casegate? δλδ? Νο σημα?
ΠΑντως αν και ακριβη φαινοταν ομορφη η κοκκινη πχ.
Αλλα αν γινεται ετσι, ουτε για 5ε δεν ειναι!
Δημοσίευση 12/10/2013 - 13:57
casegate? δλδ? Νο σημα?
ΠΑντως αν και ακριβη φαινοταν ομορφη η κοκκινη πχ.
Αλλα αν γινεται ετσι, ουτε για 5ε δεν ειναι!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:02
πανω που ειχα ψηθει να παρω την θηκη της apple..χαλια γινεται..τσαμπα λεφτα
μόλις ξενέρωσα ιδικά με την τελευταια φωτο !!
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:05
Είναι δερμάτινη πχ φιλιά, λογικό είναι να γίνει έτσι πχ..
Πάρε μια Vaja με 100Ε,έτσι θα γίνει μετά από λίγο..
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:20
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:23
Χαχα πχ σωστος!
Κριμα ρε τζαμπα τα λεφτα σε τοσο ακριβες θηκες.
Ασχετο αλλα εχω κανα μηνα που την εχω καταβρει με μια puro plasma και εχω αφησει στην ακρη τα bumpers. Οποιος θελει τη συνιστω ανεπιφυλακτα, value for money, 13e!
PURO PLASMA COVER? την έχω και αυτή με ξενέρωσε απίστευτα είναι πόλη καλή σε θέμα προστασίας αλλά μέσα σε μισό μήνα χρήσης η διαφανή σιλικόνη από λευκή έγινε κίτρινη χωρίς λόγο!!! έχει πάρει το χρώμα του διαφανού πλαστικού όταν το χτυπάει ο ήλιος και το κιτρινίζει δεν το έχω αφήσει ποτέ στον ήλιο το κινητό !!! κιτρίνισε χωρίς λόγο
Τελευταία επεξεργασία από: LivEviL, 12/10/2013 - 14:28.
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:28
Εγώ παρέλαβα την μαυρη και ειναι παρά πολύ καλή .
Και γω τη μαύρη έχω βάλει στο μάτι.. κατάστημα, τιμη??
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:29
PURO PLASMA COVER? την έχω και αυτή με ξενέρωσε απίστευτα είναι πόλη καλή σε θέμα προστασίας αλλά μέσα σε μισό μήνα χρήσης η διαφανή σιλικόνη από λευκή έγινε κίτρινη χωρίς λόγο!!!
Μαζι δε συζητησουμε και σου ελεγα οτι θα γινει κατακιτρινη; Μακρια απο τη διαφανη.
Εγω την εχω παρει σε μαυρο πλεον (σα μπλε σκουρο θαλασσι), εχει ολα οσα ειπες, δε κιτρινιζει εννοειται , δε δινει ογκο, το πισω μερος ειναι ματ (οχι δαχτυλιες) και σε λευκο iphone ταιριαζει απιστευτα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:31
Εμένα πάντως η κόκκινη έτσι μ'αρεσει. Μαζόχας, δε ξέρω..
Είναι πιο Old School έτσι..
Ναι ετσι θαναι για μια βδομαδα. Μετα θα περασει σταδιο του ειμαι πιο πολυ μαυρη και λιγο κοκκινη, και μετα θα γινει μαυρη!
Α, και να μη φορας ανοιχτοχρωμα ρουχα...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:33
Μαζι δε συζητησουμε και σου ελεγα οτι θα γινει κατακιτρινη; Μακρια απο τη διαφανη.
Εγω την εχω παρει σε μαυρο πλεον (σα μπλε σκουρο θαλασσι), εχει ολα οσα ειπες, δε κιτρινιζει εννοειται
, δε δινει ογκο, το πισω μερος ειναι ματ (οχι δαχτυλιες) και σε λευκο iphone ταιριαζει απιστευτα.
σωστά μαζί είχαμε ξανά μιλήσει όντος !!! δηλαδή φίλε εάν πάω να την πάρω σε αυτό το χρώμα που μου λες σίγουρα δεν θα κιτρινίσει ?
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:36
σωστά μαζί είχαμε ξανά μιλήσει όντος !!! δηλαδή φίλε εάν πάω να την πάρω σε αυτό το χρώμα που μου λες σίγουρα δεν θα κιτρινίσει ?
Αφου σταλεγα, και μουλεγες ειναι τοσο γαματη που αν κιτρινισει θα παρεις αλλη!
Παρε τη μαυρη, αψογη, ειδικα με το λευκο iphone.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:42
Αφου σταλεγα, και μουλεγες ειναι τοσο γαματη που αν κιτρινισει θα παρεις αλλη!
Παρε τη μαυρη, αψογη, ειδικα με το λευκο iphone.
χαχαχαχα ναι όντος αλλά κιτρίνισε τόσο γρήγορα που ξενέρωσα απίστευτα και δεν το περίμενα πραγματικά δλδ το χρώμα της σκούρας μπλε προς μαύρο δεν αλλάζει? παραμενει όπως όταν την αγοράζεις ? η αλλάζει και απλά δεν είναι εμφανές λόγο σκούρου χρώματος ??
Δημοσίευση 12/10/2013 - 14:42
PURO PLASMA COVER? την έχω και αυτή με ξενέρωσε απίστευτα είναι πόλη καλή σε θέμα προστασίας αλλά μέσα σε μισό μήνα χρήσης η διαφανή σιλικόνη από λευκή έγινε κίτρινη χωρίς λόγο!!! έχει πάρει το χρώμα του διαφανού πλαστικού όταν το χτυπάει ο ήλιος και το κιτρινίζει δεν το έχω αφήσει ποτέ στον ήλιο το κινητό !!! κιτρίνισε χωρίς λόγο
Οι διάφανες κατα 99% πάνε σε κιτρίνισμα..
Ένα παράδειγμα και εδώ με iSkin.
Ναι ετσι θαναι για μια βδομαδα. Μετα θα περασει σταδιο του ειμαι πιο πολυ μαυρη και λιγο κοκκινη, και μετα θα γινει μαυρη!
Α, και να μη φορας ανοιχτοχρωμα ρουχα...
Ωραία θα πάρω μαύρη να μου γίνει κόκκινη στο τέλος
Γενικότερα πάντως οι δερμάτινες στις γωνίες κυρίως έτσι γίνονται.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες