

7-8 μέρες περίπου.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια