Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μετάβαση από Αndroid σε iOS

• Please log in to reply
43 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:57

θα δειξει...απλα μετα τα s2 s3 και note 3 μου τη βαρεσε να ξαναπαω σε iphone.

Για πες εντυπωσεις απο το note3.. Σου αρεσε; απο που προλαβες κιολλας κ το πηρες ρε θηριο; :P:p:p:p

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 10/09/2013 - 23:58.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:58

Προλαβαινεις στο skroutz 550 και δεν νομιζω να πεσουν συντομα οι τιμες μετα το σημερινο, ειναι που θα αργησει κιολας να ερθει Ελλαδα
Πες μας γιατι θελεις να γυρισεις? Βαρεθηκες το Note η δεν σου κανει;

απλα ειναι καποια πραγματα που με εχουν ψιλοκουρασει στο android...η αναμονη για τις αναβαθμισεις απο τη πλευρα της samsung και αλλα διαφορα που για καποιους ισως να μην ειναι τοσο σημαντικα.

#18   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:58

Για πες εντυπωσεις απο το note3.. Σου αρεσε; απο που προλαβες κιολλας κ το πηρες ρε θηριο; :P:p:p:p

ειναι που το εχω στην ακρη του μυαλου μου :)

#19   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:00

ειναι που το εχω στην ακρη του μυαλου μου :)

Χααααχαχαχαχαα.. Αναλογως τι θελεις φιλε.. Σε αυτο με τα updates παιζει τεραστιο ρολο η κυκλοφορια του note3.. Δεν θα δωσουν την 4.3 αν δεν κυκλοφορησει πρωτα παντου το note3... Ξερουν τι κανουν, για χαζους τους περνας;

#20   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:10

Χααααχαχαχαχαα.. Αναλογως τι θελεις φιλε.. Σε αυτο με τα updates παιζει τεραστιο ρολο η κυκλοφορια του note3.. Δεν θα δωσουν την 4.3 αν δεν κυκλοφορησει πρωτα παντου το note3... Ξερουν τι κανουν, για χαζους τους περνας;

βρε ναι αλλα εμενα σαν χρηστη δε με νοιαζει για πιο λογο δεν τη δινει...εγω κοιταω το αποτελεσμα...κ πλεον σταματησα να φλασαρω κ aosp roms.

#21   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:15

βρε ναι αλλα εμενα σαν χρηστη δε με νοιαζει για πιο λογο δεν τη δινει...εγω κοιταω το αποτελεσμα...κ πλεον σταματησα να φλασαρω κ aosp roms.

Εγω περασα μια aosp σημερα μονο κ μονο για ενα γ@μ@το θεμα που βρηκα και το dpi changer χωρις να φλασαρεις xposed installer και app settings σαν τον χαζο... Δεν καιγομαι για τα updates, θελω η συσκευη μου να εχει λειτουργιες πανω που θα ασχολουμαι μαζι τους.. Αν παρω note 3, ας μεινει στην 4.3 για ενα εξαμηνο, αρκει να δουλευει σωστα..

#22   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:18

Εγω περασα μια aosp σημερα μονο κ μονο για ενα γ@μ@το θεμα που βρηκα και το dpi changer χωρις να φλασαρεις xposed installer και app settings σαν τον χαζο... Δεν καιγομαι για τα updates, θελω η συσκευη μου να εχει λειτουργιες πανω που θα ασχολουμαι μαζι τους.. Αν παρω note 3, ας μεινει στην 4.3 για ενα εξαμηνο, αρκει να δουλευει σωστα..

αν ηταν μονο οι αναβαθμισεις δεν θα με πειραζε κ πολυ....πχ κατι αλλο που μου την εσπασε τελευταια ειναι που δεν μπορω να βρω εφαρμογη στυλ notifierpro η floating notifications που να δουλευει σωστα...με εχει σπασει τα νευρα.

#23   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:23

αν ηταν μονο οι αναβαθμισεις δεν θα με πειραζε κ πολυ....πχ κατι αλλο που μου την εσπασε τελευταια ειναι που δεν μπορω να βρω εφαρμογη στυλ notifierpro η floating notifications που να δουλευει σωστα...με εχει σπασει τα νευρα.

Γιατι ρε, τι εχει το floating notifications; μια χαρα δουλευει.. Θα κανεις πρωτα μια εκαθαρριση δεδομενων στο fb και στο tapatalk για να εισαι κομπλε...

Offtopic.. Σαβ/κο καφεδια με τον motomotoo να συζητησουμε για την μεταβαση σου προς apple μερια.. :P:p

#24   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:28

τυχαινει συχνα να ειναι κλειδωμενη η συσκευη να ερθει notification να ανοιξει η οθονη και να μεινει ανοιχτη μεχρι να την ακουμπησω.

#25   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:41

τυχαινει συχνα να ειναι κλειδωμενη η συσκευη να ερθει notification να ανοιξει η οθονη και να μεινει ανοιχτη μεχρι να την ακουμπησω.

Υπαρχει καποια ρυθμιση στο floating notifications που να μην ενεργοποιει την οθονη στα notifications; εκεινοι οι διακοπτες διπλα απο τις εφαρμογες που ενεργοποιουνται, τι ακριβως σημαινουν; για ψαξ'το λιγο, μαλλον θα υπαρχει λυση γι αυτο.. Καπου κανει conflict ρυθμιση με ρυθμιση

#26   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:45

μα γιαυτο το λογο το θελω...ωστε να ανοιγει η οθονη να βλεπω τι ηρθε....εκανα πααααρα πολλες δοκιμες αλλα δε μπορεσα να βρω τι φταιει...συνηθως το παθαινει οταν ερχονται δυο notifications μαζι.

#27   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1,289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 11/09/2013 - 01:19

Parafron το δίνεις το νοτελι ή θα το κρατήσεις; αν είναι στείλε pm μη χαλάω το τοπικ

#28   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 08:45

Parafron το δίνεις το νοτελι ή θα το κρατήσεις; αν είναι στείλε pm μη χαλάω το τοπικ

σημερα κατεβαινω αθηνα κ εχω παρει μαζι μου το κουτι και ολα τα παρελκομενα σε περιπτωση που το πουλησω...αν ειναι φιλε θα σου στειλω.

#29   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 23:41

Parafron συγκεντρωσουυυυυυ

#30   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster