[Solved] Paysafe card link to PayPal
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:26
Ad
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:27
Αγόρασα κατι κάρτες paysafe και θέλω να τις βάλω στο PayPal account μου πως γίνεται αυτο !;
Νομίζω πως δεν μπορείς.
Τις paysafe μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μονο όπως είναι.
Το είχα ψάξει πιο παλιά και νομίζω δεν γινότανε.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:42
επειδη μου τοπες και πριν,εγω κατάλαβα χρεώστική την paysafe γαμώτο !Χρεώστική πως βγάζω ;παω στην τράπεζα και τους λέω θέλω χρεώστική ;Δε μπορείς να τη περάσεις στο PayPal..
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, να βγάλεις μια χρεωστική να κάνεις απο εκεί τις αγορές σου.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:49
Ε δε ρώτησες και ΄συ περαιτέρω..
Πήγαινε στη Πειραιώς καλύτερα. Θα ζητήσεις να ανοίξεις λογ/σμό ταμιευτηρίου και να εκδόσεις και μια χρεωστική κάρτα Visa Debit.
Εγώ έχω το λογ/σμό "αξίζει". Κλασικός ταμιευτηρίου που απλά σε επιβραβεύει με επιτόκιο 3% αν το υπόλοιπο του λογαριασμού αυξηθεί κατά 1 ευρω τον επόμενο μήνα.
10' υπόθεση είναι. Δε πληρώνεις κάτι παρα μόνο αν θες Web Banking. Εκεί θα πληρώσεις 5 ευρώ που είναι για πάντα.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:52
πας σε μια τραπεζα και λες θελω να βγαλω μια καρτα χρεωστικη!!νομιζω μονο στην εθνικη δεν γινετε να κανεις paypal,δεν ειμαι σιγουρος ομως!!
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:56
έχω ήδη στην alpha bank λογαριασμό ,δεν γίνεται εκει;να το κανω αυτο ;Θελει χαρτια και μλκιες να ανοίξω τωρα στη Πειραιώς νέο !Ε δε ρώτησες και ΄συ περαιτέρω..
Πήγαινε στη Πειραιώς καλύτερα. Θα ζητήσεις να ανοίξεις λογ/σμό ταμιευτηρίου και να εκδόσεις και μια χρεωστική κάρτα Visa Debit.
Εγώ έχω το λογ/σμό "αξίζει". Κλασικός ταμιευτηρίου που απλά σε επιβραβεύει με επιτόκιο 3% αν το υπόλοιπο του λογαριασμού αυξηθεί κατά 1 ευρω τον επόμενο μήνα.
10' υπόθεση είναι. Δε πληρώνεις κάτι παρα μόνο αν θες Web Banking. Εκεί θα πληρώσεις 5 ευρώ που είναι για πάντα.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:58
Aν έχεις δήλωσε αυτόν. Δε ξέρω αν στο είχα γράψει τη προηγούμενη..
Aφου δηλώσεις τη κάρτα και κάνεις λογαριασμό, πας.
Profile - My money - My preapproved payments - Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες)
Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."
Δημοσίευση 24/08/2013 - 14:33
κάποτε στο επέτρεπε και σου κρατούσε το 30-40% της κάρτας. Λόγο του ότι ήταν ασύμφορο δεν δούλεψε και το αφαίρεσαν.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 14:56
μιλάς για τις ενέργειες που θα κανω ΟΤαν βγάλω την χρεώστική ε; Αργεί να μου τη Βγάλουν ;Aν έχεις δήλωσε αυτόν. Δε ξέρω αν στο είχα γράψει τη προηγούμενη..
Aφου δηλώσεις τη κάρτα και κάνεις λογαριασμό, πας.
Profile - My money - My preapproved payments - Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες)
Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."
Δημοσίευση 24/08/2013 - 17:41
να ζητήσω και web banking ?thanks anywayΌπως σου 'πα, 10' υπόθεση είναι.. Εκείνη τη στιγμή τη παίρνεις..
Αφού τη δηλώσεις στο PayPal, Κάνεις τη παραπάνω αλλαγή.
Δημοσίευση 26/08/2013 - 11:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες