Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Eric Schmidt, πρόεδρος της Google: Apple και Google τα πάνε καλύτερα


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/07/2013 - 18:55

Αναρτημένη εικόνα


Οι σχέσεις μεταξύ Apple και Google είναι ιδιαίτερα τεταμένες τα τελευταία χρόνια μετά την είσοδο της Google στον χώρο των smartphones με το λειτουργικό σύστημα Android αλλά σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Eric Schmidt, πρώην CEO της Google, στο Reuters οι δύο εταιρείες έχουν «πολλές συναντήσεις συζητώντας επαγγελματικά θέματα από μια μεγάλη λίστα ζητημάτων». Ο Schmidt ανέφερε ότι πρόκειται για «δύο υπερήφανες, καλά διοικούμενες και διαφορετικές εταιρείες» χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ύφος των συζητήσεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Schmidt βρισκόταν στο διοικητικό συμβούλιο της Apple το 2006 αλλά αργότερα το 2009 υποχρεώθηκε σε παραίτηση καθώς οι δύο εταιρείες ανταγωνίζονταν σε κοινά πεδία. Μάλιστα, ο Steve Jobs ένιωθε προδομένος από την σχέση του με τον Schmidt έχοντας δηλώσει στον Walter Isaacson για τη βιογραφία του ότι θα «ξοδέψει την τελευταία του ανάσα και δεκάρα της Apple για να διορθώσει αυτό το λάθος. Θα καταστρέψω το Android γιατί είναι κλεμμένο προϊόν».

Η τελευταία διαμάχη της Apple με την Google είχε ως απώλεια τους ...χάρτες στο iOS με μεγάλη μερίδα χρηστών να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της ως προς την υλοποίηση της Apple παρόλο που η Google διαθέτει ήδη στο App Store την εναλλακτική της πρόταση. Οι δύο εταιρείες, μάλιστα, θα ανταγωνιστούν σύντομα και στο hardware κομμάτι αφού η Motorola, η οποία ανήκει εδώ και λίγους μήνες και επίσημα στην Google, θα αποκαλύψει σύντομα το περιβόητο Moto X.

[via 9to5Mac]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες