Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Συλλήψεις για "πειρατεία"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
63 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   anesi

anesi

    iPH newbie

  • 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2010 - 14:00

παιδια οι πειρατές γενικα υπάρχουν πανω απο 3.000 χρονια. τωρα που ο εβραιος ξυπνησε θα μασ χαλάσει την καλη? αντε να συμμαζευτουν λιγο τα λαμόγια, μας @@@@ το σπιτι και την ζωη και θελουν και τα ρεστα, ΟΥΣΤ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   billidani7

billidani7

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2010 - 11:30

Ηθελα να ηξερα πως θα ενιωθες αν ειχες εσυ ενα video club και εκλεινε, η αν ησουν developer και ειχες φτιαξει ενα app και το εβλεπες να τρεχει σε iphone με jailbrake.Δεν θα ελεγες τα ιδια!!Αλλα ετσι ειναι. Οταν καποιος ειναι βολεμενος με μια κατασταση δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο...Στο παραπανω post αποτυπωνεται ΟΛΗ η νοοτροπια του ΕΛΛΗΝΑΡΑ....

#63   nikkosnet

nikkosnet

    iPH User

  • 193 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Nikkos K

Δημοσίευση 05/01/2010 - 12:17

καλό θα ήταν να στραφούν πρωτίστως στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για να αναζητηθούν απο εκεί χρήματα για πνευματικα δικαιώματα, καθώς πολλές αμερικάνικες εταιρίες παραγωγής γκρινιάζουν για αυτό (θέμα που είχε θέσει παλιότερα και ο ίδιος ο αμερικάνος πρωθυπουργός)


Kαι η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ. Τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν σειρές προηγούμενων seasons αλλά και σε standard definition, όπου τα δικαιώματα προβολής και το κόστος αγοράς είναι μικρότερο.
Το ίδιο ισχύει και για της εταιρίες-διανομείς dvd και blu-ray στην χώρα μας.
Δες λίγο τι κάνει συστηματικά η
Audiovisual
στους τίτλους τις που τους πουλάει για blu-ray και έχει πετσοκόψει το κάδρο κλπ.

Για την πειρατεία όλοι φταίμε με τον τρόπο μας.

#64   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/01/2010 - 12:35

...
Για την πειρατεία όλοι φταίμε με τον τρόπο μας.


Αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη αλήθεια. Εκτός από το τεράστιο θέμα του μεγάλου αδελφού που έχω αναλύσει νωρίτερα είναι και κάτι άλλο που δεν μου αρέσει.

Οι δικαιολογίες όσων κατεβάζουν παράνομο λογισμικό συστηματικά:
Δεν τρέχει και τίποτα, δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουμε, και ποιος ασχολείται μωρέ και έλα τώρα εμείς δεν είμαστε αμερικανάκια. Και χωρίς εμάς κάποιους δεν θα τους ήξεραν ούτε η μάνα τους, και δεν προκαλούμε και τόση μεγάλη ζημιά, και δεν το κάνω για τα λεφτά, εγώ είμαι χάκερ εγώ, κάτω οι τυραννία των πολυεθνικών, εδώ κάνουμε επανάσταση και όταν εμείς φτιάχναμε τον Παρθενώνα οι άλλοι ανέβαιναν στα δένδρα (αυτό είναι πασπαρτού και πάει παντού), και η υποκρισία συνεχίζεται...

Η μόνη δικαιολογία που δέχομαι είναι απλή. Κατεβάζω παράνομο λογισμικό γιατί θέλω να τα πάρω τσάμπα, δεν πρόκειται να με κυνηγήσει κανείς και δεν μπορώ να κοιτάξω πέρα από το προσωπικό μου κέρδος.

Δεν βγάζω την ουρά μου από έξω. Και εγώ το έχω κατεβάσει παράνομο περιεχόμενο ή έχω δεχθεί από άλλους που το έχουν κάνει αν και σε ελάχιστο βαθμό. Πραγματικά όμως δεν ένιωθα ποτέ άνετα με αυτό διότι και εγώ ως δημιουργός (software developer) άνετα θα μπορούσα να μείνω κατά καιρούς στο δρόμο αν γινόταν πειρατεία σε δικά μου πονήματα!!! Και τότε ποιος θα μου πλήρωνε τους λογαριασμούς? :blush:

Η στιγμή που όλα αυτά θα γυρίσουν να μας στοιχειώσουν δεν αργεί πάντως κύριοι!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες