Καλησπερα σας...
Θα ηθελα τη βοηθεια σας,
Ειμαι κατοχος ενος iphone 5 αγορασμενο 14 Δεκεμβριου 2012 απο καταστημα vodafone... Οταν ανοιξα τη συσκευασια το τηλεφωνο ειχε ενα σημαδι ακριβως απο πανω απο το mute switch
1.JPG 146.86KB
55 downloads
το οποιο λογω ενθουσιασμου παρεβλεψα και ειπα σιγα ενταξει και τι εγινε; Βλακεια το ξερω... Το τελευταιο διαστημα ομως ολο και πιο εντονα κανει στιγματα στην πλατη ενω ειναι σε θηκη παντα (βλ. φωτογραφια 2,3,4,5 παρακατω.) Σε καθε φωτο θα δειτε καποια λευκα -λογω φλας- στιγματα. Δεν ειναι σκονη ουτε λεκεδες, εχει αποχρωματιστει σε αυτα τα σημεια και ειναι γκρι ναι μεν αλλα πιο ανοιχτο. Φανταστειτε τωρα τα 5-10 σημαδια που βλεπετε στις φωτο σε ολο το αλουμινιο.
Εκτος αυτου, η μπαταρια εχει παρει την κατω βολτα, πιο κατω αλλαζεις ομως, και κραταει πολυ λιγοτερο απ' ο,τι θα επρεπε. Σημερα, επισκεφθηκα το καταστημα της vodafone απ' οπου το ειχα παρει και εγινε η εξης κουβεντα:
-Μπορει να εχει πεσει ανθρακικο απο καποιο αναψυκτικο.
-Αυτο απλα αποκλειεται γιατι δεν πινω αναψυκτικα και τελος παντων ειναι παντα σε θηκη και το προσεχω περισσοτερο κ απο τα ματια μου.
-Τι να σας πω; Μπορουμε να το στειλουμε αν θελετε αλλα ειναι κατι "φυσιολογικο" (εκει αρχισε να γυριζει το ματι μου) για τα iphone 5 να ξερετε. Συνηθως γινεται απο υγρασια, οχι νερο, απλα λιγη υγρασια που κανει αυτα τα στιγματα. Παντως και ο τεχνικος στα κεντρικα το πιο πιθανο ειναι να σου πει το ιδιο.
Και εφυγα απο το καταστημα εξοργισμενος πριν τον αρχισω, γιατι προφανως δεν ξερει τι εστι ανοδειωμενο αλουμινιο ο μ@λαξ και λεει την κλασικη καραμελα που του εμαθαν να λεει. Και αναρωτιεμαι εγω τωρα: Τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος της επαρχιας οταν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα; Να το στειλω;