Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

iPhone 5, στίγματα στο αλουμίνιο της πλάτης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
83 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:18

Καλησπερα σας...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας,

Ειμαι κατοχος ενος iphone 5 αγορασμενο 14 Δεκεμβριου 2012 απο καταστημα vodafone... Οταν ανοιξα τη συσκευασια το τηλεφωνο ειχε ενα σημαδι ακριβως απο πανω απο το mute switch

Συνημμένο αρχείο  1.JPG   146,86KB   55 λήψεις

το οποιο λογω ενθουσιασμου παρεβλεψα και ειπα σιγα ενταξει και τι εγινε; Βλακεια το ξερω... Το τελευταιο διαστημα ομως ολο και πιο εντονα κανει στιγματα στην πλατη ενω ειναι σε θηκη παντα (βλ. φωτογραφια 2,3,4,5 παρακατω.) Σε καθε φωτο θα δειτε καποια λευκα -λογω φλας- στιγματα. Δεν ειναι σκονη ουτε λεκεδες, εχει αποχρωματιστει σε αυτα τα σημεια και ειναι γκρι ναι μεν αλλα πιο ανοιχτο. Φανταστειτε τωρα τα 5-10 σημαδια που βλεπετε στις φωτο σε ολο το αλουμινιο.

Εκτος αυτου, η μπαταρια εχει παρει την κατω βολτα, πιο κατω αλλαζεις ομως, και κραταει πολυ λιγοτερο απ' ο,τι θα επρεπε. Σημερα, επισκεφθηκα το καταστημα της vodafone απ' οπου το ειχα παρει και εγινε η εξης κουβεντα:

-Μπορει να εχει πεσει ανθρακικο απο καποιο αναψυκτικο.

-Αυτο απλα αποκλειεται γιατι δεν πινω αναψυκτικα και τελος παντων ειναι παντα σε θηκη και το προσεχω περισσοτερο κ απο τα ματια μου.

-Τι να σας πω; Μπορουμε να το στειλουμε αν θελετε αλλα ειναι κατι "φυσιολογικο" (εκει αρχισε να γυριζει το ματι μου) για τα iphone 5 να ξερετε. Συνηθως γινεται απο υγρασια, οχι νερο, απλα λιγη υγρασια που κανει αυτα τα στιγματα. Παντως και ο τεχνικος στα κεντρικα το πιο πιθανο ειναι να σου πει το ιδιο.

Και εφυγα απο το καταστημα εξοργισμενος πριν τον αρχισω, γιατι προφανως δεν ξερει τι εστι ανοδειωμενο αλουμινιο ο μ@λαξ και λεει την κλασικη καραμελα που του εμαθαν να λεει. Και αναρωτιεμαι εγω τωρα: Τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος της επαρχιας οταν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα; Να το στειλω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:25

2 Συνημμένο αρχείο  23.jpg   141,28KB   55 λήψεις

3 Συνημμένο αρχείο  33.jpg   65,77KB   54 λήψεις

4 Συνημμένο αρχείο  44.jpg   58,05KB   53 λήψεις

5 Συνημμένο αρχείο  5.JPG   54,59KB   53 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: SteveWho, 05/09/2013 - 19:26

#3   kospankavv98

kospankavv98

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Twitter:@kospankavv
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:34

Να το στείλεις λόγω μπαταριας αυτά είναι φυσιολογικές μικροφθορες που δεν φαίνονται στις φωτό αλλά ξέρω γιατί είχε κ το δικό μ

#4   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:36

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα στίγματα.
Ακόμα και αν ανοίγεις την συσκευασία μπροστά τους και τους εδειχνες το σημάδι και πάλι δύσκολα και με πολύ φασαρία θα στο άλλαζαν, πόσο μάλλον τόσους μήνες μετά την αγορά.
Μπορούν κάλλιστα να σου πουν "κύριε δεν προσέχετε την συσκευη σας, τα σημάδια ειναι δική σας υπαιτιότητα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αυτός ήταν και ένας λόγος για εμένα να προτιμήσω το λευκό το οποίο όμως βαρέθηκα σχετικά γρήγορα, περιμένω αύριο ένα μαύρο iPhone και εχω αγωνία τι θα αντικρισω όταν ανοίξω το κουτί!

#5   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:41

Να το στείλεις λόγω μπαταριας αυτά είναι φυσιολογικές μικροφθορες που δεν φαίνονται στις φωτό αλλά ξέρω γιατί είχε κ το δικό μ

Πφφφ... Υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν λογω προβληματος μπαταριας;

#6   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:42

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα στίγματα.
Ακόμα και αν ανοίγεις την συσκευασία μπροστά τους και τους εδειχνες το σημάδι και πάλι δύσκολα και με πολύ φασαρία θα στο άλλαζαν, πόσο μάλλον τόσους μήνες μετά την αγορά.
Μπορούν κάλλιστα να σου πουν "κύριε δεν προσέχετε την συσκευη σας, τα σημάδια ειναι δική σας υπαιτιότητα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αυτός ήταν και ένας λόγος για εμένα να προτιμήσω το λευκό το οποίο όμως βαρέθηκα σχετικά γρήγορα, περιμένω αύριο ένα μαύρο iPhone και εχω αγωνία τι θα αντικρισω όταν ανοίξω το κουτί!

Θες να σου στειλω το μαυρο να μου δωσεις το ασπρο; Χοχο! Το εχω μετανοιωσει πικρα που πηρα μαυρο. :'((

#7   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:44

Πφφφ... Υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν λογω προβληματος μπαταριας;

Πραγματικα στο ευχομαι, παντως εμενα που εχει ενα χτυπημα στην γωνια (δες αβαταρ), δεν το μου το αλλαζουν και ας εχω ΤΡΑΓΙΚΗ μπαταρια. Μου ειπαν σε καταστημα οτι φταει αυτο για την μπαταρια!!

#8   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:46

Πραγματικα στο ευχομαι, παντως εμενα που εχει ενα χτυπημα στην γωνια (δες αβαταρ), δεν το μου το αλλαζουν και ας εχω ΤΡΑΓΙΚΗ μπαταρια. Μου ειπαν σε καταστημα οτι φταει αυτο για την μπαταρια!!

Πλακα μου κανεις ετσι;
Οτι τι δλδ κουνηθηκε η μπαταρια;;

#9   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:49

xaxa αν ειναι δυνατον να σου πει οτι επεσε αναψυκτικο......μιλα με arvato και πες τους οτι θελεις να το στειλεις για service λογο κακης αποδοσης της μπαταριας και βλεπεις 

#10   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:50

εγω με χτυπημα εμφανες μπροστα μου το εκαναν αλλαγη παντως με την δευτερη φορα βεβαια και με αρκετη πιεση σε voda

#11   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:50

Πλακα μου κανεις ετσι;
Οτι τι δλδ κουνηθηκε η μπαταρια;;

Μαλλον, ξερω γω. Απλα πιστευω οτι ετσι τους εχουν "μαθει" και ετσι κανουν!

Η ξαδερφη μου που μενει Αμερικη το 5αρι (μαυρο) ειχε γινει ασημενιο γυρω γυρω, ειναι εντελως τσαπατσουλα και δεν την πολυ νοιαζει, το πηγα γιατι ειχε θεμα με το power button, και της ειπαν λογο οτι δεν ειχαν για αντικατασταση εκεινη την στιγμη να τους παει την επομενη!! Πηρε "καινουργιο" την επομενη και εφυγε!!

Τελευταία επεξεργασία από: golfy, 05/09/2013 - 19:51

#12   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:51

εγω με χτυπημα εμφανες μπροστα μου το εκαναν αλλαγη παντως με την δευτερη φορα βεβαια και με αρκετη πιεση σε voda

Αν θες με πμ να μου πεις σε ποιο καταστημα να παω και εγω!

#13   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:55

Το εχω μετανοιωσει πικρα που πηρα μαυρο. :'((

Τέτοια λέγε μου ώρα που είναι να μην κοιμηθώ όλη νύχτα απο την αγωνία!
Δεν προλαβαίνω και να το ακυρωσω :P

#14   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 19:59

Τέτοια λέγε μου ώρα που είναι να μην κοιμηθώ όλη νύχτα απο την αγωνία!
Δεν προλαβαίνω και να το ακυρωσω :P

Ε σοβαρα μιλαω. Πιο αποτυχημενο iphone δεν εχει υπαρξει απο το μαυρο 5αρι. Ελπιζω το δικο σου να ειναι τελειο και να μην εχει θεματα.

#15   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 20:01

Αν θες με πμ να μου πεις σε ποιο καταστημα να παω και εγω!

δεν παιζει ρολο το καταστημα ,σε πληροφορω ισα ισα το καταστημα ουτε καν ασχοληθηκε μονο την μεταφορα εκανε στην arvato εγω μιλησα με voda αθηνα απλα την δευτερη φορα που το ξαναεστειλα δεν το αφησα στην τυχη του καταλαβαν οτι ξερω και απο iphone και δεν ειμαι κανενας ασχετος και τους ξεκαθαρισα οτι δεν δεχομαι περα απο αντικατασταση τιποτα αλλο και οντως ετσι εγινε τελος δεν ειμαι με συμβολαιο στην voda αλλα καρτα σε αλλη εταιρια απλα εψαχνα iphone μπηκα voda και το πηρα 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες