Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Το Venus του Steve Jobs κατέπλευσε στην Ύδρα..


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2013 - 16:43

Στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού και συγκεκριμένα στην Ύδρα βρίσκεται το υπερπολυτελές γιοτ του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr!

Αναρτημένη εικόνα


Σήμερα ανήκει στην οικογένειά του μετά από μια δικαστική διαμάχη που είχε με τον σχεδιαστή του γιοτ, Philippe Starck, ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι κληρονόμοι του Jobs του χρωστούσαν 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Jobs επί 6 ολόκληρα χρόνια σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck και την oλλανδική ναυπηγική εταιρεία Feadship, σχεδίαζε τo ιδιαίτερο γιοτ «Venus» που σημαίνει «Αφροδίτη». Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να το δει αφού ολοκληρώθηκε ένα χρόνο μετά τον θάνατό του!




Αναρτημένη εικόνα




Μια από τις ιδιαιτερότητες του «Venus», είναι ότι όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Έχει μήκος περίπου 76 μέτρα και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο σκάφος ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάνοντάς το πολύ πιο ελαφρύ και ίσως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Τα αποκαλυπτήρια του γιοτ, έγιναν σε μία κομψή τελετή στην οποία ήταν προσκεκλημένοι ελάχιστοι φίλοι του Steve Jobs, οι εργαζόμενοι του ναυπηγείου, αλλά και η γυναίκα του με τα τρία τους παιδιά!

Όλοι όσοι εργάστηκαν στην κατασκευή του «Venus» έλαβαν ευχαριστήρια επιστολή και ένα iPod Shuffle ως δώρο από την οικογένεια Jobs.

Σχετικό βίντεο δείτε εδώ .


Πηγή αναδημοσίευσης : Star.gr


ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   koumbouni

koumbouni

    iPH Contributor

  • 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/07/2013 - 17:56

Όλοι όσοι εργάστηκαν στην κατασκευή του «Venus» έλαβαν ευχαριστήρια επιστολή και ένα iPod Shuffle ως δώρο από την οικογένεια Jobs.

Σχετικό βίντεο δείτε εδώ .

Πηγή αναδημοσίευσης : Star.gr

Θέλω να δω σχόλια για το τελευταίο :P




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες