Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

R-sim Air σε i4S Verizon


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 13:54

Λοιπον παιδια αγορασα την R-Sim Air λοιπον την. Βαζω μου βγαζει τις επιλογες παταω USA Verizon CDMA μπενει και μετα μου βγαζει ενεργοποιηση και μετα το εξης:
Η καρτα SIM δεν ειναι εγκυρη
Η καρτα σιμ που εχετε εισαγαγει αυτην τη στιγμη σε αυτο το iPhone ειναι απο φορεα που δεν υποστιρηζεται στο πλαισιο της πολιτικης ενεργοποιησης που εχει εκχωρηθει επι του παροντος απο τον διακοσμητη ενεργοποιησης. Αυτο αποτελει ζητημα υλισμικου του iPhone.εισαγετε αλλη καρτα SIM απο υποστηριζομενο φορεα ή ζητηστε απο τον φορεα σας να ξεκλειδωσει αυτο το iPhone. Επικοινωνηστε με την Apple για περισσοτερες πληροφοριες.
Καμια λυση ή ιδεα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 701 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:02

Σίγουρα είναι Verizon; Το ιμει ξεκινάει από 99;

Αν είναι όντως Verizon θα χρειαστείς rsim7/8 η οποία ενεργοποιεί κανονικά!

#3   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:03

Στείλε μου το ιμέι να σου πω που είναι κλειδωμένο γιατί μάλλον δεν είναι στη verizon

#4   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:05

Ειναι 100% verizon μου το ειχε βγαλει και το χαμε ξαναδει! Επσης ειδα οτι η air ειναι για 4S Cdma verizon - sprint

#5   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:09

Φίλε πιθανόν να είναι καμένη η rsim

#6   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:11

Οταν μου το λεει αυτο βγαζει σημα στο οποιο βεβαια εκανα κληση κ δεν γινοταν αλλα με μπλοκαρει απο κει

#7   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 701 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2013 - 14:18

Δοκίμασε να βάλεις manually το IMSI της Verizon

#8   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 15:17

Edit IMSI(ios5) M1
Edit IMSI(ios6&7) M2 3G
Edit IMSI(ios6&7) M3 2G
Αυτες τις επιλογες εχει μονο για imsi ποια να διαλεξω;

#9   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 27/11/2013 - 15:20

Edit IMSI(ios5) M1
Edit IMSI(ios6&7) M2 3G
Edit IMSI(ios6&7) M3 2G
Αυτες τις επιλογες εχει μονο για imsi ποια να διαλεξω;

2g

#10   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 15:38

Λοιπον διαλεξα με πρωτοβουλια το 3G και..Δουλεψε!!! Το μονο προβλημα ειναι οτι λεει καμια υπηρεσια βεβαια αυτο μπορει να οφειλετε στο οτι η sim ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει να κανω ανανεωση για να δουλεψει αλλα δοκιμασα να κανω κληση και μου λεει αυτα της wind που σημενει οτι κανει κληση! Τωρα δοκιμασω μνματα και 3G το απογευμα και θα σας ενημερωσω και για αλλους που μπορει να το χρειαστουν! Αλλα γιατι μου ειπες το 2G? υπαρχει καποια διαφορα κτλπα?

#11   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 701 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:02

Μια χαρά είσαι. Το 2G το διαλέγεις αν έχεις νέου τύπου SIM. Αυτές για να δουλέψουν πρέπει να βάλεις το τηλέφωνο σε 2G mode.

#12   x3niGma

x3niGma

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:16

SPRINT (all CDMA)will have Calls/SMS/3G OK for cut-sim, EDGE for un-cut SIM with FREE patch when you type
Τι ακριβως εννοει cut, uncut? εγω εχω μια Micro εννοει να την κανω nano και να την βαλω με ανταπτορα για να δουλεψει 3G?

#13   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 701 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:24

Όχι μη πειράζεις τη σιμ σου. Απλά ενεργοποίησε την στον πάροχο σου

#14   oceflat

oceflat

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2013 - 15:33

SPRINT (all CDMA)will have Calls/SMS/3G OK for cut-sim, EDGE for un-cut SIM with FREE patch when you type
Τι ακριβως εννοει cut, uncut? εγω εχω μια Micro εννοει να την κανω nano και να την βαλω με ανταπτορα για να δουλεψει 3G?

Εννοει οτι αν η σιμ σου ειναι nano εξαρχης, κατα πασα πιθανοτητα ειναι 128k/256k, οποτε παιζουν αρκετα θεματα. Επισης, για cdma (sprint/verizon, κ καποια softbank) συσκευες στο ios7 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα λυση, οποτε περιμενεις jb λογικα για να καταφερουν να κανουν το patch να λειτουργησει.



#15   dmxstorm

dmxstorm

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/03/2014 - 13:34

Καλησπερα παιδια εχω κ εγω ενα iphone 4s ios 7.0.2 bb 5.0.00

εχω την rsim 8+ με το πρασινο κουτι.

 

την δοκιμασα κ αυτο που μου συμβαινει δεν το εχω ξαναδει ποτε,εχει σημα κανονικα ενω μου λεει καμια υπηρεσια.μπορουν να με παρουν τηλεφωνο κ να παρω...αλλα δεν μου λεει cosmote.

Παταω mode gia 4s και μετα επιλεγω τον παροχο μου ειναι κλειδωμενο...verizon κ εχω αυτα τα αποτελεσματα.

 

Υπαρχει καποια λυση για αυτο?



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες