Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

OΤΕ TV και OTE TV GO "ΝΕΑ"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1923 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 07/06/2015 - 11:56

OTE_TV_logo_CMYK-221x150.jpg Στον OTE TV oι αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού (εντος) με τον ΠΑΟ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή
 
Στα τελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ προκρίθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα με Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας με την αναμέτρηση της Κυριακής 7 Ιουνίου στις 19.30 στο OTE SPORT 4HD.
 
ΝΒΑ finals
 
Οι τελικοί του ΝΒΑ έρχονται αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV. Μετά από μια πλούσια σεζόν δράσης, το ΝΒΑ φτάνει στο τέλος του με τις δύο καλύτερες ομάδες σε δύση και ανατολή να διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο του παγκόσμιου μπάσκετ σε διασυλλογικό επίπεδο. Την Δευτέρα 8 Ιουνίου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φιλοξενούν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (03.00, OTE SPORT 4HD) στον 2ο αγώνα των μεταξύ τους συναντήσεων και στη συνέχεια η σειρά μεταφέρεται στο Κλίβελαντ όπου την Τετάρτη στις 10 Ιουνίου και την Παρασκευή στις 12 Ιουνίου η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς φιλοξενεί τον MVP Στεφεν Κάρι και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (04.00 και τις δύο μέρες, OTE SPORT 4HD).
 
ACB Liga Endesa & Liga Basket Serie A
 
Το μπάσκετ έχει την τιμητική του τον Ιούνιο στον ΟΤΕ TV, καθώς εκτός από τους τελικούς σε Ελλάδα και Αμερική, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ημιτελική φάση σε Ισπανία και Ιταλία. Την Παρασκευή 5 Ιουνίου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα (22.30, OTE SPORT 4HD) στον 1ο αγώνα των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Βαλένθια (13.00, OTE SPORT 4HD) στον 2ο μεταξύ τους αγώνα. Την ίδια μέρα στις 13.40 θα προβληθεί στο OTE SPORT 6HD η 2η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ την Τρίτη 9 Ιουνίου η σειρά μεταφέρεται στην Βαλένθια που υποδέχεται τη «Βασίλισσα» (22.00, OTE SPORT 4HD) και την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην «καυτή» όπως αναμένεται έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα (22.00, OTE SPORT 4HD).
 
Όλα φαίνεται πως μπορεί να συμβούν στα φετινά play offs της Lega Basket Serie A, με τα φαβορί να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τελικών. Ο 4ος αγώνας μεταξύ Ρέτζιο Εμίλια και Βενέτσια θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 21.45 στο OTE SPORT 6HD, και το Σάββατο 6 Ιουνίου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν το συναρπαστικό, όπως αναμένεται, παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο-Σάσαρι (19.15, OTE SPORT 4HD).
 
Οι αγώνες στην Football League ΟΠΑΠ
 
Η προτελευταία αγωνιστική των play-off και play-out της Football League ΟΠΑΠ αναμένεται καθοριστική για την παραμονή ομάδων στην κατηγορία. Την Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 18.00 η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί την Ζάκυνθο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 3HD, ενώ την Κυριακή 7 Ιουνίου η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι ως γηπεδούχος πριν την άνοδό της στα σαλόνια της Super League, κόντρα στην Λάρισα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής των play offs στην Football League ΟΠΑΠ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 3HD.
 
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την τελευταία αγωνιστική των play off της Football League ΟΠΑΠ, με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή να δίνουν τους τελευταίους αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα αντίστοιχα. Οι αγώνες Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ και Λάρισα-Ηρακλής θα μεταδοθούν από το OTE SPORT 1HD και το OTE SPORT 3HD αντίστοιχα.
 
Η δράση στις πίστες της Formula 1
 
Η δράση της Formula 1 μεταφέρεται αυτή την εβδομάδα στον Καναδά και το OTE SPORT 5HD καλύπτει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 7 Ιουνίου στις 20.45. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της Formula 1.
 
Παρασκευή 5 Ιουνίου
 
16.50 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2015, 1ες Ελεύθερες Δοκιμές LIVE, OTE SPORT 5HD
 
20.50 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2015, 2εςΕλεύθερες Δοκιμές LIVE, OTE SPORT 5HD
 
Σάββατο 6 Ιουνίου
 
16.50 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2015, 3ες Ελεύθερες Δοκιμές LIVE, OTE SPORT 5HD
 
19.50 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2015, Κατατακτήριες Δοκιμές LIVE, OTE SPORT 5HD
 
Κυριακή 7 Ιουνίου
 
20.45 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2015, Αγώνας LIVE, OTE SPORT 5HD
 
*** Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν από τους διοργανωτές των αγώνων.
 


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 08/06/2015 - 09:37

εσυ νομίζεις ότι θα γλιτώσεις την αύξηση ;;; Αφού είπαμε σου δείχνουν το τυράκι με την προσφορά και μετά πέφτεις στην φάκα .

όταν υπογράφεις συμβόλαιο στο τέλος λέει:

 

Λοιποί Όροι 

12.1

Ο ΟΤΕ δικαιούται να τροποποιεί τους παρόντες όρους και να αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο σύμφωνα με την ισχύουσα εμπορική πολιτική του και την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνοντας την επίσημη ιστοσελίδα του ή /και τον Συνδρομητή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο.

 

εδω και ο συνδεσμος.

 

Συνεπώς :

 

- Είναι λογική η αύξηση για το συγκεκριμένο περιεχόμενο; ΝΑΙ

 

- Καλύπτεται ο ΟΤΕ να κάνει αύξηση με βάση τους όρους των συμβολαίων που υπογράφουν οι πελάτες του; ΝΑΙ

 

- Έχουν τα συμβόλαια καταχρηστικούς όρους που προστατεύουν μόνο το ένα μέρος; ΝΑΙ

 

Ο όρος της μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης χωρίς πρόστιμο από την πλευρά του πάροχου υπηρεσίας ενώ την ίδια στιγμή ο αποδέκτης της υπηρεσίας αν θέλει να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση θα πρέπει να πληρώσει ποινή, είναι προφανέστατα καταχρηστικός. Όμως: α. το κάνουν όλοι και β. αν κάποιος δε πάει στο δικαστήριο για να κριθεί ο όρος καταχρηστικός, παραμένει σε ισχύ!

 

Συνεπώς, με βάση την υπάρχουσα κατάσταση για το τι ισχύει με τα συμβόλαια και κυρίως με βάση το προηγούμενο παράδειγμα της ίδιας εταιρείας όταν ανέβασε τις τιμές για τα δικαιώματα της EPL, θα έπρεπε όλοι να είσαστε υποψιασμένοι και να μη το παίζετε τώρα ότι πέφτετε από τα σύννεφα με τον κακό ΟΤΕ. 


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 08/06/2015 - 09:42


#738   AvgoustisP

AvgoustisP

    iPH Elite Poster

  • 2.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 08/06/2015 - 09:46

όταν υπογράφεις συμβόλαιο στο τέλος λέει:

Λοιποί Όροι
12.1
Ο ΟΤΕ δικαιούται να τροποποιεί τους παρόντες όρους και να αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο σύμφωνα με την ισχύουσα εμπορική πολιτική του και την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνοντας την επίσημη ιστοσελίδα του ή /και τον Συνδρομητή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο.

εδω και ο συνδεσμος.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία . Μονομερής αλλαγή οποιονδήποτε από τους όρους ενός συμβολαίου χωρίς την σύμφωνη γνώμη και των δυο συμβαλλομένων είναι παράνομη και οδηγεί αυτόματο στην ακύρωση του συμβολαίου. Θα πρέπει να μου στείλει να υπογράψω νέο συμβόλαιο και να το αποδεκτό . Διαφορετικά το συμβόλαιο είναι άκυρο.
Επίσης τηλεφωνικά μου είπαν ότι η τιμή θα είναι σταθερή για όσο χρόνο διαρκεί το συμβόλαιο. Άρα ή είναι απατεώνες και αλλά τάζουν εν γνώση τους και άλλα κάνουν ή έχουν ελλειπή εκπαίδευση στο προσωπικό .

Προφανώς με αυτά που γράφεις ή δουλεύεις για τον ΟΤΕ ή δεν σε νοιάζει να σε πιάνουν κοροίδο. Έδωσα παραπάνω λύση πως ο καταναλωτής μπορεί να προστατευτεί από τέτοιου είδους παράνομες πρακτικές αλλά την προσπέρασης όποτε θα σου γράψω έναν οδηγό εάν θέλεις να στον στείλω.
Και όχι δεν χρειάζεται να πας στα δικαστήρια για να προστατευτείς

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 08/06/2015 - 09:50


#739   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/06/2015 - 09:49

Μ. Τσαμάζ: Η στρατηγική του ΟΤΕ για το 2015


«Το θέμα της πρότασης εξαγοράς της Forthnet υφίσταται εδώ και ένα χρόνο. Πέρυσι το καλοκαίρι υποβάλαμε την πρότασή μας, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει κι εν τω μεταξύ έχει αναπτυχθεί και ο ΟΤΕ TV. Η εξαγορά λοιπόν είναι ένα θέμα, το οποίο θα μπορούσαμε ενδεχομένως να επανεξετάσουμε αν σταθεροποιηθεί η αγορά και φυσικά με πολύ διαφορετικά δεδομένα. Μετά από ένα χρόνο τα πάντα έχουν αλλάξει».

Αυτή ήταν η απάντηση από τον Μ. Τσαμάζ σήμερα, σε μία συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης για τον ΟΤΕ, ο οποίος ανανεώνει τα σήματά του, παρέχει συνδυαστικές υπηρεσίες, συνεχίζει να αναπτύσσει τον ΟΤΕ TV και λανσάρει από το Νοέμβριο υβριδικές υπηρεσίες στους συνδρομητές του.

Ο κ. Τσαμάζ εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με το σημερινό κλίμα αστάθειας στην οικονομία: «Δεν πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε τόσο άσχημα και θεωρώ ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική. Η Ευρώπη έχει πάρει την κατεύθυνσή της. Εμείς σήμερα παρουσιάσαμε κανονικά στο διοικητικό συμβούλιο το επενδυτικό μας πλάνο, συνολικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την τετραετία, το οποίο συνεχίζουμε κανονικά. Το 2012, ακόμη και τα στελέχη του ομίλου από τη Γερμανία ανησυχούσαν ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή, προσωπικά ήμουν αισιόδοξος και δεν διαψεύστηκα. Τώρα, υπάρχει μεν προβληματισμός από τη Γερμανία, ωστόσο θεωρώ ότι και πάλι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ειδικά όσον αφορά τον ΟΤΕ είναι θωρακισμένος, γιατί έχει μικρή έκθεση σε δανεισμό, υψηλά ταμειακά διαθέσιμα, άνω του 1 δισ. ευρώ, υπεραρκετά για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας, υψηλές ταμειακές ροές αλλά και θυγατρικές στο εξωτερικό που μπορούν να αξιοποιηθούν. Ως προς τα ταμειακά διαθέσιμα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να μην διατρέχουμε κανένα κίνδυνο.»

Ως προς την στρατηγική για το 2015, ο κ. Τσαμάζ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ξεκινάμε να παρέχουμε στους πελάτες μας συνδυαστικές υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη εμπειρία τους κι επιπλέον προχωράμε και στη ανανέωση του σήματος της Cosmote, με πιο έντονα τα γράμματα του ΟΤΕ, ο οποίος παραμένει η σφραγίδα εγγύησης για τον όμιλο. Οσον αφορά τον ΟΤΕ TV, αναβαθμίζουμε τις συνεργασίες και θα δώσουμε εκτός από το OTE TV GO, και το OTE TV Hybrid με μεγαλύτερη διαδραστικότητα για το χρήστη (π.χ. για video on demand), που θα λανσαριστεί το Νοέμβριο στην αγορά».

Οσον αφορά το πρόγραμμα εθελουσίας, ο κ. Τσαμάζ ανέφερε ότι περίπου 800 εργαζόμενοι θα φύγουν με το τρέχον πρόγραμμα, έναντι των 600 που είχε εκτιμηθεί αρχικά. Συνολικά θα διατεθούν στους εργαζομένους 110 εκατ. ευρώ, έναντι των 85 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογισθεί στην αρχή του προγράμματος, ενώ θα προχωρήσουν προσλήψεις -άνω των 300- νέων εργαζομένων. "Στις προηγούμενες εθελούσιες τα τελευταία 2,5 χρόνια, προσλάβαμε 2.000 εργαζομένους".

Οι στόχοι και η στρατηγική

Eιδικότερα σε σχέση με τους στόχους και την στρατηγική του ομίλου, όπως ανέφερε ο κ. Τσαμάζ "ολοκληρώσαμε την στρατηγική του μετασχηματισμού του ΟΤΕ και έχει δημιουργηθεί πλέον ένας όμιλος άκρως ανταγωνιστικός. Την περασμένη πενταετία ο όμιλος επένδυσε 2 δισ. ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται κεφάλαια του ΕΣΠΑ και το κόστος του φάσματος, ενώ οι νέες επενδύσεις στην τρέχουσα τετραετία αντιστοιχούν στο 1,2 δισ. ευρώ. Επενδύουμε το 60% των συνολικών επενδύσεων που πραγματοποιούνται συνολικά στην αγορά στην Ελλάδα».

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ έκανε λόγο για μεταστροφή στον κλάδο της σταθερής τηλεφωνίας του ομίλου με μία αύξηση εσόδων μετά από 7 χρόνια πτώσης στο τέλος του 2014. Το πρώτο τρίμηνο του 2015 ήταν το πρώτο καθαρά θετικό τρίμηνο της σταθερής τηλεφωνίας τα τελευταία εννέα χρόνια, κάτι το οποίο ο κ. Τσαμάζ χαρακτήρισε ως ''άθλο''.

Το δεύτερο επίτευγμα για τον όμιλο, σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής του ΟΤΕ, έχει να κάνει με τις επιδόσεις του ΟΤΕ TV με πάνω από 375 χιλ. συνδρομητές "και μάλιστα μπροστά από τον στόχο". Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, ο ΟΤΕ TV θα ξεπεράσει εφέτος τα 80 εκατ. ευρώ ως έσοδα και το 2016 τα 100 εκατ. ευρώ.

Στην κινητή τηλεφωνία, στο κλείσιμο της περυσινής χρονιάς, η θέση του ομίλου ως προς το μερίδιο των εσόδων ήταν στο 52,4% (30,7% η Vodafone και 16,9% η Wind) έναντι του 37- 38% το 2007, ενώ στα EBITDA το αντίστοιχο ποσοστό του ΟΤΕ ήταν στο 63,9% (26,4% και 9,7% για τη Vodafone και τη Wind).

Στο κομμάτι των τεχνολογιών, με το 4G καλύπτεται πλέον το 70% του πληθυσμού, ενώ το 4G+ καλύπτει επιλεγμένες περιοχές από τις αρχές του 2015, "ωστόσο η ταχύτητα ανάπτυξης στο συγκεκριμένο κομμάτι θα ήταν υψηλότερη αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα των αδειοδοτήσεων για την τηλεφωνία". Ως προς το VDSL η πληθυσμιακή κάλυψη φθάνει το 30%.

Ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε και στα ισχυρά χρηματοοικονομικά στοιχεία του ομίλου επισημαίνοντας ότι οι ελεύθερες ταμειακές ροές του ΟΤΕ έκλεισαν το 2014 με 583 εκατ. ευρώ, ο καθαρός δανεισμός έπεσε κατά 25% το 2014 σε σχέση με το 2013, στο 1,1 δισ. ευρώ και για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια ο όμιλος θα διανείμει μέρισμα, ενώ για την εταιρική υπευθυνότητα το 2014 ο όμιλος διέθεσε 2,8 εκατ. ευρώ.

Τα σχέδια για το 2015

Για το 2015, η στρατηγική του θα κινηθεί στους ίδιους άξονες που είχε η εταιρεία μέχρι τώρα. "Δυστυχώς είμαστε στην Ευρώπη, όπου σε αντίθεση με την Αμερική, η αγορά είναι κατακερματισμένη, ως αποτέλεσμα της λάθος αντίληψης που έχει επικρατήσει- ειδικά σε μία αγορά που είναι εντάσεως κεφαλαίου. Επομένως, αμερικάνικες ή ασιατικές εταιρείες έχουν σαρώσει την παγκόσμια αγορά κι έχουν δημιουργήσει τεράστιες αξίες, χωρίς να δίνουν πρόσθετη αξία, κι αυτό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που έχει ακολουθήσει η Ευρώπη. Στην Ε.Ε. με πληθυσμό 510 εκατ. κατοίκων οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι είναι στα πέριξ των 200, στις ΗΠΑ με τα 300 εκατ. των κατοίκων το αντίστοιχο νούμερο είναι 4-5 εταιρείες και στην Κίνα με πληθυσμό 1,5 δισ. κατοίκων επίσης 4-5", σχολίασε ο κ. Τσαμάζ.

Για τον ΟΤΕ το 2015, ως προς τον τεχνολογικό άξονα, στόχος είναι στο VDSL να καλυφθεί το 40% του πληθυσμού και στο 4G το 80%. "Το 2015 ξεκινά και ο μετασχηματισμός του δικτύου σε All IP."

Για το θέμα συνολικά των τιμών του ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ ανέφερε ότι δεν μπορούν να πέσουν κάτω από ένα σημείο λόγω ρύθμισης, ωστόσο οι υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος είναι πιο απαιτητικές και υψηλότερου επιπέδου, "άρα ο όμιλος δικαιούται ένα premium στις τιμές του". αναβαθμισμένες».

Ως προς την πορεία των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου παρουσιάζουν σταθερότητα τόσο στη Ρουμανία όσο και στην Αλβανία.


ΠΗΓΗ:
http://www.newmoney....gia-ti-forthnet

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 10/06/2015 - 09:51


#740   boca

boca

    iPH Member

  • 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 10/06/2015 - 10:28

Για μη συνδρομητες οτε με το φουλ πακετο οτετιβι παντως η αυξηση θα ειναι 6€!! Απο 27 σε 33!! Ε δεν τα λες και λιγα...

#741   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/06/2015 - 13:31


Ενηνερωση Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Από τις 07:00 το πρωί στη θέση 204 εγινε αντικατάσταση του Village cinema (SD) από το ΟΤΕ cinema 4 HD με την ένδειξη σύντομα κοντά σας που ξεκινάει αρχές Ιουλίου.

Στη θέση 205 το VILLAGE HD μετατρέπεται για τα Σαββατοκύριακα σε 24ωρο κανάλι και τις καθημερινές σε 12ωρο.

#742   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/06/2015 - 20:11

Το Village Cinema σε High Definition μόνο στον OTE TV

 

 

 

 

Screen%20Shot%202015-06-10%20at%2021.13.  Screen%20Shot%202015-06-10%20at%2021.13.

 

 

Από τις 10 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν αποκλειστικά το κανάλι Village Cinema HD, με περισσότερο περιεχόμενο μόνο σε υψηλή ευκρίνεια. Το αναβαθμισμένο κανάλι προσφέρει σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, ενώ από το καλοκαίρι το πρόγραμμα του καναλιού εμπλουτίζεται με νέους τίτλους ταινιών και blockbusters.

 

Από τον Ιούνιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν στο Village Cinema HD, μεταξύ άλλων, το δράμα εποχής Serena με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, το νέο action drama του Λίαμ Νίσον A Walk Among the Tombstones, το δράμα φαντασίας με την ταλαντούχα Σέρσια Ρόναν How I Live Now από τον σκηνοθέτη του Marley και του State of Play, το θρίλερ από την Γαλλία Mobius με τους Ζαν Ντιζαρντάν και Σεσίλ Ντε Φρανς, το θρίλερ μυστηρίου Η Γυναίκα του Πέμπτου του Παβέλ Παβλικόφσκι με τον Ίθαν Χοκ και την Κρίστιν Σκοτ Τόμας, αλλά και το animation με τον αγαπημένο ήρωα των Goscinny & Uderzo Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι τίτλοι ταινιών σε πρώτη προβολή.

 

Επίσης, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν blockbuster ταινίες από τη χρυσή ταινιοθήκη της Village Films, όπως οι θρυλικές τριλογίες Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Matrix και Η συμμορία των 11, τα sequel των Sex and the City και Sherlock, ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών, όπως Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ του Μπαζ Λούρμαν, Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας και Dark Shadows του Τιμ Μπάρτον, Θα Συναντήσεις ένα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα και Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Άλεν, το Ημερολόγιο του Νικ Κασσαβέτη, αγαπημένα animation σαν τα Lego: H Ταινία και Happy Feet 2, όλα σε ποιότητα high definition.

 

Το πρόγραμμα του Village Cinema HD από Κυριακή έως και Παρασκευή είναι 12ώρο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο μικροί και μεγάλοι μπορούν να βλέπουν ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια όλο το 24ώρο.

 

Οι επιλογές για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV παραμένουν πλούσιες, κάθε Δευτέρα στις 21.00 με ταινίες που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, νύχτες περιπέτειας κάθε Τετάρτη στις 21.00, τις Πέμπτες το πρόγραμμα του Village Cinema HD έχει άρωμα γυναίκας, θρίλερ και ταινίες τρόμου τις Παρασκευές κοντά στα μεσάνυχτα, ενώ κάθε Σάββατο στις 21.00 προστίθεται μία νέα ζώνη με κωμωδίες.

 

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV οι συνδρομητές απολαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερες από 1.000 ταινίες τον χρόνο και 25 πρεμιέρες τον μήνα, blockbusters, ταινίες σε Α' τηλεοπτική προβολή, arthouse και βραβευμένες παραγωγές, από χολιγουντιανά στούντιο και ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής.

 

ΠΗΓΗ: www.digitaltvinfo.gr


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 10/06/2015 - 20:19


#743   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/06/2015 - 20:36

M. Τσαμάζ: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη ημέρα

 

 

 

 

 

M. Τσαμάζ: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη ημέρα»

- Επιδόσεις, στρατηγική, υψηλή τεχνολογία, έμφαση στους ανθρώπους

- Ο πελάτης στο επίκεντρο

- Οι αναπτυξιακές προοπτικές του ΟΤΕ μετά το μετασχηματισμό

“Με έχετε ακούσει αρκετές φορές να μιλάω για το μεγάλο πρόγραμμα που εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια για το μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, ανταγωνιστική εταιρεία. Ο μετασχηματισμός του ΟΤΕ ολοκληρώθηκε. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε ήδη για την επόμενη μέρα. Πάμε να γίνουμε οι καλύτεροι της αγοράς, σε όλα τα επίπεδα.” Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους του Τύπου, την Τρίτη, 9 Ιουνίου στο Μέγαρο του ΟΤΕ.

 

 

1_zps6dxxvkmr.jpg

 

 

Στρατηγική με αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΤΕ, η εταιρεία διαγράφει επιτυχημένη πορεία εφαρμόζοντας μια ξεκάθαρη στρατηγική που στηρίζεται σε 6 πυλώνες: Τεχνολογική υπεροχή, Eμπειρία πελάτη, Νέες πηγές εσόδων, Ηγετική θέση στις παραδοσιακές υπηρεσίες, Βελτιστοποίηση λειτουργιών και κόστους και Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού. Υλοποιώντας αυτή τη στρατηγική, ο Όμιλος πέτυχε έσοδα σχεδόν 4 δισ. ευρώ το 2014, ενώ έχει στα ταμεία του 1 δισ. ευρώ ρευστό. Είναι σταθερά Νούμερο 1 στην αγορά, στις κορυφαίες εταιρείες του χρηματιστηρίου Αθηνών σε κεφαλαιοποίηση και μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες με 1,2 δισ. ευρώ επενδύσεις την τρέχουσα τετραετία αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια.

 

 

2_zpsxbtoxxx9.jpg

 

 

Ξεχωρίζοντας κάποια πρόσφατα επιτεύγματα του Ομίλου, ο Πρόεδρος του ΟΤΕ έδωσε έμφαση στη μεταστροφή τηςσταθερής, η οποία μετά από σχεδόν 7 ολόκληρα χρόνια πτώσης σημείωσε αύξηση εσόδων το Q4 του ‘14 αλλά και το Q1 του ‘15. Μάλιστα το Q1 ήταν θετικό για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια. Στάθηκε επίσης στην πορεία του ΟΤΕ TV που με 375.000 πελάτες, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, στην ανθεκτικότητα της κινητής, αλλά και στηνταχύτατη ανάπτυξη των δικτύωννέας γενιάς, με την εταιρεία να λανσάρειστις αρχές του 2015 το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές, και να διαθέτει πάνω από 70% πληθυσμιακή κάλυψη 4G και πάνω από 30% κάλυψη VDSL. Ο κ. Τσαμάζ σημείωσε επιπλέον ότι με ελεύθερες ταμειακές ροές στα €583 εκατ. το 2014 και καθαρό δανεισμό μόλις 0,8 φορές το ΕΒΙTDA στο τέλος του α’ τριμήνου, ο ΟΤΕ είναι πιο υγιής από ποτέ, και ανάμεσαστουςπιο εύρωστους παρόχους στην Ευρώπη. Αναφορά, τέλος, έγινε στην υπογραφή Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που εξασφαλίζουν την εργασία σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά και στη σταθερή επένδυση στην κοινωνία, με την εταιρεία να διαθέτει, μόνο το 2014, πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Η επόμενη μέρα

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρείας από εδώ και στο εξής, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΟΤΕ σημείωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να «πατά» πάνω στην επιτυχημένη στρατηγική των 6 πυλώνων, κάνοντας βήματα μπροστά.

Παρότι η εταιρεία κοιτά με προσοχή κάθε γραμμή κόστους, το επενδυτικό πλάνο για τα δίκτυα νέας γενιάς παραμένει αμείωτο. «Στην ουσία, έχουμε πάρει πάνω μας τον εθνικό στόχο σε ό,τι αφορά την ψηφιακή ατζέντα 2020. Αν εμείς δεν βάλουμε την ανάπτυξη των δικτύων στο επιχειρηματικό μας σχέδιο, μπορεί σαν χώρα να μην τον πετύχουμε. Και αυτό το κάνουμε χωρίς να μας το έχει ζητήσει κανείς» σημείωσε ο κ. Τσαμάζ, τονίζοντας ότι στόχος της εταιρείας για το 2015 είναι να προσφέρει 40% πληθυσμιακή κάλυψη VDSL και 80% 4G.

 

 

3_zpssxhvaay2.jpg

 

 

Η εταιρεία εξελίσσει το ακραίο δίκτυο με οδηγό ένα ενιαίο πλάνο Σταθερής-Κινητής που βασίζεται στο VDSL/Vectoring και το LTE. Ταυτόχρονα απλοποιεί και εκσυγχρονίζει το δίκτυό της μετασχηματίζοντάς το σε All IP, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2018. Σε ό,τι αφορά την εμπειρία του πελάτη, ο επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ επεσήμανε ότι πίσω από τις επενδύσεις και κάθε στρατηγική απόφαση, βρίσκεται ο πελάτης, η απλοποίηση της καθημερινότητάς του και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του. «Σε αυτό το πλαίσιο ανανεώνουμε τα σήματά μας και φέρνουμε πιο κοντά τα δύο brands, OTE και COSMOTE. Το σήμα της COSMOTE ανανεώνεται, γίνεται πιο μοντέρνο. Τα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη ΟΤΕ θα φαίνονται πολύ πιο έντονα, με μπλε χρώμα. Ο ΟΤΕ θα συνεχίσει να είναι η σφραγίδα εγγύησης για κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε και θα έχει παρουσία παντού. Ανανεώνουμε τα σήματά μας, προσαρμόζουμε τον τρόπο χρήσης τους». Και συνέχισε: «Το μέγεθος, η τεχνογνωσία, και το ειδικό βάρος του Ομίλου ΟΤΕ θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Όλα γίνονται για τον πελάτη που χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς και κοινή εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής.» Χαρακτήρισε μάλιστα την ανανέωση των brands ως «φυσική εξέλιξη του μετασχηματισμού της εταιρείας και του λειτουργικού integration σταθερής και κινητής». Σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα οφέλη για τον πελάτη, η εταιρεία θα ανακοινώσει περισσότερα στο λανσάρισμα, πριν το τέλος του 2015.

 

 

4_zpsx1ma4puv.jpg

 

 

Κατά την ομιλία του Προέδρου, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτυχημένη πορεία του ΟΤΕ TV. «Συνολικά, η υπηρεσία μας ξεχωρίζει στην αγορά για την ενισχυμένη τηλεοπτική εμπειρία που προσφέρει», σημείωσε. Η πλατφόρμα επενδύει συνεχώς σε περιεχόμενο και υπηρεσίες. Από τον Αύγουστο, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με όλους τους αγώνες των UEFA Champions League και Europa League για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ ήδη στο πορτφόλιο του ΟΤΕ TV περιλαμβάνονται τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς και οι δημοφιλέστερες διοργανώσεις σε μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόσφατα λανσαρίστηκε το OTE TV GO, με το οποίο οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο στο κινητό, το tablet και σύντομα στο laptop/desktop τους, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα διατεθεί και το υβριδικό OTE TV, που θα επιτρέπει στους συνδρομητές, μέσα από έναν αποκωδικοποιητή, να έχουν πρόσβαση μέσω δορυφόρου αλλά και ευρυζωνικής σύνδεσης, συνδυάζοντας τα οφέλη και από τις δύο πλατφόρμες.

 

 

5_zpsk5mollsh.jpg

 

 

Μιλώντας για νέες πηγές εσόδων, αναφέρθηκε στον τομέα του ICT, επισημαίνοντας ως μεγαλύτερο κέρδος για την εταιρεία ότι έχει χτίσει αδιαμφισβήτητο κύρος σε μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς, ως partner of choice για όσους επιζητούν αξιοπιστία, service και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει όλο και περισσότερες ειδικές λύσεις ICT στους τομείς της υγείας, του τουρισμού, του security, της ενέργειας, των data center, του cloud και του Machine 2 Machine.

«Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο», τόνισε ο κ. Τσαμάζ, αναφερόμενος στη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού. Όπως είπε, η εθελουσία που ανακοίνωσε η εταιρεία μέσα στον Μάιο, ολοκληρώνεται επιτυχώς. Η συμμετοχή των εργαζομένων στα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς από τα προγράμματα θα επωφεληθούν τελικά περίπου 800 άτομα, με τον τελικό προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 110 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη κινηθεί για την άμεση ανανέωση του δυναμικού της, έχοντας ανακοινώσει θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων σε πολλές περιοχές της χώρας. Όπως σημείωσε ο επικεφαλής του ΟΤΕ, η εταιρεία θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα σε περίπου 300 προσλήψεις, πλέον των 2.000 προσλήψεων που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Για το Graduate Trainee Program, ολοκληρώθηκε η διαδικασίας επιλογής των 10 νέων ταλέντων που θα προσληφθούν από την εταιρεία, θα θητεύσουν δίπλα στη διοικητική ομάδα και θα αναλάβουν δύσκολα έργα, προκειμένου να αποκτήσουν την εμπειρία και δεξιότητες για να ηγηθούν στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα ανακοινωθεί και το αντίστοιχο εσωτερικό πρόγραμμα για εργαζομένους του Ομίλου.

 

 

6_zpsurfukioa.jpg

 

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ο κ. Τσαμάζ ανέφερε μεταξύ άλλων:

· Σχετικά με την ανθεκτικότητα της εταιρείας: «Ο ΟΤΕ είναι θωρακισμένος. Έχουμε δημιουργήσει μια εταιρεία – υπόδειγμα. Ευχαριστώ γι αυτό όλους τους ανθρώπους του Ομίλου ΟΤΕ και τη διοικητική ομάδα».

· Αναφερόμενος στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον: «Η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους (…) Όμως, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας. Παρουσιάσαμε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο το επενδυτικό μας πλάνο, το οποίο και συνεχίζουμε κανονικά».

· Περιγράφοντας την ανωτερότητα των υπηρεσιών του ΟΤΕ, αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ για την αποκατάσταση της λειτουργίας πολλαπλών βλαβών του δικτύου που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Όπως αναφέρθηκε, λόγω της κακοκαιρίας υπήρξαν 35 ταυτόχρονες βλάβες σε καλώδια που το κάθε ένα εξυπηρετεί 2.500 τηλέφωνα, δηλ. συνολικά 85.000, τα οποία έπρεπε να αποκατασταθούν ένα-ένα. Οι τεχνικοί του ΟΤΕ, δουλεύοντας 24 ώρες το 24ωρο, κατάφεραν να διορθώσουν όλες τις βλάβες σε μόλις 4 ημέρες.

 

ΠΗΓΗ www.digitaltvinfo.gr



#744   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

    iPH Contributor

  • 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/06/2015 - 17:07

Άσχετο αλλά όσοι έχουν JB και OTE TV GO να ξέρουν ότι κάνει Conflict με τον Activator. Όσοι θέλουν να δουν μέσω OTE TV GO είτε μπαίνουν σε Safe Mode είτε απενεργοποιούν τον Activator (προσωρινά).... :)



#745   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 17/06/2015 - 15:47

Μ.Τσαμάζ : Ο OTE TV μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα!

 

M%20Tsamaz%201.jpg

 

Την ικανοποίησή του για την πορεία του OTE TV εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μ. Τσαμάζ, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, την Τρίτη 9 Ιουνίου.

 

«Στο ξεκίνημα του OTE TV χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις (ποιο δορυφόρο να επιλέξουμε, απόκτηση δικαιωμάτων, επένδυση) και δε διαψευστήκαμε. Ο OTE TV σήμερα έχει ξεπεράσει ήδη τους 375.000 συνδρομητές και είναι πάνω από του στόχους που είχαμε θέσει. Κάθε χρονιά μας λένε να μην είμαστε τόσο επιθετικοί και τελικά ο OTE TV μας "διαψεύδει" ευχάριστα.»

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε ο OTE TV θα κάνει break even, ο κος Τσαμάζ παραχώρησε το λόγο στον εκτελεστικό γενικό διευθυντή του ΟΤΕ, Κο Ζαχαρία Πιπερίδη, ο οποίος δήλωσε πως ο OTE TV θα κλείσει το 2015 με έσοδα πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το 2016 αυτά αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια.

 

OmicronTauEpsilon_OmicronTauEpsilon%20TV

 

Μετά από μια σύντομη αναφορά στο OTE TV go, o κος Τσαμάζ αναφέρθηκε επίσης και στο OTE TV Hybrid, μια νέα υπηρεσία που θα λανσαριστεί το Νοέμβριο και θα συνδυάζει χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το συνδρομητή, το interactivity(πχ on demand δυνατότητες) της IPTV πλατφόρμας, με την καλύτερη εικόνα που προσφέρει η δορυφορική. Θα παντρεύονται δηλαδή τα πλεονεκτήματα της κάθε πλατφόρμας, για τη δημιουργία μιας νέας, που σύμφωνα με τα λεγόμενα, θα εκτοξεύσει την εμπειρία θέασης του συνδρομητή σε νέα επίπεδα.

 

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι δέκτες να λάβουν το update που θα κάνει κάποια στιγμή release o OTE TV για να αναβαθμιστούν σε υβριδικούς. Οι υπάρχοντες δέκτες του OTE TV (εκτός από τα πρώτα πρώτα μοντέλα) είναι συμβατοί. Για τη χρήση της νέας υπηρεσίας οι δέκτες θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι και μέσω ethernet.

 

Στην ερώτηση εάν μετά την απόκτηση του Champions και του Europa League αλλά και της γενικότερης εικόνας που παρουσιάζει ο OTE TV, φτάνει η στιγμή που θα προσπεράσει τη Nova σε αριθμό συνδρομητών, ο κος Τσαμάζ δήλωσε:

 

"Εμείς ακολουθούμε τη δική μας πορεία. Μέλημα μας είναι να πιάνουμε τους οικονομικούς μας στόχους και δεν αγχωνόμαστε να περάσουμε μπροστά. Σιγά σιγά όλα θα έρθουν. Ο OTE TV μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε να έχει ξεπεράσει τις 400.000 συνδρομητές, και η Nova σήμερα είναι στους 500.000. Πιστεύω σε 1 με 1 1/2 χρόνο θα έχουμε περάσει στην πρώτη θέση. Αλλά επαναλαμβάνω δεν αγχωνόμαστε ...".

 

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις θεωρείται αρκετά πιθανό ο OTE TV να ξεπεράσει τη Nova κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

 

 

Πηγη : www.digitaltvinfo.gr



#746   rikos7

rikos7

    iPH Elite Poster

  • 2.044 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 23/06/2015 - 22:03

Το ισπανικό το πήρε η Νοβα ...σήμερα με πήρανε για προσφορά και μου λένε να σας ενημερώσουμε οτι πήραμε κ το ισπανικό αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμα . Δεν ξέρω αν μου λέγανε ψέματα μόνο κ μόνο για να κάνω συμβόλαιο σε αυτούς

#747   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 23/06/2015 - 22:51

Το ισπανικό το πήρε η Νοβα ...σήμερα με πήρανε για προσφορά και μου λένε να σας ενημερώσουμε οτι πήραμε κ το ισπανικό αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμα . Δεν ξέρω αν μου λέγανε ψέματα μόνο κ μόνο για να κάνω συμβόλαιο σε αυτούς

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν; ετσι να τους πεις την άλλη φορά μολις σε ξανα πάρουν :D

 

Για το Ισπανικο πρωτάθλημα περιμενουμε επισημο δελτιο τυπου απο ΟΤΕ οταν και τυπικα ανανεωσουν και παλι σε αυτον απλος Θα αργήσουν να έρθουν τα νέα γιατί υπάρχουν μεγάλα θέματα ακόμα και για το πως θα πουληθούν στην Ισπανία τα δικαιωματα για ολο το κόσμο οποτε υπομονη.



#748   rikos7

rikos7

    iPH Elite Poster

  • 2.044 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 23/06/2015 - 22:53

Οκ μακάρι να μείνει στον ΟΤΕ . Απλώς έγραψα τι μου είπανε

#749   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 23/06/2015 - 23:20

Οκ μακάρι να μείνει στον ΟΤΕ . Απλώς έγραψα τι μου είπανε

Θα μείνει στον ΟΤΕ :)



#750   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/06/2015 - 18:26

Η νέα σειρά Satisfaction στον OTE CINEMA 4HD

 

 

 Screen%20Shot%202015-06-24%20at%2019.18.

 

 

Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στον OTE TV η τολμηρή νέα δραματική σειρά Satisfaction, με την υπογραφή του γνωστού από το Nip/Tuck και το Suits Σον Γιαμπλόνσκι. Ο 1ος κύκλος του Satisfaction θα προβάλλεται, σε πρώτη προβολή, από την 1η Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 22.00 στο νέο κινηματογραφικό κανάλι OTE CINEMA 4HD του ΟΤΕ TV, που θα φιλοξενεί, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, το ενισχυμένο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV.

 

Η σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός νέου ζευγαριού, όταν ο σύζυγος Neil ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του Grace τον απατά και μάλιστα επιλέγει να το κάνει με έναν συνοδό κυριών. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Ματ Πάσμορ του The Glades και η Στέφανι Σόζτακ από το Iron Man 3 και το Ο Διάβολος Φοράει Prada, ενώ μαζί τους παίζουν οι Μισέλ ΝτεΣόν (Hollywood Heights), Κάθριν ΛαΝάσα (The Campaign), Μπλερ Ρέντφορντ (Switched at Birth) και Ντιάνα Ρούσο (Knight Rider).

 

Με έξυπνο σενάριο, τολμηρούς διαλόγους και εξαιρετικές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, η σειρά εξερευνά τα όρια της συζυγικής αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές και reviews από το κοινό. Φέτος το φθινόπωρο αναμένεται και ο 2ος κύκλος της σειράς που επίσης θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον OTE TV.

 

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Σεπτέμβριο, το OTE CINEMA 4HD θα φιλοξενεί όλες τις σειρές που προβάλλει σε αποκλειστικότητα και σε πρώτη προβολή ο ΟΤΕ TV, ενώ θα προστεθούν πολλοί νέοι τίτλοι βραβευμένων και συναρπαστικών σειρών. Το πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD περιλαμβάνει επίσης ταινίες σε πρώτη προβολή, blockbusters και κινηματογραφικά αφιερώματα.

 

ΠΗΓΗ www.digitaltvinfo.gr


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 24/06/2015 - 18:32


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες