Άσχετη με σπασμενο 3Gs
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:18
Ad
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:22
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:26
To τηλ σου είναι κλειδωμένο με JB για να λειτουργήσει.
Για αρχή, ψάξε το Cydia. Άνοιξε το και πήγαινε διαχείριση - πακέτα.
Δες εκεί αν έχεις το UltraSn0w. Ξεκλειδώνει πολύ φθηνά η AT&T να ξέρεις. Περίπου 1,5 ευρώ.
Ευχαριστώ. Το έχω το UltraSnow 1.2.8. Τι σημαίνει αυτό;
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:29
Ευχαριστώ. Έκδοση 4.3.3 (8J2), Μοντέλο ΜΒ718LL. Το χρησιμοποιώ εγώ με κάρτα what's up.πολλα μπορει να σημαινει. μαλλον ομως εχει γινει jb (jailbreak) που ομως δεν ειναι το νοημα του η τσαμπαρια εφαρμογων αλλα η καλυτερη παραμετροποιηση της συσκευης. θα ηθελα μεσα απο τις ρυθμισεις να μας πεις λεπτομερειες του κινητου εκδοση, ββ, μοντελο κτλ και αν τωρα λειτουργει ως τηλεφωνο κανεις δλς κλησεις με την κοσμοτε ή αλλη ελληνικη sim καρτα. καλοριζικο καλες ειδησεις παντα
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:36
Αυτή που μου το δώρισε (πήρε καινούριο) μου είπε καλύτερα να μην του κάνω κανένα upload γιατί μπορεί να επανέλθει στο αρχικό του λογισμικό και να μη δουλεύει τίποτα. Αν το ξεκλειδώσω, τι σημαίνει αυτό; Επανέρχομαι απλά σε πριν jailbreak κατάσταση;Όπως σου 'πα, είναι κλειδωμένο το τηλ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μιας και δεν έχεις ασχοληθεί και είσαι στην αρχή, να το ξεκλειδώσεις μόνιμα.
Δες εδώ.
Mετα θα κάνεις ο,τι εσύ θέλεις..
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:39
Με το να το ξεκλειδώσεις μόνιμα, το τηλ θα είναι σαν να το έχεις πάρει απο εδώ. Θα κάνεις ο,τι εσυ θες απο αναβαθμίσεις και δε θα σε αγχώνει να ξανακλειδώσει.
Είναι πολύ φθηνό απο AT&T οπως είδες. Το κάνεις και ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:44
Το ότι είναι παλιό μοντέλο σημαίνει ότι το λογισμικό του ολο και θα παλιώνει και δε θα μπορώ να κατεβάζω καινούρια apps που θέλουν καινούριο λογισμικό; Έίχα μια εφαρμογή η οποία δούλευε μια χαρά και έκανα upload την καινούρια της έκδοση και τώρα δεν λειτουργεί επειδή το λογισμικό μου λέει είναι παλιό...Αυτό στο είπε γιατί αν αναβαθμίσεις, το τηλ θα κλειδώσει ξανά και δε θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις ως τηλ εκτός και αν κάνεις πάλι JB και περάσεις UltraSn0w που έχεις και τώρα.
Με το να το ξεκλειδώσεις μόνιμα, το τηλ θα είναι σαν να το έχεις πάρει απο εδώ. Θα κάνεις ο,τι εσυ θες απο αναβαθμίσεις και δε θα σε αγχώνει να ξανακλειδώσει.
Είναι πολύ φθηνό απο AT&T οπως είδες. Το κάνεις και ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Δημοσίευση 05/08/2013 - 15:20
Ακόμα ψάχνω...άσχετη είπαμε....Aναβαθμίσεις στο iOS και όχι στις εφαρμογές. Αν και αργότερα θα σου ζητάνε αναβάθμιση οι εφαρμογές.
Σε ποιο iOS είναι τώρα η συσκευή?
Δημοσίευση 05/08/2013 - 15:29
4.3.3 (έκδοση-το έγραψα και πριν)Ακόμα ψάχνω...άσχετη είπαμε....
Δημοσίευση 05/08/2013 - 15:33
Αν το ξεκλειδώσω θα μπορώ δηλαδή να κάνω αναβάθμιση και το λογισμικό; Πώς;4.3.3 είσαι.. Πολύ πίσω.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το παραπάνω. Και ξεμπερδευεις μια και καλή.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες