Τέλος το sync σε επαφές και mails στο itunes11
Δημοσίευση 02/11/2013 - 22:08
Σήμερα πήρα χαμπάρι πως το tab INFO έφυγε απο το itunes 11 κ πλέον καταργήθηκε ο συγχρονισμός επαφών κ mails μεσω υπολογιστή. εγώ είμαι σε iMac αλλάα από ότι διάβασα το ίδιο θσχύει και σε Windows...
Στο site της Apple επικρατεί χαμός απο παράπονα για το θέμεα αυτό, κ πλεον πολλοί έχουν στείλει κ αρνητικά σχόλια.
Με λίγα λόγια μας αναγκάζει πλέον να κάνουμε sync μόνο με icloud κ όλα υποχρεωτικά να παιρνάνε απο εκεί...
Κατά την γνώμη μου απλά ΑΘΛΙΑ κίνηση, νταβατζιλίδικη κ χωρίς σεβασμό σε ένα κονό-μαλάκες σαν εμένα που έχω 4 συσκευές Apple κ τις έχω στήσει όπως με βολευε χωρίς να έχω θέματα ασφαλείας...
Δεν πρόκειται πάντως να χρησιμοποιήσω το icloud. με τίποτα κ ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα... μεγάλο φάουλ για εμένα η κίνηση αυτή
Ad
Δημοσίευση 02/11/2013 - 22:54
φιλε μου καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα
αυτο που υποστηριζεις δεν ισχυει
δες εδω
Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:11
Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 02/11/2013 - 23:12
Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:31
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί, δεν βρήκα πάντως κάτι...
Σήμερα πήρα χαμπάρι πως το tab INFO έφυγε απο το itunes 11 κ πλέον καταργήθηκε ο συγχρονισμός επαφών κ mails μεσω υπολογιστή. εγώ είμαι σε iMac αλλάα από ότι διάβασα το ίδιο θσχύει και σε Windows...
Στο site της Apple επικρατεί χαμός απο παράπονα για το θέμεα αυτό, κ πλεον πολλοί έχουν στείλει κ αρνητικά σχόλια.
Με λίγα λόγια μας αναγκάζει πλέον να κάνουμε sync μόνο με icloud κ όλα υποχρεωτικά να παιρνάνε απο εκεί...
Κατά την γνώμη μου απλά ΑΘΛΙΑ κίνηση, νταβατζιλίδικη κ χωρίς σεβασμό σε ένα κονό-μαλάκες σαν εμένα που έχω 4 συσκευές Apple κ τις έχω στήσει όπως με βολευε χωρίς να έχω θέματα ασφαλείας...
Δεν πρόκειται πάντως να χρησιμοποιήσω το icloud. με τίποτα κ ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα... μεγάλο φάουλ για εμένα η κίνηση αυτή
Σου απαντησα στο 50% του θεματος που αναρτησες,
Περιμενουμε αλλο εναν φιλο να μας ανεβασει μια αντιστοιχη φωτο με την δικη μου απο OSX
Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:57
Όντως το "info" δεν υπαρχει στο itunes με mac τωρα το τσεκαρα, δεν το ειχα προσεξει...
Τελευταία επεξεργασία από: nikolaros, 02/11/2013 - 23:58
Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:58
Eχει δικιο ο φιλος kws25mi
Δεν υπαρχει πια το Info στο iTunes 11.1.2
OS X 10.9
Συνημμένα αρχεία
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 03/11/2013 - 04:00
φιλε μου τι να ανεβασω;; χρειαζεται δλδ αποδειξη κ πειστηρια για αυτό που βλέπω;; σιγά μην γίνει κ δίκη ρε παιδιά ηρεμήστε μερικοί... έγραψα για τα pc επειδή το ανέφεραν στο forum της apple, αν ο αλλος ελεγε ουι να ´ναι ε το είπα κ εγω... δεν εχω για να ξερω... παρακατω...Σου απαντησα στο 50% του θεματος που αναρτησες,
Περιμενουμε αλλο εναν φιλο να μας ανεβασει μια αντιστοιχη φωτο με την δικη μου απο OSX
το πηρα χαμπάρι επειδή στην δουλειά μ χρειάζεται να κάνω sync. τις επαφές κ τελευταίες μέρες είδα πως δεν είχα καμία... σήμερα κατάλαβα πως λείπει ολόκληρο tab... λύση πάντως ή απάντηση δεν έχει δωθεί από Apple , άρα το πάνε για μόνιμο....
Δημοσίευση 03/11/2013 - 11:14
Τελικά δεν πρόκειται να το επαναφέρουν. Μας ωθούν όλους στο iCloud (με Mavericks). Και για τις επαφές εντάξει είναι χρηστικό αλλά για τα mail? Μόνο icloud backup δλδ στα mail σου.Μεγάλο φάουλ αυτό...
Και για του λόγου το αληθές:
http://support.apple.com/kb/PH12117
If you use OS X Mavericks v.10.9 or later, your contacts, calendars, and other info are updated on your computers and iOS devices via iCloud. For more information, see iCloud Help at icloud.com.
Απορώ γιατί πέρασε έτσι στα ψιλά, κι εγώ δεν το είχα προσέξει βέβαια.
Περαστικά μας.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 03/11/2013 - 11:14
Δημοσίευση 03/11/2013 - 12:29
Τελικά δεν πρόκειται να το επαναφέρουν. Μας ωθούν όλους στο iCloud (με Mavericks). Και για τις επαφές εντάξει είναι χρηστικό αλλά για τα mail? Μόνο icloud backup δλδ στα mail σου.Μεγάλο φάουλ αυτό...
Και για του λόγου το αληθές:
http://support.apple.com/kb/PH12117
Απορώ γιατί πέρασε έτσι στα ψιλά, κι εγώ δεν το είχα προσέξει βέβαια.
Περαστικά μας.
Αρα με λίγα λογια κάποτε θα χρειαστεί να αγοράσουμε και storage για το cloud!
Δημοσίευση 03/11/2013 - 17:49
Δημοσίευση 03/11/2013 - 18:17
Δεν ξέρω σε τι τους εξυπηρετεί αυτό..Στη μεγαλύτερη διάδοση του iCloud έναντι του gmail,yahoo κτλ?Δεν υπάρχει άλλος λόγος να το κόψουν έτσι...
Το θέμα είναι ότι αν κάνεις backup πρέπει να τα κρατάει όμως, δλδ κάνεις μια φορά τον κόπο αλλά και πάλι...είναι χτύπημα κάτω απ τη μέση..
Δημοσίευση 03/11/2013 - 19:31
Αν όμως στην έκδοση για Windows παραμείνει τότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η κίνηση αυτή. Ακόμα και MAC να έχεις περνάς WIN με bootcamp και είσαι ΟΚ. Άρα δε νομίζω να το έκαναν για μεγαλύτερη διάδοση του icloud. Εκτός αν στο μέλλον το κόψουν και από τα Windows.
Δημοσίευση 03/11/2013 - 20:53

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες