Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα βοηθεια επειγον!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
33 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DJ DIMITRIS8.67

DJ DIMITRIS8.67

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:24

Καλησπερα εχω ενα  iphone 3gs και δεν ηξερα πως ειναι απο εξωτερικο μαλλον!Εκανα restore απο itunes χωρις να κρατησω back up και τετοια περαστηκε η 6.1.3 και οταν ανοιξε μου εβγαλε μηνυμα ''Η καρτα sim που εχετε εισαγει αυτην τη στιγμη σε αυτο το iphone ειναι απο φορεα που δεν υποστηριζεται στο πλαισιο της πολιτικης ενεργοποιησης που εχει εκχωρηθει ΚΛΠ ΚΛΠ,,'' κοινως δε την αναγνωριζει!Πριν το restore ηταν jailbreak tether..Σας παρακαλω πως μπορω να το κανω να ανοιξει ειτε με jailbreak ειτε χωρις :huh:Το πηρα για ενα restore να κανω εξυπηρετηση και τωρα πως θα το παω πισω :huh:Βοηθεια!!

 

πισω γραφει Α1303  FCC ID :BCGA1303B   IC ID:578C-A13038 AN BOΗΘΑ ΚΑΠΟΥ!

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΩ !

ΒΡΗΚΑ ΜΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ!


Τελευταία επεξεργασία από: DJ DIMITRIS8.67, 19/09/2013 - 22:25


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:57

Βάλε το imei στο imei.info δώσε τα 2,5 ευρο περίπου για να δεις αν ειναι κλειδωμένο και που

#3   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 101.084 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:02

Καλησπερα εχω ενα  iphone 3gs και δεν ηξερα πως ειναι απο εξωτερικο μαλλον!Εκανα restore απο itunes χωρις να κρατησω back up και τετοια περαστηκε η 6.1.3 και οταν ανοιξε μου εβγαλε μηνυμα ''Η καρτα sim που εχετε εισαγει αυτην τη στιγμη σε αυτο το iphone ειναι απο φορεα που δεν υποστηριζεται στο πλαισιο της πολιτικης ενεργοποιησης που εχει εκχωρηθει ΚΛΠ ΚΛΠ,,'' κοινως δε την αναγνωριζει!Πριν το restore ηταν jailbreak tether..Σας παρακαλω πως μπορω να το κανω να ανοιξει ειτε με jailbreak ειτε χωρις :huh:Το πηρα για ενα restore να κανω εξυπηρετηση και τωρα πως θα το παω πισω :huh:Βοηθεια!!

 

πισω γραφει Α1303  FCC ID :BCGA1303B   IC ID:578C-A13038 AN BOΗΘΑ ΚΑΠΟΥ!

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΩ !

ΒΡΗΚΑ ΜΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ!

Kάνε ο,τι και εδώ για να ανοίξει με RedSn0w. Με τη διαφορά οτι θα κατεβάσεις το αντίστοιχο IPSW για το 3GS.

 

Γράψε και τα 5 πρώτα ψηφία του S/N σου.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4   DJ DIMITRIS8.67

DJ DIMITRIS8.67

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:03

Βάλε το imei στο imei.info δώσε τα 2,5 ευρο περίπου για να δεις αν ειναι κλειδωμένο και που

Λεει να επικοινωνησω με τον παροχο να μου το ξεκλειδωσει!Το θεμα ειναι πως δε δεχεται καμια sim για να το ανοιξω!



#5   DJ DIMITRIS8.67

DJ DIMITRIS8.67

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:11

Kάνε ο,τι και εδώ για να ανοίξει με RedSn0w. Με τη διαφορά οτι θα κατεβάσεις το αντίστοιχο IPSW για το 3GS.

 

Γράψε και τα 5 πρώτα ψηφία του S/N σου.

το ΙΜΕΙ πως θα το δω??Αφου ειμαι στην ενεργοποιηση δεν ειμαι μεσα στο μενου.Ζητα καρτα σιμ.Και κατι ακομα.οταν ανοιγω το redsnow μου λεει certain operations (like the A5 jailbreακ are disabled) και και τετοια!Επισης στα extras oταν παω να τρεξω το IPSW μου λεει not supported!



#6   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 101.084 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:21

Σύνδεσε το στο Tiny Umbrella και δες το S/N όχι το ΙΜΕΙ.. Γράψε τα 5 πρώτα ψηφία εδώ.

 

Για το RedSn0w, πήγαινε στα Extras - Select IPSW και κάνε JB μετά.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:22

στο sim tray το λέει το λεει νομίζω



#8   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:23

νίκο μπορεί να κάνει hactive με ios 6 ?



#9   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 101.084 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:30

Ναι, γίνεται κανονικά..


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#10   chrysoula

chrysoula

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:33

Καλησπερα συγνωμη που ρωταω σε αυτο το θεμα αλλα μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω επαναφορα ios 6 απο ios 7 ;



#11   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:33

ευχαριστώ δεν το ήξερα



#12   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 101.084 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:35

Καλησπερα συγνωμη που ρωταω σε αυτο το θεμα αλλα μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω επαναφορα ios 6 απο ios 7 ;

 

 

Mε τι συσκευή είσαι? Υπογράφονται ακόμα καιθα μπορέσεις να πας.

 

DFU και περνάς με Shift + Restore το ISPW.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#13   DJ DIMITRIS8.67

DJ DIMITRIS8.67

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:36

Σύνδεσε το στο Tiny Umbrella και δες το S/N όχι το ΙΜΕΙ.. Γράψε τα 5 πρώτα ψηφία εδώ.

 

Για το RedSn0w, πήγαινε στα Extras - Select IPSW και κάνε JB μετά.

Niκο μονο ΙΜΕΙ εχω ******************* και ΙCCID ****************

Με το REDsnow δε μπορω να κανω κατι γιατι δε δεχεται καμια IPSW.και επισης ξεκινωντας βγαζει error!

To ιphone brisketai σε μενου ρυθμισης γλωσσας...δεν ανοιγει γτ κολλα στη Sim,Πριν απο το restore ο ηταν jailbreak tethered.Τι κανω??Και πρεπει να το παραδωσο αυριο!An oxi χαθηκα!


Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/09/2013 - 23:38
Αφαίρεση στοιχείων


#14   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 101.084 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:39

Πρέπει να δηλώσεις σου ξαναλέω το IPSW της 6.0.

 

Τρεξτο πρώτα σαν Admin το RedSn0w. Μετά θα πατήσεις Jailbreak και θα ανοίξει.

 

Τι Baseband έχει? 06.15?


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#15   DJ DIMITRIS8.67

DJ DIMITRIS8.67

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2013 - 23:44

Πρέπει να δηλώσεις σου ξαναλέω το IPSW της 6.0.

 

Τρεξτο πρώτα σαν Admin το RedSn0w. Μετά θα πατήσεις Jailbreak και θα ανοίξει.

 

Τι Baseband έχει? 06.15?

Baseband εκανα restore στο πιο προσφατο που ειχε 6.1.3 νομιζω δεν ανοιγει να δω απο τις ρυθμισεις!Οκ παω redsnow παταω select ipsw και μου βγαζει και στην 6.0 και στην 6.1.3 λαθος ipsw.Και το redsnow eiναι το πιο προσφατο!



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες