Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 4 η Huawei p6?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
27 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 01/11/2013 - 10:30

Μην ακους τι λενε...

Ειχα το iPhone 4 κυρια συσκευη απο τοτε που βγηκε. Μια χαρα ολα καλα, τελεια.

Πριν μερικες μερες πηρα για κυρια συσκευη μου το P6. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Του εβαλα και μια SD 32GB. Η οθονη τελεια (και στον ηλιο). Φωτογραφιες παρα πολυ καλες. Επαιξα RR3 και πηγαινε καλυτερα απ'οτι στο iPhone 4 και σε σχεση με μερικα αλλα Android. Ο ηχος πολυ καλος. Τα handsfree δεν εχουν ομως κουμπια αυξομειωσης εντασης. Το UI της Huawei μοιαζει λιγο με iOS και αυτο ειναι καλο (για μενα που απο το 2008 χρησιμοποιω μονο iOS). Η μπαταρια κραταει. Ειμαι 13% και ειμαι 1d 10h 46m με Wifi, browsing, λιγο gaming και κλησεις και πολυ ψαχουλεμα στο κινητο. Μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα κολλημα. Εχει πανω 4.2.2 Android. το μονο που βλεπω ειναι οτι η Huawei αργει λιγο να δωσει Updates (τα δικα της, οχι android).

Το iPhone 4 πλεον ειναι παρα πολυ παλιο τηλεφωνο και δεν αξιζει να δωσεις ουτε 200 ευρω. Αν το θες μονο για κλησεις, μηνυματα καλο ειναι. Αλλα για ολα τα αλλα, gaming, browsing, camera κτλ δυστυχως οχι πια.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 01/11/2013 - 10:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 10:51

Αυτο που εχεις να κανεις τωρα φιλε galimanas ειναι να φιλτραρεις τι εχει πει και ποιος και να κανεις την αγορα σου

Δυσκολο εργο, χαχαχαχα

Να παρεις το P6 φυσικα.

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 01/11/2013 - 10:52

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#18   galimanas

galimanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2013 - 11:26

δυσκολη αποφαση!!!!μου αρεσει το iphone 4 σαν design αλλα δεν ξερω για το huawei p6- δεν το εχω πιασει στα χερια....

#19   galimanas

galimanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 11:29

Μην ακους τι λενε...

Ειχα το iPhone 4 κυρια συσκευη απο τοτε που βγηκε. Μια χαρα ολα καλα, τελεια.

Πριν μερικες μερες πηρα για κυρια συσκευη μου το P6. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Του εβαλα και μια SD 32GB. Η οθονη τελεια (και στον ηλιο). Φωτογραφιες παρα πολυ καλες. Επαιξα RR3 και πηγαινε καλυτερα απ'οτι στο iPhone 4 και σε σχεση με μερικα αλλα Android. Ο ηχος πολυ καλος. Τα handsfree δεν εχουν ομως κουμπια αυξομειωσης εντασης. Το UI της Huawei μοιαζει λιγο με iOS και αυτο ειναι καλο (για μενα που απο το 2008 χρησιμοποιω μονο iOS). Η μπαταρια κραταει. Ειμαι 13% και ειμαι 1d 10h 46m με Wifi, browsing, λιγο gaming και κλησεις και πολυ ψαχουλεμα στο κινητο. Μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα κολλημα. Εχει πανω 4.2.2 Android. το μονο που βλεπω ειναι οτι η Huawei αργει λιγο να δωσει Updates (τα δικα της, οχι android).

Το iPhone 4 πλεον ειναι παρα πολυ παλιο τηλεφωνο και δεν αξιζει να δωσεις ουτε 200 ευρω. Αν το θες μονο για κλησεις, μηνυματα καλο ειναι. Αλλα για ολα τα αλλα, gaming, browsing, camera κτλ δυστυχως οχι πια.

για πες μου ρε φιλε!το design p6 ειναι φοβερο?σαν το iphone 4 ?στιβαρη κατασκευη?ειναι πολυ μεγαλη η οθονη σε σχεση με το 4?εχω μεγαλο διλλημα ποιο απο τα 2...τηλ,μηνυματα και λιγο internet το θελω...απλα φοβαμαι μη παρω το p6 και ειναι τεραστιο στο χερι...

#20   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 11:38

Το P6 εχει πολυ ωραιο design (αλλιως δε θα το επελεγα) και θυμιζει αρκετα iPhone 4/4S (ειδικα το μαυρο). Εγω το πηρα σε λευκο γιατι το 4 το εχω σε μαυρο. Δινουν και θηκη μεσα στο πακετο αναλογα με το χρωμα της συσκευης.

Πισω και στα πλαγια ειναι αλουμινιο. Ειναι το λεπτοτερο κινητο της αγορας και πολυ ελαφρυ. Το 4 το νιωθεις πολυ βαρυ σε σχεση με το P6.

Η οθονη (4,7") δεν εχει καμια σχεση. Ειναι αρκετα πιο μεγαλη και διευκολυνει πολυ το browsing αλλα και γενικοτερα τη χρηση.

Αλλα επειδη ειναι λεπτο και ελαφρυ, δεν ειναι γκουμουτσα να μην χωραει πουθενα.

Πηγαινε οπωσδηποτε σε ενα καταστημα Γερμανος, Public (αυτοι τα εχουν σιγουρα, ειχα παει στο Golden Hall) και δες το απο κοντα. Ειχα βαλει και το 4 διπλα και πραγματικα φαινεται πολυ μικρο.

Εδω ενα συγκριτικο: http://www.gsmarena....7&idPhone2=3275

Επισης το 4 βγηκε το καλοκαιρι του 2008 και το P6 Ιουνιο 2013.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 01/11/2013 - 11:41

#21   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 11:47

Το P6 εχει πολυ ωραιο design (αλλιως δε θα το επελεγα) και θυμιζει αρκετα iPhone 4/4S (ειδικα το μαυρο). Εγω το πηρα σε λευκο γιατι το 4 το εχω σε μαυρο. Δινουν και θηκη μεσα στο πακετο αναλογα με το χρωμα της συσκευης.

Πισω και στα πλαγια ειναι αλουμινιο. Ειναι το λεπτοτερο κινητο της αγορας και πολυ ελαφρυ. Το 4 το νιωθεις πολυ βαρυ σε σχεση με το P6.

Η οθονη (4,7") δεν εχει καμια σχεση. Ειναι αρκετα πιο μεγαλη και διευκολυνει πολυ το browsing αλλα και γενικοτερα τη χρηση.

Αλλα επειδη ειναι λεπτο και ελαφρυ, δεν ειναι γκουμουτσα να μην χωραει πουθενα.

Πηγαινε οπωσδηποτε σε ενα καταστημα Γερμανος, Public (αυτοι τα εχουν σιγουρα, ειχα παει στο Golden Hall) και δες το απο κοντα. Ειχα βαλει και το 4 διπλα και πραγματικα φαινεται πολυ μικρο.

Παντως οπως ειπε και ο Νικος πιο πανω, σε αυτα τα χρηματα κοιτας και Nexus 5 στα 349 ευρω απο Γερμανια (+περιπου 20 ευρω μεταφορικα για Ελλαδα απο transport-to-greece), και ειναι πολυ καλυτερο τηλεφωνο και απο τα δυο.

#22   galimanas

galimanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 13:02

ενδιαφερομαι κυριως για το design φιλε μου...απλα εχω το iphone 4 καινουργιο το πηρα απο ενα φιλο λεω να μην το αλλαξω αλλα ειδα το p6 και επαθα πλακα!δεν ξερω απο  κοντα πως ειναι σε συγκριση με το iphone 4....θα μου αρεσει το ιδιο?λογω μεγαλυτερης οθονης?απλα   σε χαρακτηριστικα δεν το συζηταω του ριχνει μιλια του iphone...

#23   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 13:21

Πηγαινε να το δεις απο κοντα  :)

#24   galimanas

galimanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 13:31

εσενα ποιο σου αρεσε περισσοτερο?παω προς huawei p6 μετα τα πολλα προβληματα που ακουω σε iphone....

#25   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 14:30

Ποια προβληματα ακους για το iPhone 4? 

To iPhone το χρησιμοποιω 3 χρονια τωρα και ειναι λογικο να το εχω βαρεθει.

Ειναι υποκειμενικο για το ποιο σου αρεσει περισσοτερο. Το P6 ειναι σιγουρα το πιο ωραιο Android. Και αυτο γιατι δανειζεται στοιχεια απο το iPhone 4, το οποιο κατα τη γνωμη ειναι μεχρι στιγμης το ωραιοτερο iPhone.

#26   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 18:52

Eνταξει ειπαμε να υποστηριξουμε το P6 που ειναι πραγματικα μια πολυ ωραια συσκευη

αλλα

το iPhone 4 σιγουρα ειναι πια παλιο, ομως οχι του '08 οπως εγραψες, αλλα του 2010. :)

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 01/11/2013 - 18:53

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#27   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2013 - 19:23

Χαχαχαχαχα! Ε ναι! Μπερδευτηκα! Το 2008 πήρα το 3G...
Τόση υπερβολή πια για να υποστήριξω το P6 :P

#28   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/11/2013 - 19:30

Huawei. Το iPhone 4 σε σχέση με το p6 είναι πολύ πίσω και πολύ παλιό.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες