Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

To stoc weather app έπαψε να δουλεύει ξαφνικά.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 10:13

Γεια χαρά.

Έχω JB iPhone 4 εδώ και 6 μήνες. Όλα δούλευαν ρολόι και εδώ και 3 μήνες δεν έχω κάνει το παραμικρό σε αλλαγές (tweaks κτλ).
Ξαφνικά, πριν 7-10 μέρες, το stock weather app έπαψε να δουλεύει. Δηλαδή, πριν, πατούσα πάνω στα weather icons στο Notification Center και άνοιγε το app κι έκανε ανανέωση. Τώρα, πατώ πάνω, πάει ν' ανοίξει και σε κλάσματα δευτερολέπτου με "πετά" στο Home screen. Δείχνει ότι είναι ανοικτή η app αλλά ΔΕΝ δουλεύει...

Τσέκαρα στο διαδίκτυο για λύσεις κι έλεγαν για να βάλω/περάσω τα UITools kit και ένα Evasi0n tweak, τα οποία ΚΑΙ τα δύο τα 'χα ήδη εγκατεστημένα σχεδόν αμέσως (αυτόματα) όταν έκανα αρχικά JB.
Διάβασα για ένα "iOS 6 Weather fix" tweak στο Cydia... Να το περάσω;

Ή απλά να περάσω ΑΥΤΟ το tweak και να 'χω πια το νέο Yahoo Weather app (που το 'χω κατεβάσει κι είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο απ' όλα), για default iOS weather app; Εδώ:
http://www.iphonehac...-on-iphone.html

Γνώμες/ συμβουλές;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   winnie74

winnie74

iPH Contributor

• 1.581 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 10:17

Εγκατέστησε το iOS 6 Weather App Fix από Cydia.

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.

#3   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 10:19

Ευχαριστώ.
Αν και έβαλα το άλλο το tweak που ανέφερα (το "YahooWeatherisBetter" απ' την Cydia) και έχω πια ως default το ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο νέο Yahoo weather app.
Ευχαριστώ πάντως. Ίσως εγκαταστήσω και το άλλο το tweak, απλά για να μη "κρασάρει" η stock app - που μου "την δίνει" που το κάνει.

#4   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/08/2013 - 10:44

Πάντως το stock από το weather δεν έχει καμία απολύτως διαφορά στις προβλέψεις.

Απο το yahoo τραβάνε και τα δυο.

Μόνο το interface είναι διαφορετικό στο iOS 6. Γιατί στο iOS 7 είναι και αυτό σχεδόν ίδιο.

#5   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 10:51

Γενικά, φίλε, το νέο Yahoo app ΣΚΙΖΕΙ - μακράν ό,τι ωραιότερο έχω δει. Οπότε κρατώ αυτό, έως να βγει το επίσημο 7άρι λειτουργικό - αν και "χλωμό" το βλέπω να το βάζω στο 4άρι μου, θα "σέρνεται" το κινητό.

#6   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:11

Που το βασιζεις το ότι θα σέρνεται?

Στις τελευταίες δυο beta είναι μια χαρά και τα προβλήματα λύθηκαν.

Απλά αφαίρεσαν τις διαφάνειες που το φόρτωσαν και έστρωσε.

#7   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:52

Που το βασιζεις το ότι θα σέρνεται?

Στις τελευταίες δυο beta είναι μια χαρά και τα προβλήματα λύθηκαν.

Απλά αφαίρεσαν τις διαφάνειες που το φόρτωσαν και έστρωσε.

E... η διαφάνειες "έλεγαν", φίλε! Τις γούσταρα όταν τις είδα. Τεςπα, είδωμεν. Προφανώς και ΘΑ ΒΑΛΩ το 7άρι λειτουργικό (ειδικά μάλιστα όταν βγει JB για δαύτο), αλλά μάλλον το νέο λειτουργικό είναι ένας καλός λόγος για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ κινητού.
Όπως και να το κάνεις... και οι 6άρες "έτρεχαν" στα 3Gs "Μήλα", αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ φτιαγμένα/σχεδιασμένα για τέτοιο λειτουργικό.
Και το 7άρι, είναι ουσιαστικά σχεδιασμένο για τα νέα "Μήλα", πως να το κάνουμε;
Θα το βάλω όμως όταν βγει, καθώς έχουν βάλει τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tweaks που χρησιμοποιώ, "μαμίσια" πια! Χεχεχε...

#8   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/08/2013 - 12:09

... και οι 6άρες "έτρεχαν" στα 3Gs "Μήλα", αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ φτιαγμένα/σχεδιασμένα για τέτοιο λειτουργικό.

Είχες δουλέψει 3GS με iOS 6? Μπορώ να σου πω οτι πήγαινε πολύ καλύτερα απ' ότι με iOS 5.

Μια χαρά σχεδιασμένο για το 3GS ήταν.

Όσο για το iOS 7, είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ο,τι πιο βαρύ έχουν δώσει τόσα χρόνια (επιτέλους). Το 4 καλώς ή κακώς, θα έχει πρόβλημα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#9   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 16:34

Είχες δουλέψει 3GS με iOS 6? Μπορώ να σου πω οτι πήγαινε πολύ καλύτερα απ' ότι με iOS 5.

Μια χαρά σχεδιασμένο για το 3GS ήταν.

Όσο για το iOS 7, είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ο,τι πιο βαρύ έχουν δώσει τόσα χρόνια (επιτέλους). Το 4 καλώς ή κακώς, θα έχει πρόβλημα.

Φίλε, είδα της αδερφής μου (ΔΙΧΩΣ JB, δεν κάνει ποτέ της, "φοβάται"!) και πρόσεξα ότι με την 5.1.4 "πετούσε" σε σχέση με την 6.1.Χ.
Και ακριβώς, αυτό λέω - περί 4αριού. ΔΕΝ μπορεί, είναι παράλογο να μπορεί, να σηκώσει ΟΛΟ το 7άρι.
Τώρα... άμα κάνεις disable το... 40-50% των features του 7αριού, οκ μπορεί να το τρέχει άνετα (φαντάζομαι) - αλλά ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ έτσι;

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 05/08/2013 - 16:35

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες