αν εχεις βαλει πολλα tweaks απο cydia υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργηθουν προβληματα? αν ειναι ολα αγορασμενα εννοω. γινεται να κρασαρει το κινητο ετσι ξαφνικα χωρις να φταιει συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα να ευθυνεται το γεγονος οτι εχεις βαλει πολλα tweaks?
cydia απορια
Δημοσίευση 22/09/2013 - 12:38
Ad
Δημοσίευση 22/09/2013 - 12:45
αν εχεις βαλει πολλα tweaks απο cydia υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργηθουν προβληματα? αν ειναι ολα αγορασμενα εννοω. γινεται να κρασαρει το κινητο ετσι ξαφνικα χωρις να φταιει συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα να ευθυνεται το γεγονος οτι εχεις βαλει πολλα tweaks?
Φυσικα και θα δημιουργηθουν προβληματα.Καποια Tweaks δεν συνεργαζονται μεταξυ τους και ετσι κρασαρει το κινητο.Καλυτερα ειναι να βαζεις λιγα και καλα.Πες μου ομως τι εχεις βαλει?
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:00
αυτα εχω εγκαταστησει, πειτε αν ξερετε καποια ασυμβατοτητα
action menu
activator
airblue sharing
bridge
customwidgeticons
dock
double at
facebook this
fbphotosave
five icon dock
folderenhancer
grabby
gridlock
icleaner
iconoclasm
ifile
ithemesky
iwidgets
jaku
kamera
killbackground
lockscreen clock hide
mobileterminal
multiiconmover
nccolors
ncsettings
networklist
nowplaying for facebook
nowplaying on status bar
password pilot
protube
sbsettings
screendimmer
smudge
swipeback
swipeselection
tap to widgets (cracked)
tapvolumetomute
torchnc
wallpaper jpegifier
winterboard
zephyr
αυτα τα λιγα!!βλεπετε τιποτα?πρεπει να διαγραψω καποιο? ipod touch 5g ios 6.1
Τελευταία επεξεργασία από: IreneK1990, 22/09/2013 - 13:08.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:20
επειδη δεν ξερω τι να διαγραψω αν δειτε καποιο που γινεται με ενα αλλο που εχω πειτε μ για να σβησω το ενα. επισης το sbsettings το εχω μονο για τους διακοπτες οταν χρειαζεται, γινεται αυτο με αλλο τροπο?
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:46
Λογικό εόναι να σου κρασόρει γιατί έχεις Tweaks που κάνουν το ίδιο πράγμα.Έχεις το SBSettings και το NCSettings.Το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν.Σβησε το NCSettings.Μετά εχεις το Gridlock και το Iconoclasm τα οποια μεταξυ τους κρασαρουν και αυτα.Το Iconoclasm έχει παραπάνω λειτουργίες.Γι αυτο λοιπόν κράτα το Iconoclasm.Σβήσε επίσης το tap to widgets που είναι cracked καθώς και οτιδίποτε άλλο έχεις cracked,screendimmer και το torchnc.Για τα άλλα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.Οποιος ξέρει κάτι ας με συμπληρώσει.
Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 22/09/2013 - 13:54.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:52
Λογικό εόναι να σου κρασόρει γιατί έχεις Tweaks που κάνουν το ίδιο πράγμα.Έχεις το SBSettings και το NCSettings.Το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν.Σβησε το NCSettings.Μετά εχεις το Gridlock και το Iconoclasm τα οποια μεταξυ τους κρασαρουν και αυτα.Το Iconoclasm έχει παραπάνω λειτουργίες.Γι αυτο λοιπόν κράτα το Iconoclasm
μια φορα μου εχει κρασαρει. δεν θα ειχα το gridlock αλλα στο layout του iconoclasm που εχω το χρειαζομαι για να μπορω να τα βαζω σε οποιαδηπωτε θεση
μηπως υπαρχει τροπος να γραφω σημειωση οποιαδηπωτε στιγμη πχ οταν βλεπω βιντεο η οταν ειμαι σε αλλη εφαρμογη? για να σβησω το tap to widgets.
Τελευταία επεξεργασία από: IreneK1990, 22/09/2013 - 13:56.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:58
μια φορα μου εχει κρασαρει. δεν θα ειχα το gridlock αλλα στο layout του iconoclasm που εχω το χρειαζομαι για να μπορω να τα βαζω σε οποιαδηπωτε θεση.
Σιγουρα δεν αντιλεγω,αλλά παρολα αυτά δεν συνεργαζονται μεταξύ τους.Υπάρχει Conflict.Τα ειχα και τα 2 μαζι αγορασμένα,μια φορά μου κράσαρε και μετά από καιρό αρκετές φορές απανωτά.Εκανα edit το ποστ.Ξαναδιαβασε το λιγο.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 13:59
Επίσης θα σβήσεις και τα Repos που εχουν να κάνουν με πειρατικό λογισμικό.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:01
Για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχω γνώμη, αλλα μεταξυ sbsettings και NCsettings δεν υπαρχει conflict. Μια χαρα δουλεύουν ταυτοχρονα.Λογικό εόναι να σου κρασόρει γιατί έχεις Tweaks που κάνουν το ίδιο πράγμα.Έχεις το SBSettings και το NCSettings.Το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν.Σβησε το NCSettings.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:06
.Σβήσε επίσης το tap to widgets που είναι cracked καθώς και οτιδίποτε άλλο έχεις cracked,screendimmer και το torchnc.Για τα άλλα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.Οποιος ξέρει κάτι ας με συμπληρώσει.
to screendimmer k to torchnc γιατι?
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:08
Για τους διακοπτες βγαλε το sbsettings και βαλε το iCleaner Pro.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:12
λετε να βγαλω το gridlock κ να βαλω αυτο που δημιουργει κενα εικονιδια η θα κανει κ αυτο conflict με το iconoclasm?
αξιζει να αγορασω το icleaner pro δηλ κανει πιο πολλα πραγματα απτο απλο?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες