Γεια χαρά.
Πριν κάνα 5μηνο η αδερφή μου πήρε ένα iPhone 4s 16GB καινούργιο σε τιμή-"τσάμπα", δηλαδή κάνα 150άρι (ίσως παραπάνω) πιο κάτω από τιμές You.gr, Public, Plaisio κτλ.
Και πριν κάνα 40άρι μέρες, πήρε και το iPad mini 16GB,... 250 ευρώ - κι αυτό καινούργιο.
Και τις δυο συσκευές, από κάποιο κατάστημα στο Κέντρο της Αθήνας, χαμηλά της Πανεπιστημίου - σε μια στοά.
Έκανα κι εγώ το search μου αυτές τις μέρες και διαπίστωσα έκπληκτος ότι ΤΩΡΑ που γράφω αυτές τις γραμμές, ολοκαίνουργιο 5άρι πωλείται στα 518 ευρώ... όταν πριν ένα 7μηνο ένας φίλος το πήρε "προσφορά Κυριακής" στα 650 ευρώ απ' το e-Shop - ενώ κόστιζε γύρω στα 700+ (τα εισαγωγικά μπήκαν, γιατί αποδείχτηκε ότι ήταν ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ με το κλασικό τριπλό φις πρίζας, αλλά ήταν καινούργιο)...
...Τελικά τί κρύβεται πίσω απ' αυτές τις υπερ-σούπερ-ντούπερ-φοβερές τιμές, αυτών των καταστημάτων;
Άμα δείτε στο Skroutz.gr, υπάρχουν καμιά 10ριά (τουλάχιστον, πια), που δίνουν 150+ ευρώ φθηνότερα τα iPhone/iPad!!!
Υπάρχει "παγίδα"; Είναι μεταχειρισμένα και τα πωλούν για καινούργια; Είναι ίσως και... "σαβουρωμένα" (δεν λέω την λέξη, μήπως και ακουστεί "βαριά");
Βλέπω εν' τω μεταξύ και πολλούς... αλλοδαπούς να 'χουν πολλά "σούρτα-φέρτα" σ' αυτά τα μαγαζιά...
Μπορείτε να μοιραστείτε απόψεις/σκέψεις ή και εμπειρίες, περί του ζητήματος αυτού;
Ευχαριστώ κάθε απάντηση.