Δυστυχώς τα έκανα όλα και συνεχίζει στα πρώτα λεπτά να μου δείχνει τον ίδιο ακριβώς χρόνο σε Χρήση και Αναμονή. Και τα δύο τώρα π.χ. είναι στα 9 λεπτά... ![]()
Δε τα διαγράφεις. Διατήρηση θα επιλέξεις.
Αφού κάνεις τη φόρτιση μετά, το εν/ποιείς ξανά.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 10:28
Δυστυχώς τα έκανα όλα και συνεχίζει στα πρώτα λεπτά να μου δείχνει τον ίδιο ακριβώς χρόνο σε Χρήση και Αναμονή. Και τα δύο τώρα π.χ. είναι στα 9 λεπτά... ![]()
Δε τα διαγράφεις. Διατήρηση θα επιλέξεις.
Αφού κάνεις τη φόρτιση μετά, το εν/ποιείς ξανά.
Δημοσίευση 25/02/2015 - 10:44
set as new..Δυστυχώς τα έκανα όλα και συνεχίζει στα πρώτα λεπτά να μου δείχνει τον ίδιο ακριβώς χρόνο σε Χρήση και Αναμονή. Και τα δύο τώρα π.χ. είναι στα 9 λεπτά...
Δημοσίευση 25/02/2015 - 11:08
set as new..
Όσο περνά η ώρα, βλέπω ότι ότι αλλάζουν λίγο τα νούμερα. Π.χ. τώρα είναι Χρήση: 31 λεπτά Αναμονή: 49 λεπτά.
Βέβαια κι αυτά τα 31 λεπτά χρήσης υπερβολικά μου φαίνονται.
θα δω σε βάθος χρόνου ξανά τα νούμερα και θα επανέλθω.
Αν όντως και τα λεπτά χρήσης εξακολουθούν να αυξάνονται υπερβολικά, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο tweak /app από Cydia;
Δημοσίευση 25/02/2015 - 12:02
Αμέσως διαφορά δε θα δείς. Το οτι αλλάζουν βέβαια καλό είναι..
Κατά 99% κόποιο Tweak σου έκανε τη ζημιά.
Νίκο, τελευταία ένδειξη που είχα, ήταν Χρήση 32 λεπτά, Αναμονή 1 ώρα και 10 λεπτά. Μου φαίνεται πλέον φυσιολογικό..., ή είναι ιδέα μου;
Μέχρι που -κακώς- έκανα respring και τώρα μου δείχνει παυλες οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω την ...διάγνωση
Αυτές οι παύλες μετά από respring είναι bug του ios σωστά;
Πολύ πιθανό να είναι κάποιο tweak, άλλωστε έχω παρατηρήσει πρόσφατα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας...
Τί θα πρότεινες γι αυτό;
Το θέμα και την υποψία μου για κάποιο προβληματικό tweak το είχα καταγράψει κι εδώ:
http://www.iphonehel...s/#entry1687381
Μήπως να κλείσω διακόπτες από iCleaner pro και να παρακολουθήσω αυτονομία, μπας και βρω ποιο tweak μου κάνει τη ζημιά;
Δημοσίευση 25/02/2015 - 12:05
Δημοσίευση 25/02/2015 - 12:28
Δεν ειναι bug του ios οταν κανεις respring.ειναι φυσιολογικο να χανει τις τιμες μετα απο αυτο .ανεβασε φωτο με τα tweaks
Ok. Αυτά έχω...
Δημοσίευση 25/02/2015 - 14:29
Νίκο, τελευταία ένδειξη που είχα, ήταν Χρήση 32 λεπτά, Αναμονή 1 ώρα και 10 λεπτά. Μου φαίνεται πλέον φυσιολογικό..., ή είναι ιδέα μου;
Τί θα πρότεινες γι αυτό;
Δημοσίευση 25/02/2015 - 14:38
Μια χαρά. Λύθηκε αυτό δε θα έχεις πρόβλημα μετά.
Για να μη χάνονται οι χρόνοι μπορείς να κάνεις Respring απο Tweaks στο CC όπως το CCControls.
Για τα Tweaks τώρα, δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερο.
Σ' ευχαριστώ για το feedback.
Φαντάζομαι τελικά όσον αφορά το phantom usage, κάτι με το iCloud παίζει, όπως ανέφερες κι εσύ νωρίτερα.
p.s. Respring έκανα από το σχετικό toggle του CCControls. Παρόλα αυτά χάθηκαν οι χρόνοι.
Δημοσίευση 27/02/2015 - 13:34
CycleCount: 852
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 757
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 74
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: false
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true
Πως ειναι η μπαταρια μου;
Μπορει επισης καποιος να μου πει πως μπορω να το αναγνωριζω μονος μου; ΤΙ πρεπει να κοιταω;
Ευχαριστω
Δημοσίευση 27/02/2015 - 13:50
Το 4S εχω. Ιουνιο του 2012 το πηρα.
Απο που μου προτεινεις να το αλλαξω, γιατι διαβασα αρκετα εδω για μεταχειρησμενες μπαταριες σε πολλα μαγαζια.
Δημοσίευση 27/02/2015 - 14:47
μονος σου καντο αν πιανουν τα χερια σου με βοηθεια των βιντεο st youtube..αλλιως αγορασε την μπαταρια απο e-matrix k δωστο σε κανεναν φιλο σου π ασχολειτε να το κανειΤο 4S εχω. Ιουνιο του 2012 το πηρα.
Απο που μου προτεινεις να το αλλαξω, γιατι διαβασα αρκετα εδω για μεταχειρησμενες μπαταριες σε πολλα μαγαζια.
Δημοσίευση 27/02/2015 - 16:07
μονος σου καντο αν πιανουν τα χερια σου με βοηθεια των βιντεο st youtube..αλλιως αγορασε την μπαταρια απο e-matrix k δωστο σε κανεναν φιλο σου π ασχολειτε να το κανει
οσες φορες πηρα απο e-matrix ηταν μεταχειρισμενες.εγω δεν το προτεινω.δοκιμασε καποιο αλλο αξιοπιστο οπως αυτο : http://www.makeitwork.gr/
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες