Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Τέλος το sync σε επαφές και mails στο itunes11

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
33 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/11/2013 - 22:08

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί, δεν βρήκα πάντως κάτι...
Σήμερα πήρα χαμπάρι πως το tab INFO έφυγε απο το itunes 11 κ πλέον καταργήθηκε ο συγχρονισμός επαφών κ mails μεσω υπολογιστή. εγώ είμαι σε iMac αλλάα από ότι διάβασα το ίδιο θσχύει και σε Windows...

Στο site της Apple επικρατεί χαμός απο παράπονα για το θέμεα αυτό, κ πλεον πολλοί έχουν στείλει κ αρνητικά σχόλια.

Με λίγα λόγια μας αναγκάζει πλέον να κάνουμε sync μόνο με icloud κ όλα υποχρεωτικά να παιρνάνε απο εκεί...
Κατά την γνώμη μου απλά ΑΘΛΙΑ κίνηση, νταβατζιλίδικη κ χωρίς σεβασμό σε ένα κονό-μαλάκες σαν εμένα που έχω 4 συσκευές Apple κ τις έχω στήσει όπως με βολευε χωρίς να έχω θέματα ασφαλείας...

Δεν πρόκειται πάντως να χρησιμοποιήσω το icloud. με τίποτα κ ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα... μεγάλο φάουλ για εμένα η κίνηση αυτή

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/11/2013 - 22:54

φιλε μου καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα

αυτο που υποστηριζεις δεν ισχυει

δες εδω t2cp.jpg

#3   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:11

αυτο ειναι απο pc, εκει δεν ξερω αν συμβαινει, το λεω κ παραπανω.. σε εμενα με Mavericks δεν εμφανιζει πλεον αυτα...

Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 02/11/2013 - 23:12

#4   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:31

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί, δεν βρήκα πάντως κάτι...
Σήμερα πήρα χαμπάρι πως το tab INFO έφυγε απο το itunes 11 κ πλέον καταργήθηκε ο συγχρονισμός επαφών κ mails μεσω υπολογιστή. εγώ είμαι σε iMac αλλάα από ότι διάβασα το ίδιο θσχύει και σε Windows...

Στο site της Apple επικρατεί χαμός απο παράπονα για το θέμεα αυτό, κ πλεον πολλοί έχουν στείλει κ αρνητικά σχόλια.

Με λίγα λόγια μας αναγκάζει πλέον να κάνουμε sync μόνο με icloud κ όλα υποχρεωτικά να παιρνάνε απο εκεί...
Κατά την γνώμη μου απλά ΑΘΛΙΑ κίνηση, νταβατζιλίδικη κ χωρίς σεβασμό σε ένα κονό-μαλάκες σαν εμένα που έχω 4 συσκευές Apple κ τις έχω στήσει όπως με βολευε χωρίς να έχω θέματα ασφαλείας...

Δεν πρόκειται πάντως να χρησιμοποιήσω το icloud. με τίποτα κ ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα... μεγάλο φάουλ για εμένα η κίνηση αυτή

Σου απαντησα στο 50% του θεματος που αναρτησες,

Περιμενουμε αλλο εναν φιλο να μας ανεβασει μια αντιστοιχη φωτο με την δικη μου απο OSX

#5   nikolaros

nikolaros

iPH Enthousiast

• 460 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nikolaros

Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:57

Όντως το "info" δεν υπαρχει στο itunes με mac :unsure: τωρα το τσεκαρα, δεν το ειχα προσεξει...

Τελευταία επεξεργασία από: nikolaros, 02/11/2013 - 23:58

#6   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2013 - 23:58

Eχει δικιο ο φιλος kws25mi

Δεν υπαρχει πια το Info στο iTunes 11.1.2

OS X 10.9

Συνημμένα αρχεία

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#7   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 04:00

Σου απαντησα στο 50% του θεματος που αναρτησες,
Περιμενουμε αλλο εναν φιλο να μας ανεβασει μια αντιστοιχη φωτο με την δικη μου απο OSX

φιλε μου τι να ανεβασω;; χρειαζεται δλδ αποδειξη κ πειστηρια για αυτό που βλέπω;; σιγά μην γίνει κ δίκη ρε παιδιά ηρεμήστε μερικοί... έγραψα για τα pc επειδή το ανέφεραν στο forum της apple, αν ο αλλος ελεγε ουι να ´ναι ε το είπα κ εγω... δεν εχω για να ξερω... παρακατω...

το πηρα χαμπάρι επειδή στην δουλειά μ χρειάζεται να κάνω sync. τις επαφές κ τελευταίες μέρες είδα πως δεν είχα καμία... σήμερα κατάλαβα πως λείπει ολόκληρο tab... λύση πάντως ή απάντηση δεν έχει δωθεί από Apple , άρα το πάνε για μόνιμο....

#8   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 03/11/2013 - 11:14

Τελικά δεν πρόκειται να το επαναφέρουν. Μας ωθούν όλους στο iCloud (με Mavericks). Και για τις επαφές εντάξει είναι χρηστικό αλλά για τα mail? Μόνο icloud backup δλδ στα mail σου.Μεγάλο φάουλ αυτό...

Και για του λόγου το αληθές:

http://support.apple.com/kb/PH12117

If you use OS X Mavericks v.10.9 or later, your contacts, calendars, and other info are updated on your computers and iOS devices via iCloud. For more information, see iCloud Help at icloud.com.

Απορώ γιατί πέρασε έτσι στα ψιλά, κι εγώ δεν το είχα προσέξει βέβαια.

Περαστικά μας.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 03/11/2013 - 11:14

Αναρτημένη εικόνα

#9   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.930 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/11/2013 - 12:29

Τελικά δεν πρόκειται να το επαναφέρουν. Μας ωθούν όλους στο iCloud (με Mavericks). Και για τις επαφές εντάξει είναι χρηστικό αλλά για τα mail? Μόνο icloud backup δλδ στα mail σου.Μεγάλο φάουλ αυτό...

Και για του λόγου το αληθές:

http://support.apple.com/kb/PH12117

Απορώ γιατί πέρασε έτσι στα ψιλά, κι εγώ δεν το είχα προσέξει βέβαια.

Περαστικά μας.

Αρα με λίγα λογια κάποτε θα χρειαστεί να αγοράσουμε και storage για το cloud!

#10   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 17:49

περαστικά μας όντως... μισή ώρα πάλευα να τα ρυθμίσω σε ολες τις συσκευές όπως ήθελα... διπλές εγγραφές κτλ.. συν οτι το calendar εχει κολλήσει στο mac κ δεν ξεκολάει με τπτ... πάντως πέφτει πολύ κράξιμο στα fora.... κ καλά κάνουν... με χάλασε πολύ έτσι που το έκαναν χωρίς καν να το αναφέρουν πουθενά.. έψαχνα σαν μαλάκας 2 μέρες γιατί δεν κάνει sync....

#11   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 18:17

Δεν ξέρω σε τι τους εξυπηρετεί αυτό..Στη μεγαλύτερη διάδοση του iCloud έναντι του gmail,yahoo κτλ?Δεν υπάρχει άλλος λόγος να το κόψουν έτσι...

Το θέμα είναι ότι αν κάνεις backup πρέπει να τα κρατάει όμως, δλδ κάνεις μια φορά τον κόπο αλλά και πάλι...είναι χτύπημα κάτω απ τη μέση..

Αναρτημένη εικόνα

#12   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 03/11/2013 - 19:31

Αν όμως στην έκδοση για Windows παραμείνει τότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η κίνηση αυτή. Ακόμα και MAC να έχεις περνάς WIN με bootcamp και είσαι ΟΚ. Άρα δε νομίζω να το έκαναν για μεγαλύτερη διάδοση του icloud. Εκτός αν στο μέλλον το κόψουν και από τα Windows.

#13   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 19:33

Δύσκολα το βλέπω να παραμένει και στα windows...Αλλά και πάλι, σιγά μην μπω στη διαδικασία να βάλω iTunes στα Windows..Σεττάρω 2-3 λογαριασμούς που έχω και οκ. Το θέμα είναι ο λόγος που το έκαναν..Είναι τελείως παράλογο..

Αναρτημένη εικόνα

#14   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 20:53

εμενα μου κανει εντυπωση που δεν το παρουσιασαν καν... δεν το ανεφεραν καν... πουθενα... ουτε σαν κατι wow που γινεται συνηθως με την Apple...;) εχω μια μικρη ποσινη στο μυαλο μ οτι κατι παιζει με τα Mavericks κ θα το αλλαξουν συντομα.. αν κ δεν το βλεπω λογικο, δεν παυει να ελπιζω... το οτι ολα τα κινητα φιλων, συγγενων, πελατων κτλ ειναι στον "αερα" δεν μ αρεσει καθολου παντως... την βλεπω σαν μια κινηση υποχρεωτικου φακελωματος... για αυτο ξενερωσα περισσοτερο

#15   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2013 - 20:57

Δεν είναι στον αέρα, τα έχεις στο icloud..Αν φοβάσαι ότι θα τα χάσεις από εκεί κατέβασε το iDrive Lite ή το My Contacts Backup ή το Cleaner και κάνε τα κι από εκεί backup..

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1