Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

InvisibleSHIELD (Full body) Contest


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
197 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Bloodimir

Bloodimir

    iPH newbie

  • 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:15

Last X-mas i gave you my heart!!!

Φέτος τα Πάσχα θα πάρεις τα @@ μου! :lol:


Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος με θετικές εκπλήξεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   lightg3

lightg3

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:27

Αυτό που μου άρεσε και αρέσει ακόμα, είναι η Χριστουγεννίατικη εκδήλωση - πορεία, στην οποία ακούγονται χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, και γίνετε το βράδυ της 24/12 στη περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Άντε καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το Νεο Ετος....

#138   Maverick

Maverick

    iPH Enthousiast

  • 527 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:33

Καλες γιορτες σε ολους και ευτυχισμενο το νεο ετος!!!

#139   kostasvas

kostasvas

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:34

Νάμουν του σταύλου έν' άχυρο, ένα φτωχό κομάτι
την ώρα π' άνοιγ' ο Χριστός στον ήλιο του το μάτι.
Να ιδώ την πρώτη του ματιά και το χαμόγελό του,
το στέμμα των ακτίνων του γύρω στο μέτωπό του.
Να λάμψω από τη λάμψι του κι' εγώ σαν διαμαντάκι
κι' από τη θεία του πνοή να γίνω λουλουδάκι.
Να μοσκοβοληθώ κι' εγώ από την ευωδία,
που άναψε στα πόδια του των Μάγων η λατρεία.
Νάμουν του σταύλου ένα άχυρο ένα φτωχό κομμάτι
Την ώρα π' άνοιγ' ο Χριστός στον ήλιο του το μάτι
ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

#140   dekay

dekay

    iPH newbie

  • 40 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:dekay65

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:40

"Μέρι Κρίσμαν και μέρη μαγικά και ονειρεμένα...."

[Από παληό συμπαθητικό τζινγκλάκι ραδιοφωνικού σταθμού]

Υγεία και χαρά σε όλους!!!

#141   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:46

Εύχομαι φέτος τα Χριστούγεννα ο Αη Βασίλης να έχει πάρει iPhone για να κάνει σωστά τη δουλειά του επιτέλους. Αμάν πια, τόσα χρόνια.

#142   mrk2079

mrk2079

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:46

στην αρχη ηταν ολα δυσκολα αλλα στο τελος τοθ χρονου η θρυλαρα πηρε το πρωταθλημα....¨) χοχοχοχοχοχοχοχοχο καλα χριστουγεννα αδερφια και ναστε ολοι καλα..¨)

#143   dimi0s

dimi0s

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 12:51

Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του.
-Μπαμπάς, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;
Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:
-Γιε μου υπάρχουν τρία είδη στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας. Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά. Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα. Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια.
-Τα κρεμμύδια;
-Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα... κλάματα!
Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν. Λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά:
-Μαμά, πόσα είδη από ανδρικά «πουλιά» υπάρχουν;
Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά:
-Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη «πουλιά» ανάλογα με την ηλικία του άντρα. Στα 20, το «πουλί» είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό. Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο. Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
-Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο;
- Ναι, νεκρό από τη ρίζα και με τις μπάλες... διακοσμητικές.
Χρόνια πολλά σε όλους

Τελευταία επεξεργασία από: dimi0s, 21/12/2009 - 12:52


#144   jesussoton

jesussoton

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:05

Γιατί ο Αϊ Βασιλης δεν υπαρχει... (Λόγω φυσικών νόμων)

Κανένα γνωστό είδος τάρανδου δεν μπορεί να πετάξει. Αλλά υπάρχουν ακόμα 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που δεν εχουν ταξινομηθεί και, παρότι η πλειοψηφία τους είναι έντομα και μικρόβια, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρχουν ιπτάμενοι τάρανδοι.

Υπάρχουν δύο δισεκατομμύρια παιδιά (άτομα κάτω των 18) στον κόσμο. Αλλά αφού ο Αϊ Βασίλης δεν ασχολείται με μουσουλμάνους, ινδουιστές, βουδιστές, μας μένει τελικά περίπου το 15%, δηλαδή περίπου 378 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Population Reference Bureau. Σύμφωνα δε με τις απογραφές, σε καθε νοικοκυριό αντιστοιχούν κατά μέσο όρο 3,5 παιδιά. Αρα μιλάμε για 91,8 εκατομμύρια νοικοκυριά.
Παραδοχή:Υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί σε κάθε νοικοκυριό.

Εξαιτίας των διαφορετικών ζωνών ώρας και λαμβάνοντας υπόψη την περιστροφή της γης, ο Αϊ Βασίλης έχει 31 Χριστουγεννιάτικες ώρες για να "δουλέψει". Αυτό μας δίνει 822,6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Με άλλα λόγια, ο Αϊ Βασίλης έχει περίπου 1,21 msec για να παρκάρει, να κατέβει απ' το έλκυθρο, να κουτρουβαλήσει κάτω απ' την καμινάδα, να γεμίσει τις κάλτσες, να αφήσει τα δώρα κάτω απ' το δέντρο, να φάει τα κεράσματα της νοικοκυράς, να ξανανέβει στην καμινάδα, να πηδήξει μέσα στο έλκυθρο και να τρέξει μέχρι το επόμενο σπίτι.
Παραδοχή: Τα 91,8 εκατομμύρια νοικοκυριά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω στην επιφάνεια της γης(χωρίς να υπολογίζουμε τα 4/5 που καταλαμβάνονται από θάλασσα) πράγμα που δεν ισχύει, αλλά μας βοηθάει στους υπολογισμούς μας. Δηλαδή, το καθε νοικοκυριό βρίσκεται στο κέντρο μιας τετραγωνικής έκτασης με εμβαδόν περίπου 1,11 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Αρα η απόσταση μεταξύ κάθε νοικοκυριού ειναι περίπου 1,05 χιλιόμετρα. Πρόκειται δηλαδή για ένα συνολικό ταξίδι 96,7 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Χωρίς να υπολογίζουμε τις απαραίτητες (μέσα σε 31 ώρες) στάσεις για φαΐ και άλλες βιολογικές ανάγκες καταλήγουμε ότι το έλκυθρο του Αϊ Βασίλη πρέπει να αναπτύσσει ταχύτητα σχεδόν 3,12 εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα (3000 φορές την ταχύτητα του ήχου). Για να γίνει κατανοητή η διάσταση του προβλήματος ας παραθέσουμε μερικά ακόμα στοιχεία:
το πιο γρήγορο όχημα που κατασκευάστηκε ποτέ (είναι φυσικά διαστημόπλοιο) αναπτύσσει ταχύτητα 60 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο ή μόλις 216 χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα. Τέλος, ένας (μη βιονικός) τάρανδος τρέχει το πολύ με 25 χιλιόμετρα την ώρα.

Ενα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το φορτίο του έλκυθρου. Υποθέτοντας ότι το κάθε παιδί ζητάει για δώρο ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βάρους κατά μέσον όρο 1 κιλό (λέμε τώρα), το έλκυθρο πρέπει να κουβαλάει 91,800 τόνους παιχνιδιών, χώρια το μη αμελητέο βάρος του Αϊ Βασίλη. Κινούμενος πάνω στο έδαφος, ένας τάρανδος μπορεί να τραβήξει το πολύ 150 κιλά βάρους. Ακόμα κι αν ένας ιπτάμενος τάρανδος (βλέπε πρώτη παράγραφο) μπορούσε να τραβήξει δεκαπλάσιο βάρος, θα χρειαζόντουσαν όχι 8 ή 10 αλλά 61.200 υπερφυσικοί τάρανδοι (και κάμποσοι τόνοι ακόμα αναβολικά). Οι τάρανδοι αυτοί αυξάνουν το συνολικό βάρος στους 97.920 περίπου τόνους (με μέσο βάρος τάρανδου 100 κιλά και εξαιρουμένου του βάρους του έλκυθρου παρακαλώ). Πάλι για χάρη της κατανόησης των διαστάσεων επισημαίνουμε ότι αυτό είναι βάρος τετραπλάσιο του Queen Elizabeth (υπερωκεάνιο).

97.920 τόνοι ταξιδεύοντας με 3,12 εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα δημιουργούν τρομερή αεροδυναμική αντίσταση - οι τάρανδοι θα "ανάβουν" όπως οι μετεωρίτες που εισβάλουν στη γήινη ατμόσφαιρα. Το επικεφαλής ζευγάρι τάρανδων θα απορροφήσει 14,3 πεντάκις εκατομμύρια Joule! Το δευτερόλεπτο! Το καθένα! Πιο περιγραφικά: θα εξαχνωθούν ακαριαία αφήνοντας εκτεθειμένους τους τάρανδους πίσω τους και δημιουργώντας εκκωφαντικά ακουστικά κύματα στο πέρασμά τους. Ολη η ομάδα των ταράνδων θα εξαϋλωθεί σε 4,26 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Αϊ Βασίλης στο μεταξύ θα δέχεται φυγόκεντρες δυνάμεις 17.500,06 φορές μεγαλύτερες της βαρύτητας. Με βάρος 130 κιλών (και λίγο του βάζουμε) θα γίνει πινέζα στην πλάτη του έλκυθρου αφού θα δεχτεί 4.315.015 χιλι'ογραμμα δύναμης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τάρανδοι έχουν κι αυτοί βιολογικές ανάγκες και ότι αν παραδεχτούμε ότι ο κάθε τάρανδος τρώει την ποσότητα που χρειάζεται για να σύρει όλο αυτό το βάρος με τόση ταχύτητα σε τόση λίγη ώρα σε μηδενικό χρόνο (για να βοηθηθούν οι υπολογισμοί) και αν παραδεχτούμε ότι ένας φυσιολογικός τάρανδος κάνει 2 κιλό σκ**ά τις 3 ώρες, και επίσης ότι ένας βιονικός ιπτάμενος τάρανδος (που τρώει υπερπολλαπλάσια) χαρίζει στην φύση 5 κιλά την 1 ώρα (όχι συνεχόμενα βέβαια, πχ 15 κιλά ανα 3 ώρες, και λίγο είναι) τότε οι 61.200 τάρανδοι θα μας προσφέρουν 9.486 ΤΟΝΟΥΣ απορρίματα στο συνολικό τους ταξίδι κάθε Χριστούγεννα. Με λίγα λόγια, θα έπρεπε να βρέχει σκ**ά κάθε Χριστούγεννα. Αν σκεφτούμε ότι ο κάθε τάρανδος ενεργείται κατά το πλείστον στον Βόρειο Πόλο (δηλ το 70 % των απορριμάτων να εκλύονται εκεί) τότε από την παραγόμενη ζέστη θα έπρεπε να λοιώσει ένα τμήμα των πάγων και να ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! Δεν υπολογίσαμε μέσα σ'όλα αυτά το ποσό που εκλύεται την περίοδο που δεν έχουμε Χριστούγεννα που είναι σαφώς μικρότερο ανά ώρα, ας πούμε 3 κιλά ανά ώρα τότε ο Βόρειος Πόλος θα έπρεπε να γεμίσει με 1.608.336.000 κιλά απορριμάτων τον χρόνο. Κοντολογίς θα έπρεπε να θαφτούν οι πάγοι μόνο μέσα στον 1 χρόνο. Συνεπώς αν υπήρχε Αγιος Βασίλης θα είχαν καταστραφεί οι περισσότερες παραθαλάσσιες πόλεις.

Συμπεράσματα (διαλέγετε και παίρνετε):
- Ναι Γιαννάκη. Υπάρχει Αγιος Βασίλης αλλά αληθινά είναι ένας πραγματικά ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :P
- Αν ΥΠΗΡΧΕ όντως κάποτε Αγιος Βασίλης και έκανε πράγματι αυτή τη δουλειά, τώρα δεν υπάρχει πια...


#145   dreamerakos

dreamerakos

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:07

Τι κοινό έχουν ένας #ούτσος και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Και τα δύο έχουν μπάλες!!!

ΧοχοΧοχοΧο!!!

Καλες γιορτες!!!

Τελευταία επεξεργασία από: dreamerakos, 21/12/2009 - 13:16


#146   Zres

Zres

    iPH newbie

  • 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:15

Όταν τέσσερεις από τους νάνους του Άγιοβασίλη αρρώστησαν, οι αντικαταστάτες τους δεν έφτιαχναν παιχνίδια αρκετά γρήγορα, κι έτσι ο Άγιοβασίλης άρχισε να αισθάνεται την πίεση της προ-εορταστικής περιόδου.

Έπειτα, η κα Αγιοβασίλη είπε στον Αγιοβασίλη πως η μητέρα της επρόκειτο να τους επισκεφτεί για τις γιορτές, πράγμα που άγχωσε τον Άγιοβασίλη ακόμα περισσότερο.

Όταν πήγε να ζεύξει τα ελάφια, βρήκε ότι τρία από αυτά ήταν έτοιμα να γεννήσουν και δύο άλλα είχαν πηδήξει το φράχτη και ήταν έξω, ένας θεός ξέρει που.

Έπειτα, όταν άρχισε να φορτώνει το έλκηθρο, μία από τις σανίδες του πατώματος ράγισε, ο σάκος με τα δώρα έπεσε χάμω, και όλα τα παιχνίδια σκορπίστηκαν.

Απαυδισμένος, ο Αγιοβασίλης πήγε μέσα στο σπίτι για ένα ποτήρι μηλίτη κι ένα σφηνάκι ρούμι. Όταν όμως άνοιξε το ντουλάπι ανακάλυψε ότι οι νάνοι είχαν πιεί όλο τον μηλίτη και είχαν κρύψει το ποτό. Μέσα στον εκνευρισμό του, του έπεσε το μπουκάλι του μηλίτη και έγινε χίλια κομμάτια σε όλο το πάτωμα της κουζίνας. Πήγε να πιάσει τη σκούπα, μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι τα ποντίκια είχαν φάει όλο το άχυρο από την άκρη του σκουπόξυλου.

Μόλις τότε χτύπησε το κουδούνι, κι ένας πολύ νευριασμένος Αγιοβασίλης τράβηξε προς την πόρτα, την άνοιξε διάπλατα, και είδε να στέκεται μπροστά του ένα αγγελάκι με ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το αγγελάκι είπε πολύ χαρούμενα: «Καλά Χριστούγεννα, Αγιοβασίλη! Τι ωραία μέρα που είναι σήμερα! Έχω ένα πανέμορφο δέντρο για ‘σένα. Που να το βάλω;»

Κι έτσι, ξεκίνησε το έθιμο με το αγγελάκι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χρονια πολλα με υγεία και χαρά!

#147   pazo

pazo

    iPH newbie

  • 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:15

Οι ιστορικές ρίζες του Αϊ-Βασίλη χάνονται πολύ μακριά στον χρόνο. Ο Αϊ-Βασίλης, όπως τον ξέρει σήμερα ο δυτικός κόσμος, είναι αποτέλεσμα τού... συνασπισμού μύθων και παραδόσεων όλης της Ευρώπης.

Ο Αϊ-Βασίλης είναι ο Santa Claus. Και παρ' όλο που η εικόνα του Santa Claus με την κόκκινη στολή και τη λευκή γενειάδα έγινε παγκόσμια χάρη στην κλασική πια διαφήμιση της Κόκα Κόλα του 1931, ο συμπαθής κύριος με το έλκηθρο προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο. Ή, διαφορετικά, Sinterklaas, στα ολλανδικά. Οι Ολλανδοί ήταν άλλωστε αυτοί που εξήγαγαν τη λέξη στον Νέο Κόσμο, όπου οι αγγλόφωνοι πληθυσμοί την υιοθέτησαν ως Santa Claus.

Για τους καθολικούς, ο Santa Claus είναι ο Άγιος Νικόλαος, γεννήθηκε στην Τουρκία και είναι ο προστάτης των παιδιών και των ανθρώπων της θάλασσας. Για τους προτεστάντες της Βόρειας και Κεντρικής Γερμανίας είναι ο «Weihnachtsmann», ο «άνθρωπος των Χριστουγέννων», ενώ για τους Άγγλους είναι ο «πατέρας των Χριστουγέννων» (father Christmas).

Ο Άγιος Νικόλαος... έφθασε στην Αμερική τον 17ο αιώνα από τους Ολλανδούς μετανάστες. Τότε ο Sinterklaas μετονομάσθηκε σε Santa Claus. Η πρώτη καταγραφή του ολλανδικού μύθου έγινε το 1809 από τον συγγραφέα Ουάσιγκτον Ίρβινγκ, ο οποίος περιέγραφε την άφιξη ενός αγίου πάνω σε άλογο, την παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου. Λίγο αργότερα, το 1823, ο ιερέας Κλέμεντ Κλαρκ Μουρ, έγραψε ένα παιδικό ποίημα σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης. Εκεί περιέγραφε τον Άγιο Νικόλαο σαν καλικάντζαρο που έμπαινε στα σπίτια από την καμινάδα και ταξίδευε με ιπτάμενο έλκηθρο που το έσερναν οχτώ τάρανδοι: Ντάσερ, Ντάνσερ, Μπράνσερ, Βίξεν, Κόμετ, Κιούμπιντ, Ντόντερ και Μπλίτσεν. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι εφημερίδες που αναπαρήγαγαν τον μύθο, ενώ η Κόκα Κόλα με τη γνωστή διαφήμιση έβαλε την τελευταία πινελιά.


Έτσι κι αλλιώς, Χρόνια Πολλά σε όλες κι όλους! Καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά!

#148   Batman

Batman

    iPH User

  • 176 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:31

Είναι τρία φτωχά παιδάκια την ημέρα των Χριστουγέννων και κλαίνε επειδή δεν έχουν κανένα να τους φέρει δώρα.
Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Άγιος Βασίλης, τα βλέπει έτσι λυπημένα και τους λέει: «Χο, Χο, Χο, τι συμβαίνει αγαπητά μου παιδίά;»
Απαντάνε εκείνα με ένα στόμα μια φωνή: «Άγιε μου Βασίλη είμαστε φτωχά και δεν έχουμε κανένα να μας δώσει δώρα»
Απαντάει με χαρά «Χο, Χο, Χο, μην ανησυχείτε εγώ είμαι εδώ για σας, πείτε μου τι θέλετε;»
Αρχίζει το πρώτο: «Άγιε μου εγώ, θέλω όλα τα γλυκά του κόσμου!»
Άγιος Βασίλης: «Χο, Χο, Χο, πολύ ωραία το βάζω στην λίστα μου.»
Μετά λέει το δεύτερο: «Εγώ Άγιε μου θέλω να φέρεις την Πάμελα Άντερσον»
Τέλος λέει και το τρίτο: «Εγώ γεννήθηκα με ένα @ρχ1δ1 και θα ήθελα από εσένα να μου φέρεις άλλο ένα @ρχ1δ1»
Τότε λέει ο Άγιος: «Πολύ ωραία! Και οι τρείς το ίδιο λοιπόν.»
«Όχι» λέει το τρίτο «Εγώ σου είπα θα ήθελα ένα @ρχ1δ1»
και του απαντά ο Άγιος: «Γιατί τι νομίζεις ότι θα πάρουν οι άλλοι; Χο, Χο, Χο!»

#149   ntin

ntin

    iPH newbie

  • 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:48

Αναρτημένη εικόνα

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία αγάπη και ευτυχία!

#150   mentwras

mentwras

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:57

O Chuck Norris ήταν ο τέταρτος μάγος με τα δώρα. Αυτός ήταν που δώρισε στον Ιησού μία πυκνή γενειάδα, την οποία ο Ιησούς τίμησε μέχρι τον θάνατό του. Οι υπόλοιποι τρεις μάγοι, νιώθοντας ριγμένοι, συνομώτισαν εναντίον του Chuck Norris και τον κράτησαν εκτός των κειμένων της Καινής Διαθήκης. Πέθαναν και οι τρεις μυστηριωδώς λίγο αργότερα από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες