Για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχω γνώμη, αλλα μεταξυ sbsettings και NCsettings δεν υπαρχει conflict. Μια χαρα δουλεύουν ταυτοχρονα.
Εγω είχα παλια αυτό το προβλημα με την υπαρξη και των 2.Για αυτο το ανεφερα.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:24
Για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχω γνώμη, αλλα μεταξυ sbsettings και NCsettings δεν υπαρχει conflict. Μια χαρα δουλεύουν ταυτοχρονα.
Εγω είχα παλια αυτό το προβλημα με την υπαρξη και των 2.Για αυτο το ανεφερα.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:24
θα εβαζα το tapdewiggle αλλα καποιο απολα μ εχει δημιουργησει θεμα κ οταν παταω το χ για να σβησω εφαρμογη δεν πατιεται ευκολα. γιαυτο ξερετε τι μπορει να φταιει?
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:29
Εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα, εννοείται πως τα εχω και τα δυο, τι να πω;Εγω είχα παλια αυτό το προβλημα με την υπαρξη και των 2.Για αυτο το ανεφερα.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:37
το gridlock με το iconoclasm δεν κάνουν σίγουρα conflict τα έχω και τα δυο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:54
το flipswitch τι κανει? γιατι δεν θυμαμαι καθολου γιατι το κατεβασα η αν κατεβηκε μαζι με καποιο αλλο.
προσπαθω να βρω τι φταιει για το γεγονος οτι δεν μπορω να πατησω το x ευκολα. δοκιμασα να απενεργοποιησω το iwidgets κ καπως βελτιωθηκε. αν το διαγραψω τι θα επηρρεασει, εννοω τι δεν θα μπορω να κανω? στη homescreen μονο εικονιδια εχω κ οχι widgets. widgets μονο στο notification center εχω.
Δημοσίευση 22/09/2013 - 14:57
το iwidgets βάζει widgets στην homescreen αν δεν το χρησιμοποιείς δεν υπάρχει λόγος να το έχεις
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:22
αυτα ειναι τα απαραιτητα. αν τα αφησω ολα θα εχω θεμα??
activator
airblue sharing
bridge
customwidgeticons
dock
fbphotosave
folderenhancer
gridlock
icleaner
iconoclasm
ifile
kamera
killbackground
lockscreen clock hide
multiiconmover
nccolors
ncsettings
networklist
password pilot
protube
sbsettings
screendimmer
swipeback
swipeselection
tap to widgets (cracked)
tapvolumetomute
torchnc
wallpaper jpegifier
winterboard
zephyr
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:29
Μαλλον το tap to widgets ειναι που σε καθυστερει, αν κρατησεις το iWidgets (που τωρα ειδα πως το εβγαλες) και θελεις να το συνδυασεις με καποια εφαρμογη, τοτε περνα το iWidgetTapper που ειναι free και δουλευει μια χαρα (καμια καθυστερηση κ κανενα conflict)
Επισης, προχθες ρωτουσες για την φωτεινοτητα της οθονης σου κ τωρα βλεπουμε ScreenDimmer, τελικα τι προτιμας ; Να βοηθας την μπαταρια σου (περαν των κανονικων ρυθμισεων που σου δινει το iOS) ή να την φωτιζει το BrightnessFix ;
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:34
Μαλλον το tap to widgets ειναι που σε καθυστερει, αν κρατησεις το iWidgets (που τωρα ειδα πως το εβγαλες) και θελεις να το συνδυασεις με καποια εφαρμογη, τοτε περνα το iWidgetTapper που ειναι free και δουλευει μια χαρα (καμια καθυστερηση κ κανενα conflict)
Επισης, προχθες ρωτουσες για την φωτεινοτητα της οθονης σου κ τωρα βλεπουμε ScreenDimmer, τελικα τι προτιμας ; Να βοηθας την μπαταρια σου (περαν των κανονικων ρυθμισεων που σου δινει το iOS) ή να την φωτιζει το BrightnessFix ;
για την φωτεινοτητα εβγαλα το brightness fix κ μεχρι στιγμης ολα καλα...γιατι ειναι κακο το screendimmer? με βοηθαει πολυ το να μην χρειαζεται να ξεκλειδωνω καθε φορα που σβηνει η οθονη..
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:41
Δεν ειπα οτι ειναι κακο, αν σε εξυπηρετει το κρατας
Δημοσίευση 23/09/2013 - 08:13
Δημοσίευση 23/09/2013 - 08:44
Δημοσίευση 23/09/2013 - 15:06
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες