Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με 3gs


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2013 - 22:47

Στα βήματα ενεργοποίησης εννοείς?

Κάνε Hactivate με RedSn0w και στη συνέχεια Downgrade στη Baseband.

Restore μετά.

ναι εκει στα βηματα ενεργοποιησης...

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2013 - 22:50

πως θα κανω το hactivate??
με ποιο rednsnow?

#18   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2013 - 22:54

https://sites.google...redirects=0&d=1

Δηλώνεις πρώτα το IPSW της 6.0 στα Extras.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#19   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:14

ωραια, δηλωσα Ipsw.. τωρα?

#20   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:24

Κάνε JB και μετά Downgrade στη Baseband.

Το redSn0w να το τρέξεις σαν Admin πρώτα.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#21   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:30

6.1.3 ειναι το τηλ.. Exploit failed μου λεει

#22   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:34

Δεν το βάζεις σωστά σε DFU.

Όταν το κάνεις, κράτα πατημένο το Home μεχρι να δεις το Uploading first stage.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#23   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:45

Δεν το βάζεις σωστά σε DFU.

Όταν το κάνεις, κράτα πατημένο το Home μεχρι να δεις το Uploading first stage.

εκανα αυτο που μου ειπες και παλι τα ιδια... :(

#24   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:51

Κάνε Reboot στο PC αλλάζεις θύρα USB και ξαναδοκιμάζεις.

Πρέπει να πετύχεις τους χρόνους για DFU. Μη ξεχάσεις το IPSW της 6.0.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#25   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:17

Δεν μπορω να βγαλω ακρη ρε παιδια... Κανω ακριβως οτι μου λετε αλλα δεν γινεται τιποτα.. Τωρα μου πεταει μυνημα το redsnow και λεει <<allocate, redsnows must exit>>. καμια λυση?

#26   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:22

Eκτός απο το Install Cydia τικάρεις τίποτα άλλο?

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#27   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:26

ναι, τικαρω το downgrade baseband from ipad

#28   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:30

Γι αυτο και το error.

Στο είπα και πιο πίσω.. Ξεχωριστά θα τα κάνεις.

Πρώτα JB και μετά Downgrade From iPad Baseband.

Kαι στις 2 περιπτώσεις δηλώνεις το IPSW της 6.0.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif


#29   platiwths

platiwths

    iPH newbie

  • 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:42

Exploit failed και παλι με τικαρισμενο μονο το install cydia και ακολουθωντας οτι αλλο εχει γραφτει....
6.1.3 ειναι, εχει σπασει? μηπως εκει κανουμε το λαθος?

#30   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 63842 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:44

Δεν το βάζεις σωστά σε DFU.

Όταν το κάνεις, κράτα πατημένο το Home μεχρι να δεις το Uploading first stage.


Kάνε Reboot στο PC και ξαναδοκίμασε. Τικάρεις μόνο το Install Cydia.

| JailBreak Means System Customization |

birds_zpse6435fca.gif





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες